pıkem usame kım oluyorrr....
bende ayşegülüşkooo kısaca ayşegülde diyebilirsin canım
canım bi kere geldi, hamileyim, benide yazın lütfen dedi, yazdık gülüm..., bidaha ki güncellemeye kadar gelmezse cikarıcam tatlım zaten...
NOT:
usame yanlıs anlama tatlım, biz burda tanıdıgimiz, sohbet ettigimiz, gönülbagi kurdugumuz insanların listesini tutuyoruz, sen aramıza katılıp sohbet edersen tekrar ekleriz canım, kimseyi dıslamıyoruz .... tek beklentimiz var, gönüllerin sohbeti o kadar...
valla olabılır malesef adetlerım duzensızbıde rahım agzı kanserı tedavısı gordum malesefff ((( ama allahama sukur gectı bıttı :)))
canım çok geçmiş olsunşükür atlaşmışsın Rabbim bi daha o günleri göstermesin tatlım ateş ölçmeye başla büyük ihtimal yakalarsın ovulasyon gününü
yavru kuşlar ben yemeğe çıkıyorum hepinizi öpüyorum yanaktan dudaktan her yerden
yavru kuşlar ben yemeğe çıkıyorum hepinizi öpüyorum yanaktan dudaktan her yerden
bu arada benım ismım esra :))
bende ayşegülüşkooo kısaca ayşegülde diyebilirsin canım
evet cnm bence de....
canım çok geçmiş olsunşükür atlaşmışsın Rabbim bi daha o günleri göstermesin tatlım ateş ölçmeye başla büyük ihtimal yakalarsın ovulasyon gününü
cok saolun bu ay denıcem ıns olur ama cumartesı burda bı doktora gıdıcem belkı gelmıstır beebgım cunkı 19 gün gecıktım ama ıdrar testı negatıf bılmıyorum doktorumun bı arkadası var burda ona goruncem ıns bı sorun cıkmaz cok tırsıyorum(
cok saolun bu ay denıcem ıns olur ama cumartesı burda bı doktora gıdıcem belkı gelmıstır beebgım cunkı 19 gün gecıktım ama ıdrar testı negatıf bılmıyorum doktorumun bı arkadası var burda ona goruncem ıns bı sorun cıkmaz cok tırsıyorum(
hepinize cooookkkkkkk tesekkur edrım inanın cok mutlu ettınız benı
zelossssss.. en son sana sarılmıstım gülüm, gördün mü....
haa unutmadan bide bende en son kalan tütyenlerin vardı, onları verimm sana...:92::92::92::92::92::92::92::92::92:
kızlar gene gecmisi okumadım daha, sara nasıl oldu? geldi mi bugün?
günaydıııııınn kızlaaaaaar
sağlık,mutluluk,huzur,hiç yakanızı bırakmasın.
üzüntü,keder,hüzün dermansız dert yanınıza yaklaşmasın.
bu sene bebek hasretimiz dinsin ve hepimiz anne olma sevinci ile mesut olalım.
ben daha tam iyileşemedim.uyuyayım diyorum canım onuda istemiyor.topiğe bakayım dedim.iyiki bakmışım seninle karşılaşmak iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?