iyimm cnm sen nasılsın bugunden basladık leyla ıcın lıstede onun cnm :))tatlım leyloşun duası yarın diye biliyodum :44::44::44:Allah kabul etsin şeker saram hastaydı kimde dua listesi:26:sen nasılsın iyimisin bebem
yoooo haberim yok zeloş genelde saat 12 gibi geliyo canım güzellik uykusunda o şimdi
iyimm cnm sen nasılsın bugunden basladık leyla ıcın lıstede onun cnm :))
bende iyiyimcanım kahvaltı yapmak istemedi bakayım bisküvü çay denicem kendimi aç hissetmiyom sen erkenmi kalkıyon canım bi benmiyim tembel
ewet cnm malesef erken kalkıyommm
tatlım mevsimden galiba bendede çıktı bende oysa pek çıkmaz:44:niye malesef dedin canım erken kalkmak çok güzel aslında
tatlım 50 de bana yaz leyloşum için banyo yapcam bugün okurumleyla21 için okunacak Ayetel - Kürsi listesi
Eki Görüntüle 155695
Eki Görüntüle 155696
sara ......................... 20
leyla21 ..................... 20
papatyam34 .............. 50
toplam............ 90
kalan......................... 223
okunanlar pikepolat(zeynep),kardelen,metuka,zelalca,eda33,caadi,metukanın annesi
canım bizde seni seviyozToplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 ozlem64+ sara_28+ kardelen5233+ papatyam34+
seviyommmmmmmm sizi
güzelde cnm ya bazen oyle guzel olmuyo :))
Moralim bozuk aslında kırmızılar sabah sabah ce dediler bana sabah süprizi yaptılar.Bende belki güzel bi haber alırımda moralim düzelir diye bi topige bakayım dedim hamiş haberi alırım belki moralim düzelir dedim.
günaydın saracımmmmmmmm..hg bebişim...amin tatlım...iyi olmana sevindim....bende geçmişe bakıyordum..ben çıktıktan sonra topic coşmuş...donlar tütyenler havada uçuşmuş..zeloş papatyayıda kendine benzetmiş..en çok ona güldüm canım ya...
sara benim ayetel kürsileri yarınmı okuyacaz..yoksa bugün okuyup yarın duasınımı yapacaz canım.?
ilahi leyloşum ne kadan güldürdün beni Allahta seni güldürsün canımkıj esra zaten donları tütyenleri seviyomuş o kadar sallama dedim dinlemedi zaten ben büyük patlama yapcam diyo bakalım ne çıkcak:44:leyloşum sen asıl doncu tütyenciyi bilmiyon ayşegüll ben masumum :78::78::78:
haaaaayıııııııııııırr ben masumuuuuuuuuuuuuumm
ne gelen var ne gidennnnnnnn ben yalnızım yenideeeeeeeeen hadiyin kıjlar gelinnnnnn size donlar tütyenler verimmmmmmmmm ben kendim çalar sölerimmmm aynım artist gibiyimmmmmmmmm :79::79::79::79:
Allah razı olsun gülüm..nefesine yüreğine sağlık ayşegülüm..Sara leyla için 50 tane okudum Güzel Rabbim kabul etsin inşallah..
kızlarrr ben duaları okuyorum bıtırıyım hepsını gelcemmm
Allah razı olsun papatyam...seninde nefesine yüreğine sağlık...leylacım okudum guzelımmmmm :))
leyloşu uyutmak haaaaaaa...nayır nolamaz..leyloş uyumaz uyutulmaz...ne olur koğuş ağam çok ağır ceza verme ben dayanamamdur biraz ağlıyayımda belki uyuturum leyloşu heheheheheh
Allah razı olsun gülüm..hepinizin yüreğine sağlık tekrar tekrar...tatlım 50 de bana yaz leyloşum için banyo yapcam bugün okurum
canım bizde seni seviyoz
yok inanmam ayşegül nuri alçoluğamı özenmiş yoksa...
ilahi leyloşum ne kadan güldürdün beni Allahta seni güldürsün canımkıj esra zaten donları tütyenleri seviyomuş o kadar sallama dedim dinlemedi zaten ben büyük patlama yapcam diyo bakalım ne çıkcak:44:leyloşum sen asıl doncu tütyenciyi bilmiyon ayşegüll ben masumum :78::78::78:
ohhhhhh hey masallah.. bakıyorum donlar tütyenler gene ortalıkta... hehe...
nasılsın tatlım?
selam kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?