iyim demek adettir ama nekadar iyi oldumu bende bilmiyorum arim bir gelip bir gidiyor ari kesici verdiler onlarla idare ediyorum ... fizike pazartesi basliyorum canim ........ sen nasilsin iyimisin ??
işte benim saram hastalık bile durdurmuyo:118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::122::119::119::119::124::124::124::124::92::92::92::92:
dogru dıyosun zelalcım ya aman nesemı bozmıyımmmm ıns tatlımmm :92::92:teyyyy teyyyy
amin canım tatlım ameliyat demişsin inş. gerek kalmaz biran önce sağlığına kavuşursun Rabbim yardımcın olsun sana hem şifa hem bebiş yollasın inş.
tabiyki canım elimizden bi şey gelmiyo herşey Rabbimin elinde o ne derse o oluyo bizde ona sığınıyoz isyan etmiyoz çok şükürhadi esracım :92::92::92:
daha iyiyim canım.Allah yardımcın olsun inşallah fizik tedavisi başarılı geçer tatlım.
napiyim kız oyniyim belkim biraz açılırım dedim yat yat uyuştum yaniiii
ohhh ohhhh:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92: yandannnnn
insalla canim .....dok.soyledi fizikten bir sonuc alinmasa amelyat baska caresi yok ... gerceyi fiziktede ne yapiyorlar bilmiyom ama bir umut
kızlar ben cıkıyorum sabah erken kalkacam hepinize ii gecelerrrr....
daha yeni başlamıştım oynamaya ama napalım iş güç var sabaha
bende oynaya oynay gideyim bariiiii:92::92::92::92::92::92:
kızlar ben cıkıyorum sabah erken kalkacam hepinize ii gecelerrrr....
napıyonuzzz.............
hadi şeker bozma moralini buda geçcek pozitif düşün canım moralli olmaya çalış millet moralle neleri aşıyo sen bunumu aşamıcan Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?