Moralim bozuk aslında kırmızılar sabah sabah ce dediler bana sabah süprizi yaptılar.Bende belki güzel bi haber alırımda moralim düzelir diye bi topige bakayım dedim hamiş haberi alırım belki moralim düzelir dedim.
yeni şarkıcıların şarkılarından güzel genede
ALLAH SENİ İYİ ETSİN ZELOŞ
bulabildin mi dün inciri?
bunlar ne ki:26:
ah canım,bel ağrısını öyle iyi biliyorum ki,kilonun gerçekten etkisi oluyo,ben beş kilo zayıfladım,biraz daha rahatım,ama bi beş kilo daha vermem gerek,diyetisyene gittim,bebek de istediğimiz için,sağlıksız zayıflamamalısın,bana dr iki saat arayla,ekmek dahil pek çok şey verdi,eğer düzenli devam etseydim,şimdiye on kilo vermiştim.
yapma beee
seni takip ediyolar sanırsam,hayranların fazla
günaydın papatya
bu sıra kanuni nin sadece halvet işleriyle uğraştığını lanse ediyolar nedense.:95:
özlemcim,hoş geldin canım,nasılsın,son durumların neler?
yeni hamiş haberimiz yok ama moral bozmakda yok canım.kırmızıları sevmiyoruz ama onlarda iyiki var onlar geldiği sürece umut var demektir.bide bu tarafından bak canım.inşallah en kısa zamanda sende hamiş olursun.
özlemcim ateşini ölçsene böylece yumurtlama zamanını yakalayıp bi şans elde edebilirsin.senin sorunun neydi canım?
yeni şarkıcıların şarkılarından güzel genede
ALLAH SENİ İYİ ETSİN ZELOŞ
bulabildin mi dün inciri?
bunlar ne ki:26:
ah canım,bel ağrısını öyle iyi biliyorum ki,kilonun gerçekten etkisi oluyo,ben beş kilo zayıfladım,biraz daha rahatım,ama bi beş kilo daha vermem gerek,diyetisyene gittim,bebek de istediğimiz için,sağlıksız zayıflamamalısın,bana dr iki saat arayla,ekmek dahil pek çok şey verdi,eğer düzenli devam etseydim,şimdiye on kilo vermiştim.
yapma beee
seni takip ediyolar sanırsam,hayranların fazla
günaydın papatya
bu sıra kanuni nin sadece halvet işleriyle uğraştığını lanse ediyolar nedense.:95:
özlemcim,hoş geldin canım,nasılsın,son durumların neler?
Hoş bulduk canım.İyiyim son durum kırmızılar ce dedi yine.
Sorun yok canım bizde sebepsiz bizimkisi.İnşallah hepimiz en kısa zamanda hamiş oluruz.
moralini bozma bitanem...epeydir gelmiyorsun..özletten kendini özlemcim...
kahretsin vahşi bir cazibeye sahibim sanırım..devamlı takip ediyorlar...
inşallah bitanem...Allah büyüktür..umutları yitirmemek lazım..bazen öyle bir anda Rabbim insanın umudunu yeşertirki insanoğlu şaşırır kalır...inşallah sizin meleklerinizde size sürpriz yapsın özlemcim...
Gelmiyorum baya zamandır evet takip etmiycem yumurta falan diye burayada ugramıyorum ama gene dönüp dolaşıp geliyorum işte :)))
Sorun yok canım bizde sebepsiz bizimkisi.İnşallah hepimiz en kısa zamanda hamiş oluruz.
gel tatlım ya...özlüyoruz seni özlemcim...Gelmiyorum baya zamandır evet takip etmiycem yumurta falan diye burayada ugramıyorum ama gene dönüp dolaşıp geliyorum işte :)))
yahşi cazibe seniiiiiibende bu kız niye bu kadar şekey diyodum
amin tatlişim...İnşallah leylacım.
canım hastaysan okuma...yüreğine sağlık canım..içten yaptığın temiz duaların benimle ben bunu biliyorum buda bana yeter kardelenim..benimde dedi özlemcim,hemde 15 gün bile temiz kalamadım bu ay,anlamadım.
leyloşum,ben şu an için özürüm canım,ama okumaya içim rahat etmicek,sen genede oku dersen,seve seve okurum tatlışım.
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 ozlem64+ sara_28+ kardelen5233+ papatyam34+
seviyommmmmmmm sizi
zeloş gelmedi bugün....bir yere falanmı gidecekti saracım?:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?