kızlarrr ben oynıya oynıya gıdıyorum hepınız kendınıze ıyı bakınnnnn yarın sabah gorusuruzzzz
bu gece biz senila baya doluyus sanirim dokunsalar alicaz ..........
heeeeeeeyyyy ağlamak yok siz güçlü kızlarsınız ne oluyo öyle insan istedikten sonra aşamayacak zorluk yoktur.
kızlar size bi şeyler olmuş
asicaz canim asmaya mecburus cunku dustumuz yerden alistik senelerdir kendimiz kalkmaya bu gurbet bise neler oyreti neler ..........
kizlar bana en kisa yoldan zayiflama yontemi soyleyin ... biraz kilo verirsem daha az aricamis dediler ....
bende senelerin birikimi yalnizlik gurbetcilik herseyin birikimi bir gun mutlaka bir yerden patlak vericek....
tabiki aşcanız canım halinize şükredin daha ne zorluk yaşayan insanlar var rabbim dermansız dert vermesin
kizlar sanirim bunu gormediniz ?????????????????
kizlar sanirim bunu gormediniz ?????????????????
tatlım doğduğun yere deyil doyduğun yere bakcaksın hem kocişin yanında ona sarıl üzme kendini
kızlar ben çıkıyom gidip dinleneyim eşimin kollarındaiyi geceler öpüldünüz
kısa yoldan zayıflamak sağlıklı olmaz canım az az ama sık sık yemeyi dene un,yağ,şekerden uzak dur bol bol su iç.bide yürüyüş yap ama kendini yormadan.
yuruyus 2 gundur sabah aksam basladim ama su icemiyorum anca hap icerken onuda zorla ..........
cadıcım öle kendi başına kilo verme zaten fizik tedavide gerekiyosa onlar seni diyetisyene yönlendirir
kızlar ben çıkıyom gidip dinleneyim eşimin kollarındaiyi geceler öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?