topic boşalmış...kimse yok ama yinede yazayım..gelince okursunuz...az evvel doktorumu aradım...26 martta yaptır detaylı usg ni herhangi bir problem olmaz dedi...iki hafta daha bekliycez artık...bundada vardır bir hayır diyorum...geç olsunda güç olmasın...öpüyorum hepinizi canlarım..
yarabbim duama senin rahman ve rahim olan adınla başlıyorum sen besmele hürmetine duamı kabul eyle
sen öyle bir zül-celalsınki senden başka ilah yoktur
yarabbim yaradanım tek sığınacağım yalnız sen varsın !
Gece gündüz beni dinler dualarımı duyarsın !
Yarabbim , sen duaları duyarsın ve sana açılan elleri geri çevirmekten haya edersin.
Sen küçücük karıncaya can verensin , dağı taşı yaratan sensin , sen ne dilersen olur ...sen ne istersen olur.
şüphesiz ki sen kulum benden iste ben veririm demişsin.
Kulunu kuluna üzdürme . Beni artık kimseye imrendirme rabbim ! Evime küçücük bir melek gelsin sağlıklı sıhhatli ; evimize neşe olsun , sana hayırlı bir kul ,peygamberimize hayırlı ümmet olsun.
ümmeti muhammed'in çokluğu için bana da sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat ver yarabbim.
Peygamberimizin yüzü gözü suyu hürmetine , kuran-ı kerim'in şifası yüzü gözü suyu hürmetine , tüm büyük kitapların tüm peygamberlerin , bilip bilmediğim tüm ermişlerin , evliyaların , ulemaların , şehitlerinin , gece gündüz sana yalvaran kullarının , bedir savaşı şehitlerinin ve sahabelerinin , kenzül arş'ın , ismi azam'ın , esma hüsnanın , ayetel kürsi'nin , yasin-i şerifin ve şifa olan fatiha'nın yüzü gözü suyu hürmetine şu mübarek günde elimi geriye boş çevirme yarabbim !
Bana da sağlıklı, sıhhatli , hayırlı evlat ver tüm isteyenlere de ! Tüm ümmeti muhammed'e (s.a.v) sağlıklı sıhhatli evlat ver içlerinden beni ayırt etme güzel allahım !
şu mübarek günde dualarımı duy , sana sığındım , tek sana ... Kuluna kul etme beni ,evlat hasretiyle yakma ! Günahlarımız varsa günahlarımız yüzünden beni ve tüm evlat isteyenleri sınama evlat acısıyla evlat hasretiyle yakma allahım !
Allahım ellerimizi geri boş çevirme ! Hızır aleyhisselam'ın acil şifasıyla , tüm meleklerin duasıyla duy sesimi !
La havle vela kuvvete illa billah !
hasbunallahu venimel vekil !
Inna liilahi ve inna ileyhi racıun manasıyla hayırlı evlat ver bana ve tüm isteyenlere rabbim yardımcım yaradanım...
Rabbim Kabul Eylesin İnşallah
üzülme leylacım herşeyde bi hayır vardır.böyle düşün ve kalbini ferah tut.sende buseciğinde Allaha emanet olun.ben ikinizide seviyorum ve öpüyorum.hep dualarımdasınız.Allaha emanet olun.
sara280 canım sayfalrı okudum ne güzel her cuma toplanıp dua edeceksiniz benim takıldığım topicdede biz bunu hep yapıyoruz siiznn çıtı pıtıı topiğinize bunu yazma ihtiyacı dudumm mademm her cuma dualar olacakk biz her cuma duamızı yapmadan önce tövbe duası yapıyoruz araksından normal dualarımızı yazıyoruz bu duayıda size hediye etmek istiyorum uygularasanız daha güzel olur diye düşündüm sevgiler.... dualarınızı rabbim kabul etsin dualardanda eksik etmesin
"Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe'l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyûmü ve etûbü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ. Ve es-elühü't-tevbete ve'l-mağfirete ve'l-hidâyete lenâ, innehû, hüve't-tevvâbü'r-rahîm."
