Sabırla Bebeğini Bekleyenler

yoooo haberim yok zeloş genelde saat 12 gibi geliyo canım güzellik uykusunda o şimdi

nasılda biliyo saracım sen beni çözmüşsün eşime bazen diyom çalışcam evde sıkılıyom adam gülüyo sen uykundan vazgeçcen çalışcan hayatım sen çalışamassın diyohep diyomki bu sabah erken kalkcam sabah oluyo uyanıyom bakıyom 9 aaa erkenmiş yatayım bari bu böle 12 ye kadar sürüyo en son yataktan fırlıyom

tatlım 50 de bana yaz leyloşum için banyo yapcam bugün okurum
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 ozlem64+ sara_28+ kardelen5233+ papatyam34+

seviyommmmmmmm sizi
canım bizde seni seviyoz

özlemcim hg canım özlemiştik seni iyiki geldin kırmızılar gelmiş üzülme bebem bizim en vefalı dostumuz kırmızılar çıktı nedense inş. en yakın zamanda bebişin gelir canım önce göbüşüne sonra kucağınayine gel canım özletme kendini

ilahi leyloşum ne kadan güldürdün beni Allahta seni güldürsün canımkıj esra zaten donları tütyenleri seviyomuş o kadar sallama dedim dinlemedizaten ben büyük patlama yapcam diyo bakalım ne çıkcak:44:leyloşum sen asıl doncu tütyenciyi bilmiyon ayşegüllben masumum :78::78::78:

haaaaayıııııııııııırr ben masumuuuuuuuuuuuuumm

ne gelen var ne gidennnnnnnn ben yalnızım yenideeeeeeeeen hadiyin kıjlar gelinnnnnn size donlar tütyenler verimmmmmmmmm ben kendim çalar sölerimmmm aynım artist gibiyimmmmmmmmm:79::79::79::79:

ne gelen var ne gidennnnnnnn ben yalnızım yenideeeeeeeeen hadiyin kıjlar gelinnnnnn size donlar tütyenler verimmmmmmmmm ben kendim çalar sölerimmmm aynım artist gibiyimmmmmmmmm:79::79::79::79:

ohhhhhh hey masallah.. bakıyorum donlar tütyenler gene ortalıkta... hehe...
nasılsın tatlım?

selam kızlar nasılsınız?

Sara leyla için 50 tane okudum Güzel Rabbim kabul etsin inşallah..
Allah razı olsun gülüm..nefesine yüreğine sağlık ayşegülüm..
kızlarrr ben duaları okuyorum bıtırıyım hepsını gelcemmm

leylacım okudum guzelımmmmm :))
Allah razı olsun papatyam...seninde nefesine yüreğine sağlık...
ne olur koğuş ağam çok ağır ceza verme ben dayanamam dur biraz ağlıyayımda belki uyuturum leyloşuheheheheheh
leyloşu uyutmak haaaaaaa...nayır nolamaz..leyloş uyumaz uyutulmaz... neyse hadi affedildin..sevimliliğinden dolayı cezanı sildim gitti zeloşum..
tatlım 50 de bana yaz leyloşum için banyo yapcam bugün okurum

canım bizde seni seviyoz
Allah razı olsun gülüm..hepinizin yüreğine sağlık tekrar tekrar...
yok inanmam ayşegül nuri alçoluğamı özenmiş yoksa...

leyla21 için okunacak Ayetel - Kürsi listesi

Eki Görüntüle 155791

Eki Görüntüle 155792

sara ......................... 20
leyla21 ..................... 20
papatyam34 .............. 50
ayşegül .................... 50
zelalca ..................... 50

toplam............ 190

kalan......................... 123

okunanlar pikepolat(zeynep),kardelen,metuka,zelalca,eda33,caadi,metukanın annesi

zeloşum ben bugün daha iyiyim leylanın duasına başlayalım istedim dua listesini başlatalım dedim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…