Sabırla Bebeğini Bekleyenler

leylacımm aman dıkkat et buseye ve kendıneeee bak sana benden cay butun kızlara tabııı kızlar afıyet olsunnn sıfa olsun :)))

saol bitanem..çay içinde teşekkürler papatyacım...öptüm canım...iyi geceler...bir ara sana ticker yapayım canım...bana sonra hatırlatırsın canım...

leylacımm aman dıkkat et buseye ve kendıneeee bak sana benden cay butun kızlara tabııı kızlar afıyet olsunnn sıfa olsun :)))

valla sağol bugün evi kızı sensin bize ıhlamur kaynattın nane limon yaptın şimdi de çay yapmışsın ellerine sağlık gel seni bi öpem

enerjı toplıcam tatlımmmm bomba etkısı yaratıcam :)))
bı anda kocalar yatak dedı herkez kosesıne cekıldı :))
kolayyy gelsın kızlar ıns dolu donersızın :78::78::78:

hadi bakalım canım senden bomba bekliyozöyle tatlım saramında dediği gibi yoksa nasıl gelcek bu veletler keşke saram bunu benim adamada söleseydi horul horul yatıyo

hadi bakalım canım senden bomba bekliyozöyle tatlım saramında dediği gibi yoksa nasıl gelcek bu veletler keşke saram bunu benim adamada söleseydi horul horul yatıyo

gelsınnnlerrr artık ya cok nazlı cıktılar valla ya mıllet 1 gecede hamıle kalıyo bızım yapmadıgımız sey kalmadı :78:

hiiiişşşş enişte uyan uyan bak zelal sana bi şey gösterecek şey pardon bişey diyecek bak işi vaymış kalk kalk uyuma horul horul aaaaaaa

hiiiişşşş enişte uyan uyan bak zelal sana bi şey gösterecek şey pardon bişey diyecek bak işi vaymış kalk kalk uyuma horul horul aaaaaaa

saram sesini duyunca hafif bi döndü sonra yine uyudu sen en iyisi göstercek de o zaman kesin kalkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…