Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 2 ziyaretçi)
LeYLa_21 pikepolat+

topic boşalmış...kimse yok ama yinede yazayım..gelince okursunuz...az evvel doktorumu aradım...26 martta yaptır detaylı usg ni herhangi bir problem olmaz dedi...iki hafta daha bekliycez artık...bundada vardır bir hayır diyorum...geç olsunda güç olmasın...öpüyorum hepinizi canlarım..

üzülme leylacım herşeyde bi hayır vardır.böyle düşün ve kalbini ferah tut.sende buseciğinde Allaha emanet olun.ben ikinizide seviyorum ve öpüyorum.hep dualarımdasınız.Allaha emanet olun.

amin ayşegülcüm.yüreğine sağlık.Allaha emanet ol.

üzülme leylacım herşeyde bi hayır vardır.böyle düşün ve kalbini ferah tut.sende buseciğinde Allaha emanet olun.ben ikinizide seviyorum ve öpüyorum.hep dualarımdasınız.Allaha emanet olun.

saol saracım...bende öyle düşünüyorum...doktorum herhangi bir sorun olmaz dedi...zaten o zamana kadarda kızım kocaman olmuş olur teyzesi...tam net görürüm onun uzay mekiğinde...detaylı usg aletinin ismini uzay mekiği koydum... herşeyin hayırlısı..bundada vardır bir hayır elbette...şüphesiz Rabbim hakkımızda hayırlı olanı bize verir...ben ve busede seni çok seviyoruz sara teyzesi...güzel dualarınız için Rabbim hepinizden razı olsun gülüm...sizlerde ALLAHA EMANET OLUN...

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
LeYLa_21

gene ziyaretçilerle başbaşayım....hey ziyaretçilerrrrrrrrrrrr huuuuuuuuuuu uzaktan bakmayın yahuuuuuuu

sara280 canım sayfalrı okudum ne güzel her cuma toplanıp dua edeceksiniz benim takıldığım topicdede biz bunu hep yapıyoruz siiznn çıtı pıtıı topiğinize bunu yazma ihtiyacı dudumm mademm her cuma dualar olacakk biz her cuma duamızı yapmadan önce tövbe duası yapıyoruz araksından normal dualarımızı yazıyoruz bu duayıda size hediye etmek istiyorum uygularasanız daha güzel olur diye düşündüm sevgiler.... dualarınızı rabbim kabul etsin dualardanda eksik etmesin

"Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe'l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyûmü ve etûbü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ. Ve es-elühü't-tevbete ve'l-mağfirete ve'l-hidâyete lenâ, innehû, hüve't-tevvâbü'r-rahîm."
"Yâ Settere'l uyûb, Yâ gaffare'z-zünûb! Bu ana gelinceye kadar benim elimden, dilimden, gözümden, kulağımdan, ayağımdan ve elimden bilerek veya bilmeyerek meydana gelen bütün günah ve hatalarıma tevbe ettim, pişman oldum. Küfür, şirk, isyan, günah ve kusur her ne türlü hâl vaki oldu ise, cümlesine nadim oldum, pişmanlık duydum. Bir daha yapmamaya azm ü cezm ü kast ettim. Sen bu tevbemi kabul eyle. Nefsime uyup, şeytana tabi olup da aynı günah ve kusurları bir daha tekrar etmeme imkan verme, yâ Rabbi. Bir daha iman ve ikrar ediyorum ki, Peygamberlerin evveli Âdem Aleyhisselâm, ahiri ise Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm, bu ikisi arasında sayılarını bilemeyeceğim kadar çok Peygamber gelmiş, İlâhi kitapları tebliğ etmişlerdir. Bunların cümlesine inandım, iman ettim, hepsi de haktır ve gerçektir. Bütün peygamberlere, onlara gönderilmiş olan İlâhi kitaplara ve içindeki emirlere şeksiz ve şüphesiz iman ettim, dilimle ikrar, kalbimle tasdik ediyorum ve yine iman ve ikrar ediyorum ki en son kitap Kur'ân-ı Azimüşşân ve en son Peygamber de Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm'dır."

"Amentü billâhi ve melâiketihî ve kütübihî ve Rusulihi ve'l-yevmi'l-âhiri ve bi'l-kaderi, hayrihî ve şerrihî minellâhi teâlâ ve'l-bâsü bade'l-mevt.
Hakkun, eşhedü en lâ ilâhe illâllah ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve Resûlüh."
Hakkun, eşhedü en lâ ilâhe illâllah ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve Resûlüh."

amin

yüreği, gönlü, kendisi,düşüncesi güzel insan kendini nasıl da belli ediyor....

sağol güzel arkadaşım......Rabbim korusun seni...

canımmm ,,,o uzay mekiğine bizde girebilseydik keşke

slmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınız

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar nerdesiniz

evet yaaaaaaaaaa milllet neredesnizzz:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

evet yaaaaaaaaaa milllet neredesnizzz:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

sen yine mi görünmez oldun gizemli güzel nasılsın canım eşin taburcu olmuş çok sevindim tatlım inşallah daha da iyi olur ve sonra gelsin

saol haber verdigin icin tatlım, gercekten bunda da bir hayır vardır bence, moralin iyi geliyor, sevindim...

Amin..... Allah kabul etsin insallah... Yüregine saglik, güzel arkadasim...

pikeeeeeeeeeepolatttttttttttt nerlerdesinn neysemm bulurum ben senii kocaman öpüldünn byeeeeeeeeee

burdayım seker, nasılsın tatlım? bugün haber izleyip durdum hep, Allah yardımcıları olsun..

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar nerdesiniz
mesela ben burdayım canım.. hehe... nasılsın seker?

evet yaaaaaaaaaa milllet neredesnizzz:84::84::84::84::84::84::84::84:

bagirma kuzum, senin adın bilem görünmüyo altta...
nasılsın canım?

Konu Bilgileri
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
pikepolat

vay anaaaaaaaaaammmmmmm aboooooooooooooooo... ben eniyisimi muhtesem karga sesimle bi sarkı süliiiiiiim, nasılsa kimse yokmus... ziyaretçi bilem yok...
yanlız kalmışammmmmmmyanlızzzzzzzz
ne gelen varrrrr ne gidennnnnn kimse merak etmemis aboooooooww

hg tatlım ben mi moralim bozuk dünden beri lekelenmem oldu sen nasılsın tatlım

Sabırla bebegeni bekleyip kucagina alacak arkadaslarımızın listesi

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Rumuz(isim) Muhtemel dogum tarihi
Hamilelerimiz
Leyla21................................... 16 Temmuz 2011

Sabırla bebegeni bekleyen arkadaslarımızın listesi...

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Rumuz(isim) Kırmızı Kart Tarihi
Sabırla bekleyenlerimiz
yeter........................................ 06 Mart??
zelalca..................................... 10 Mart degisti
belalam.................................... 11 Mart
calimero85................................ 12 Mart
semi........................................ 14 Mart
son-ece.................................... 14 Mart
tume....................................... 15 Mart
hznbksl.................................... 19 Mart
tweety7883l.............................. 22 Mart
metuka.................................... 24 Mart
pike(zeynep)............................ 24 Mart
sara_28.................................... 01 Nisan
leyliko...................................... 02 Nisan
asi38....................................... 03 Nisan
eda33...................................... 10 Nisan
kardelen................................... 12 Nisan
cadı......................................... ????
muunes.................................... ????
maonya.................................... ????
edasez..................................... ????

kızlar isminin eklenmesini isteyenler, söylesin..

günü geçen arkadaşlar durumlarindan haberdar etsin lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…