Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hoşgedin canım rumuzun çok güzel ben papatyalara bayılırııııııııımm

amin canım inş.tatlım biraz kendinden bahsetsene kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın sorununuz ne :26:bende kendimi tanıtayım canım 12 yıllık evliyim 3aşılama 2 tüp denemem oldu sonuç alamadık 34 yaşındayım topiğimizi bende çok seviyorum bizim topiğin özelliği biz elimizden geldiğince burda eğlenip kafamızı dağıtmaya çalışıyoz canım yeri geliyo birbirimize bilgilerimizi aktarıyoz yeri gelince birbirimizi teselli ediyoz çoğunluk bebek fikrinden uzaklaşıp kafa dağıtmaya çalışıyoz böyle yapınca sürekli düşünüp negatif elektrik yüklenmemiş oluyoz daha pozitif yaklaşıyoz anlıcağın hepimiz sabırla bekliyoz canım sende bizlerde inş. en yakın zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız canım

ben sızden baya kücügum ben 21 yasındayım 3 senelık evlıyım daha 7 aydır denıyoruz allaha sukur bı sorunumuz yok cok kafama takmıyorum acıkcası ama olsada kotu olmaz yanı enerjınız cok guzel bı etkı yaptı bende ıns en kısa zamanda bebeklerınızı kucagınıza almayı nasıp eder mevlam suan gercekten utandım 7 aydır olmadı dıye nıye dıyodum ama daah cok bekleyenler varmıs

Zelal gerçi bizim çaylar bira görünümünde ama olsun onuda içeriz biz

ayşegülüm bugün cem yımaz gibi geliyon gözüme her lafın güldürüyo beni yanımda biri olsa deli sancak benitatlım benim çayım gerçekten önümde hem ne demişler gönüller bir olsun varsın çay olmasın

hohoho bebeğim sen daha çıtırsın burda keyfine bak bi yandanda çalışmalara devam et inş. bebişin gelcek Allahın izniyle tamammı şeker senin enerjinde güzel geldü papatyam bana

kıjlar hu leylaaaaa saraaaaaa zeyneppppppppp cadııııııııııııı edaaaaaa kardelennnnnn maonyaaaaaa selinnnnnnnnnn eceeeeeeeeeeee calimerooooooo ve diğer kıjlar hadi gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…