Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım zencefil öksürük icin iyidir, balla karıstırılıp yenir, balgam söktürür ciger temizler....

yetercim iyi bak kendine, iyi dinlen canım.. bende iyiyim saol seker...

evet tatlım demleyip balla tatlandırıp içiyordum önceleri ama buara sadece gargara yapıyorum bitki çayları hakkında ne duysam inanıyorum çünkü

evet tatlım demleyip balla tatlandırıp içiyordum önceleri ama buara sadece gargara yapıyorum bitki çayları hakkında ne duysam inanıyorum çünkü

inanma tatlım, cünkü bitkinin yetistigi endormik ortamda cok önemli.. yani nerde yetistigi ve hangi bitkilerle cevrildigi falan.. esim doktora yaptı üstüne, bende ondan ögrendim bisürü sey... genelde karısmıyorum kimseye ama cogu sey faydadan cok zarar verebilir... aklında olsun...

işte bebek isteyenler de o zararlardan bahsettiği için onlara inanıyorum canım ve içmiyorum:18: geçen hafta burda maydanoz suyu içtiğimi yazdım zararlı olabilirmiş hemen bıraktım

hb canım fazla katılamasamda katip etmeye çalışıyorum sizleri
fırsat buldukça gel bekleriz
canım zencefil öksürük icin iyidir, balla karıstırılıp yenir, balgam söktürür ciger temizler....

yetercim iyi bak kendine, iyi dinlen canım.. bende iyiyim saol seker...
iyi canım

merhaba kızlar ben geldiiiiiiiiiiim

kardelenin sonucunu merak etmiştim ama negatifmiş çok üzüldüm.olsun inşallah önümüzdeki ay hamile olup bebişini kucağına alır.

zeynocum bende seni özledim kız gel bi sarılalım

yetercim nasılsın canım eşin yoğun bakımdan çıktımı:26::26::26::26:

selin,balalem sizler nasılnız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…