tatlişim niye arada kaynıyon sende katıl öyle bi köşede durma
leylacımm aman dıkkat et buseye ve kendıneeee bak sana benden cay butun kızlara tabıııkızlar afıyet olsunnn sıfa olsun :)))
leylacımm aman dıkkat et buseye ve kendıneeee bak sana benden cay butun kızlara tabıııkızlar afıyet olsunnn sıfa olsun :)))
kızlar iyi geceler hepinize...ben yatacam..yorgunum..görüşmek üzere canlarım...
valla sağol bugün evi kızı sensin bize ıhlamur kaynattın nane limon yaptın şimdi de çay yapmışsın ellerine sağlık gel seni bi öpem
aaaaaa afıyet olsun cnm ne demekkkksağol canım ellerine sağlık bizim topiğin en hamaratı sen çıktın
enerjı toplıcam tatlımmmm bomba etkısı yaratıcam :)))
bı anda kocalar yatak dedı herkez kosesıne cekıldı :))
kolayyy gelsın kızlar ıns dolu donersızın:78::78::78:
hadi bakalım canım senden bomba bekliyozöyle tatlım saramında dediği gibi yoksa nasıl gelcek bu veletler keşke saram bunu benim adamada söleseydi horul horul yatıyo
hadi bakalım canım senden bomba bekliyozöyle tatlım saramında dediği gibi yoksa nasıl gelcek bu veletler keşke saram bunu benim adamada söleseydi horul horul yatıyo
hiiiişşşş enişte uyan uyan bak zelal sana bi şey gösterecek şey pardon bişey diyecek bak işi vaymış kalk kalk uyuma horul horul aaaaaaa
hiiiişşşş enişte uyan uyan bak zelal sana bi şey gösterecek şey pardon bişey diyecek bak işi vaymış kalk kalk uyuma horul horul aaaaaaa
gelmek istemesemde duramıyorukine yapıyorsunuz siz bana böyle bağılmı oldum sizlere
saram sesini duyunca hafif bi döndü sonra yine uyudu sen en iyisi göstercek de o zaman kesin kalkar
gelsınnnlerrr artık ya cok nazlı cıktılar valla ya mıllet 1 gecede hamıle kalıyo bızım yapmadıgımız sey kalmadı :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?