sanki bir kardelen gördüm aşağıda...nerde kaldın kardelenim..gözümüz yollarda kaldı....
geldim geldim,gesmelere katıldım bu gece
Allah bozmasın tatlım...
saracım gelmemiş...kardelende yok....sara hastaydı düzeldimi acaba...
huuu,sen ne çabuk gidiyon bu gece.kıjlar saraaaaaaa kardelennnnnnnnnn cadıııııııııııı edaaaaaaaa nerdesiniz hadi gelin
sorduğun sorulara cevap verdim,gördün mü twety:26:Milleeeeett
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm
Yol Verin Yol Verin
sanki bir kardelen gördüm aşağıda...nerde kaldın kardelenim..gözümüz yollarda kaldı....
ben çıkıyorum şekerler....oturmaktan sırtım ağrıdı...busecik yoruldu...biraz uzanam bari...hepinizi çok öptüm görüşmez üzere..sağlıcakla kalın güzellerim...
huuu,sen ne çabuk gidiyon bu gece.
sorduğun sorulara cevap verdim,gördün mü twety:26:
huuu,sen ne çabuk gidiyon bu gece.
sorduğun sorulara cevap verdim,gördün mü twety:26:
canım git dinlen tabi üzme yorma busemizi iyi geceler öptüm byyyyy
ben çıkıyorum şekerler....oturmaktan sırtım ağrıdı...busecik yoruldu...biraz uzanam bari...hepinizi çok öptüm görüşmek üzere..sağlıcakla kalın güzellerim...
sanki bende görüyorumm
hoş geldin kardelenimizzzz
tamam tatlım,sen dinlen,busemiz rahat etsin.oh canım benim gez tabi sefan olsun bitanem..sen geldin ben çıkıyorum..yoruldum canım..yarın görüşürüz inşallah kardelenim...uzanmam lazım gülüm...öpüyorum hepinizi...
evet canım sağolasın ben sanırım bal-polen karışımından dolayı erken yumurtladım gerçi 11.günümde oldu akıntım hoş değerlendiremedik 12 ve 14.günleri değerlendirdik olduysa oldu olmadıysada olmadı ne yapalım kısmet önümüzdeki maçlara bakacağız artık
tamam tatlım,sen dinlen,busemiz rahat etsin.
kız,artık galibiyeti garantileyipde baksak önümüzdeki maçlara,bi rahatlık gelse üstümüze daha iyi olur aslında,inşallah rabbim o günleri çok yakın etmiştir hepimize.
seker kizlar nasilsiniz :79::79::79::79::79:
selam tatlı kız,selam sara.
iyileştrin mi sara cım,zencefil tavsiye ederim,süper bi bitki.
selam tatlı kız,selam sara.
iyileştrin mi sara cım,zencefil tavsiye ederim,süper bi bitki.
sağol canım zencefili kaynatayım mı yoksa balamı karıştırıyım
bala karıştır sara cım,ben kaynar suya katıptada içmiştim ama bala karıştırmak daha faydalı galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?