Sabırla Bebeğini Bekleyenler

leyloşum dolma resmi gönderecektim sana ama vazcaydım canın çeker mazallah aboooooow günaha giremem men

canım benim ya...hiç iştahım yok inanki..şuan deve olsa önümde yiyemem yani...havalardan mı nedir iştahım kesildi iki gündür...grip olcam diye ödüm kopuyor...

canım zeloşun işi var demiştik ama adamı uyutup gelmiş...

leyloşum aslında uyumamamız lazım ama kader utansıntatliş sen ve busemiz nasılsınız bugün çok yordun kendini işiniz çok sıkıydı gündüzde düzgün görüşemedik özlettin kendini

dikkat et kendine canım sakın üşütme
saol bitanem...
leyloşum aslında uyumamamız lazım ama kader utansıntatliş sen ve busemiz nasılsınız bugün çok yordun kendini işiniz çok sıkıydı gündüzde düzgün görüşemedik özlettin kendini

evet canım bugün iş yoğundu...yarında öyle olacak..bir kaç gün böyle canım....cuma duamız var..cumayı boşaltacam..çalışmam o gün iş fazla olmazsa...dualarınızı bekliyorum...bende sizi özledim tatlişim...

:86::86::86:

kızlarrrr bennn kaçarrrrrrrrrrrrrr

grşrzzz bebeklerrrr

kızlar, merhaba. yeni katıldım aranıza. bnm son adetim 7 şubattı, 35 güne fln adet oluyorum normalde. ama 2 gündür kasıklarm ağrıyor adet olacak gibi. biraz da gaz problemim oluyo. ne dersiniiz? o klasik belirtiler de olmadı hiç..uff

Allah hayırlısını nasip etsin inşallah..

:86::86::86:

kızlarrrr bennn kaçarrrrrrrrrrrrrr

grşrzzz bebeklerrrr

kız nereye gidiyon daha karpuz kesecedük.iyi geceler canım öptüm byyyyy

babababa nelerde biliyo hı ben anladım adam yatak dese hemen yatcan anladım hocam

tabi tızıııııım adam yatak dedimi işi gücü bırakıp koşacan hatta bazen sen tutup elinden götürecen yaaaaaa yoksa nasıl olacak bu veletler

hg canım tatlım demekki adet olmana 3 günün var günün geçmeden belirti arama bence günün geçince bi idrar testi yaparsın inş. bebişin gelir seni bekletmez canım

iyim tatlım ya burda kızlar benı yıne guldurduler valla allah razı olsun onlardan allahta onları guldursun oyle guzel kı arada kaynıyom bazen ama olsun supperrrrrsınızzzzz kızlarrrrrrrrrrr

sende süpersin tatlııııımmmm Allah senide güldürsün.

leylacımm aman dıkkat et buseye ve kendıneeee bak sana benden cay butun kızlara tabııı kızlar afıyet olsunnn sıfa olsun :)))

iyim tatlım ya burda kızlar benı yıne guldurduler valla allah razı olsun onlardan allahta onları guldursun oyle guzel kı arada kaynıyom bazen ama olsun supperrrrrsınızzzzz kızlarrrrrrrrrrr

tatlişim niye arada kaynıyon sende katıl öyle bi köşede durma

kızlar iyi geceler hepinize...ben yatacam..yorgunum..görüşmek üzere canlarım...

tatlım aramıza hoşgeldin.günün geçmeden test yapma.inşallah hamilesindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…