Sabırla Bebeğini Bekleyenler

iyi akşamlarr güzel hatunlar

inşşşşş infertilitede iyi sonuçlar alınır bu yöntemle

tatlım erkek infertiletisi için harika bi tedavi pahalımı acaba tüp bebeğin daha gelişmiş bi yöntemi deme bu:26:

tatlım erkek infertiletisi için harika bi tedavi pahalımı acaba tüp bebeğin daha gelişmiş bi yöntemi deme bu:26:

canım bazen yumurtalar toplandığı halde dollenemıyo....işte onun için birebir.....gerisi aynı tüp bebek

yeteeeercım hoşgeldın

canım bazen yumurtalar toplandığı halde dollenemıyo....işte onun için birebir.....gerisi aynı tüp bebek

yeteeeercım hoşgeldın

tatlım çok sevindim ne güzel bir sürü çift bebek sahibi olabilir bu yöntemle hastanede böle bi çift vardı ne kadar üzülmüştüm yumurtalar döllenmemiş hatta adamda sperm bile bulamamışlardı demekki artık spermler kötüde olsa uyarılarak işlev görebilecek

canım ben yemeğime devam edeyim öpt.şeker bilgi içinde çok sağol inş. seninde biran önce bebişin gelir canımbyyyyyyyy

hg yeterim nasılsın şeker eşin taburcu edildimi yoğun bakımdan

yeteeeercım hoşgeldın

inş. yeterim herkes ana baba olsun inş. hepimiz mutlu olalım artık

canlar inşşş kızlar hepimiz anne oluruz inş
zelal kız benim kocişi çok sevmişler bırakmıyorlar
canım aslında dün taburcu olcaktı ama tetklerin hepsi çıkmamış gecede eşim dikişli yerleri kaşırken dikişleri açılmış sabah tekrar dikiş atmışlar bazı yerlerine dr bu gece kalsın iyi olursa yarın gönderelim dedi :26::26::26::26:

geçmiş olsun canım eşine deseydin artık dikkat etsin yazık boşuna acı çekmiş:93:inş. yarın taburcu olur canım dualarımız sizinle

kızlar ayşegül aldinçin ağla şarkısına bayıldım hepinize gelsin benden

geçmiş olsun canım eşine deseydin artık dikkat etsin yazık boşuna acı çekmiş:93:inş. yarın taburcu olur canım dualarımız sizinle

sağol canım
yaaaa ben hep söylüyorumda istem dışı elim gidiyor başıma diyor

Bir gün bir adam karısına sordu: 'Aynı zamanda nasıl hem bu kadar salak, hem de bu kadar güzel olabildiğini anlamıyorum.'
Karısı yanıtladı: Allah beni sen çekici bul diye çok güzel yarattı; Allah beni seni çekici bulayım diye çok salak yarattı!' :)))))

selam kızlaaaaaaaaaaaaaarrr

hoş geldin canım
kimseler yok bu gün
kılzarrrrrrrrrrrrrrrrrrr neredsiniz yaaaaffffffffffffffffffffffffffff
hadi gelin beeeeeeeee:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

hb tatlım kayboldular yine:44::44::44: inşallah eşinin sonuçları iyi çıkar da yarın çıkarırlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…