leyloşum dolma resmi gönderecektim sana ama vazcaydım canın çeker mazallah aboooooow günaha giremem men
canım benim ya...hiç iştahım yok inanki..şuan deve olsa önümde yiyemem yani...havalardan mı nedir iştahım kesildi iki gündür...grip olcam diye ödüm kopuyor...
canım zeloşun işi var demiştik ama adamı uyutup gelmiş...
zelooooooş ne örüyon bakim sen
bişeyler örcektim ama hevesim kursağımda kaldı adam yoluma taş koydu
saol bitanem...dikkat et kendine canım sakın üşütme
leyloşum aslında uyumamamız lazım ama kader utansıntatliş sen ve busemiz nasılsınız bugün çok yordun kendini işiniz çok sıkıydı gündüzde düzgün görüşemedik özlettin kendini
iyi geceler canım adam yatak diyosa yatacan canım
:86::86::86:
kızlarrrr bennn kaçarrrrrrrrrrrrrr
grşrzzz bebeklerrrr
canım hbben senin beklediğini bilseydim hemen gelirdim şeker nasılsın
:86::86::86:
kızlarrrr bennn kaçarrrrrrrrrrrrrr
grşrzzz bebeklerrrr
babababa nelerde biliyo hı ben anladım adam yatak dese hemen yatcan anladım hocam
kızlar, merhaba. yeni katıldım aranıza. bnm son adetim 7 şubattı, 35 güne fln adet oluyorum normalde. ama 2 gündür kasıklarm ağrıyor adet olacak gibi. biraz da gaz problemim oluyo. ne dersiniiz? o klasik belirtiler de olmadı hiç..uff
Allah hayırlısını nasip etsin inşallah..
iyim tatlım ya burda kızlar benı yıne guldurduler valla allah razı olsun onlardan allahta onları guldursun oyle guzel kı arada kaynıyom bazen ama olsun supperrrrrsınızzzzz kızlarrrrrrrrrrr
iyim tatlım ya burda kızlar benı yıne guldurduler valla allah razı olsun onlardan allahta onları guldursun oyle guzel kı arada kaynıyom bazen ama olsun supperrrrrsınızzzzz kızlarrrrrrrrrrr
sende süpersin tatlııııımmmm Allah senide güldürsün.
kızlar, merhaba. yeni katıldım aranıza. bnm son adetim 7 şubattı, 35 güne fln adet oluyorum normalde. ama 2 gündür kasıklarm ağrıyor adet olacak gibi. biraz da gaz problemim oluyo. ne dersiniiz? o klasik belirtiler de olmadı hiç..uff
Allah hayırlısını nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?