Sabırla Bebeğini Bekleyenler

pıkem usame kım oluyorrr....

canım bi kere geldi, hamileyim, benide yazın lütfen dedi, yazdık gülüm..., bidaha ki güncellemeye kadar gelmezse cikarıcam tatlım zaten...

NOT:
usame yanlıs anlama tatlım, biz burda tanıdıgimiz, sohbet ettigimiz, gönülbagi kurdugumuz insanların listesini tutuyoruz, sen aramıza katılıp sohbet edersen tekrar ekleriz canım, kimseyi dıslamıyoruz .... tek beklentimiz var, gönüllerin sohbeti o kadar...

evet cnm bence de....

yavru kuşlar ben yemeğe çıkıyorum hepinizi öpüyorum yanaktan dudaktan her yerden

zelossssss.. en son sana sarılmıstım gülüm, gördün mü....
haa unutmadan bide bende en son kalan tütyenlerin vardı, onları verimm sana...:92::92::92::92::92::92::92::92::92:

zelossssss.. en son sana sarılmıstım gülüm, gördün mü....
haa unutmadan bide bende en son kalan tütyenlerin vardı, onları verimm sana...:92::92::92::92::92::92::92::92::92:

aaaaaaaaaa i rezil oldum ver kıj donlarım tütyenlerimi banane bende senin paçalı donunu sallıcam

ne güzel yazmıs tatlım benim.... insallah canım.. amin..

ben daha tam iyileşemedim.uyuyayım diyorum canım onuda istemiyor.topiğe bakayım dedim.iyiki bakmışım seninle karşılaşmak iyi geldi.

iyi bak kendine seker, umarım aksama görüsürük...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…