hos bulduk tesekkurler sızler nasılsınız
soyle bı bakınıyodum sızın topigi gordum cok hosuma gıttı acaba benide aralarına alırlarmı dedım aldınız cok saolun :)) yurtdısında oldugum ıcın hıc arkadasım yok malesef ve bende sızın gıbı bebısımın gelmesını beklıyorum :)
yüce rabbım ıns butun ısteyenlere en kısa zamanda verır bebıslerını cennet kokulularımızı :))
soyle bı bakınıyodum sızın topigi gordum cok hosuma gıttı acaba benide aralarına alırlarmı dedım aldınız cok saolun :)) yurtdısında oldugum ıcın hıc arkadasım yok malesef ve bende sızın gıbı bebısımın gelmesını beklıyorum :)
yüce rabbım ıns butun ısteyenlere en kısa zamanda verır bebıslerını cennet kokulularımızı :))
hos bulduk tesekkurler :)hoşgedin canımrumuzun çok güzel ben papatyalara bayılırııııııııımm
ay benim gönlü zengin arkidişim ben saçımı başımı yolarsın sanmıştım:78::78:al tatlım gözlüklerinle kamyonunu:103::103::103::103::103:
kızlar caylarımı kabul edersenız sevınırım :))
kızlar caylarımı kabul edersenız sevınırım :))
iyiyim zelalişkom sen nasılsın
amin canım inş.tatlım biraz kendinden bahsetsene kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın sorununuz ne :26:bende kendimi tanıtayım canım 12 yıllık evliyim 3aşılama 2 tüp denemem oldu sonuç alamadık 34 yaşındayım topiğimizi bende çok seviyorum bizim topiğin özelliği biz elimizden geldiğince burda eğlenip kafamızı dağıtmaya çalışıyoz canım yeri geliyo birbirimize bilgilerimizi aktarıyoz yeri gelince birbirimizi teselli ediyoz çoğunluk bebek fikrinden uzaklaşıp kafa dağıtmaya çalışıyoz böyle yapınca sürekli düşünüp negatif elektrik yüklenmemiş oluyoz daha pozitif yaklaşıyoz anlıcağın hepimiz sabırla bekliyoz canım sende bizlerde inş. en yakın zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız canım
Zelal gerçi bizim çaylar bira görünümünde ama olsun onuda içeriz biz
ben sızden baya kücügumben 21 yasındayım 3 senelık evlıyım daha 7 aydır denıyoruz allaha sukur bı sorunumuz yok cok kafama takmıyorum acıkcası ama olsada kotu olmaz yanı enerjınız cok guzel bı etkı yaptı bende ıns en kısa zamanda bebeklerınızı kucagınıza almayı nasıp eder mevlam suan gercekten utandım 7 aydır olmadı dıye nıye dıyodum ama daah cok bekleyenler varmıs
hohoho bebeğim sen daha çıtırsın burda keyfine bak bi yandanda çalışmalara devam et inş. bebişin gelcek Allahın izniyle tamammı şekersenin enerjinde güzel geldü papatyam bana [/QUOTE
cok tesekkurler valla bana morel verdınız sıkıntıdan patlıyodum burda :))):119:
hohoho bebeğim sen daha çıtırsın burda keyfine bak bi yandanda çalışmalara devam et inş. bebişin gelcek Allahın izniyle tamammı şekersenin enerjinde güzel geldü papatyam bana [/QUOTE
cok tesekkurler valla bana morel verdınız sıkıntıdan patlıyodum burda :))):119:
tabi şeker sabırla moralle sıkı çalışmayla tabi en önemlisi Allahın izniyle inş. bebişlerimiz gelcekpozitif enerji çok önemli canım hiç dr a gittinizmi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?