"Yâ Settere'l uyûb, Yâ gaffare'z-zünûb! Bu ana gelinceye kadar benim elimden, dilimden, gözümden, kulağımdan, ayağımdan ve elimden bilerek veya bilmeyerek meydana gelen bütün günah ve hatalarıma tevbe ettim, pişman oldum. Küfür, şirk, isyan, günah ve kusur her ne türlü hâl vaki oldu ise, cümlesine nadim oldum, pişmanlık duydum. Bir daha yapmamaya azm ü cezm ü kast ettim. Sen bu tevbemi kabul eyle. Nefsime uyup, şeytana tabi olup da aynı günah ve kusurları bir daha tekrar etmeme imkan verme, yâ Rabbi. Bir daha iman ve ikrar ediyorum ki, Peygamberlerin evveli Âdem Aleyhisselâm, ahiri ise Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm, bu ikisi arasında sayılarını bilemeyeceğim kadar çok Peygamber gelmiş, İlâhi kitapları tebliğ etmişlerdir. Bunların cümlesine inandım, iman ettim, hepsi de haktır ve gerçektir. Bütün peygamberlere, onlara gönderilmiş olan İlâhi kitaplara ve içindeki emirlere şeksiz ve şüphesiz iman ettim, dilimle ikrar, kalbimle tasdik ediyorum ve yine iman ve ikrar ediyorum ki en son kitap Kur'ân-ı Azimüşşân ve en son Peygamber de Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm'dır."
"Amentü billâhi ve melâiketihî ve kütübihî ve Rusulihi ve'l-yevmi'l-âhiri ve bi'l-kaderi, hayrihî ve şerrihî minellâhi teâlâ ve'l-bâsü bade'l-mevt.
Hakkun, eşhedü en lâ ilâhe illâllah ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve Resûlüh."
Hakkun, eşhedü en lâ ilâhe illâllah ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve Resûlüh."
amin
saol saracım...bende öyle düşünüyorum...doktorum herhangi bir sorun olmaz dedi...zaten o zamana kadarda kızım kocaman olmuş olur teyzesi...tam net görürüm onun uzay mekiğinde...detaylı usg aletinin ismini uzay mekiği koydum...herşeyin hayırlısı..bundada vardır bir hayır elbette...şüphesiz Rabbim hakkımızda hayırlı olanı bize verir...ben ve busede seni çok seviyoruz sara teyzesi...güzel dualarınız için Rabbim hepinizden razı olsun gülüm...sizlerde ALLAHA EMANET OLUN...
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar nerdesiniz
evet yaaaaaaaaaa milllet neredesnizzz:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
saol haber verdigin icin tatlım, gercekten bunda da bir hayır vardır bence, moralin iyi geliyor, sevindim...topic boşalmış...kimse yok ama yinede yazayım..gelince okursunuz...az evvel doktorumu aradım...26 martta yaptır detaylı usg ni herhangi bir problem olmaz dedi...iki hafta daha bekliycez artık...bundada vardır bir hayır diyorum...geç olsunda güç olmasın...öpüyorum hepinizi canlarım..
"Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe'l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyûmü ve etûbü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ. Ve es-elühü't-tevbete ve'l-mağfirete ve'l-hidâyete lenâ, innehû, hüve't-tevvâbü'r-rahîm."
"Yâ Settere'l uyûb, Yâ gaffare'z-zünûb! Bu ana gelinceye kadar benim elimden, dilimden, gözümden, kulağımdan, ayağımdan ve elimden bilerek veya bilmeyerek meydana gelen bütün günah ve hatalarıma tevbe ettim, pişman oldum. Küfür, şirk, isyan, günah ve kusur her ne türlü hâl vaki oldu ise, cümlesine nadim oldum, pişmanlık duydum. Bir daha yapmamaya azm ü cezm ü kast ettim. Sen bu tevbemi kabul eyle. Nefsime uyup, şeytana tabi olup da aynı günah ve kusurları bir daha tekrar etmeme imkan verme, yâ Rabbi. Bir daha iman ve ikrar ediyorum ki, Peygamberlerin evveli Âdem Aleyhisselâm, ahiri ise Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm, bu ikisi arasında sayılarını bilemeyeceğim kadar çok Peygamber gelmiş, İlâhi kitapları tebliğ etmişlerdir. Bunların cümlesine inandım, iman ettim, hepsi de haktır ve gerçektir. Bütün peygamberlere, onlara gönderilmiş olan İlâhi kitaplara ve içindeki emirlere şeksiz ve şüphesiz iman ettim, dilimle ikrar, kalbimle tasdik ediyorum ve yine iman ve ikrar ediyorum ki en son kitap Kur'ân-ı Azimüşşân ve en son Peygamber de Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm'dır."
"Amentü billâhi ve melâiketihî ve kütübihî ve Rusulihi ve'l-yevmi'l-âhiri ve bi'l-kaderi, hayrihî ve şerrihî minellâhi teâlâ ve'l-bâsü bade'l-mevt.
amin
pikeeeeeeeeeepolatttttttttttt nerlerdesinn neysemm bulurum ben senii kocaman öpüldünn byeeeeeeeeee
mesela ben burdayım canım.. hehe...kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar nerdesiniz
evet yaaaaaaaaaa milllet neredesnizzz:84::84::84::84::84::84::84::84:
saol haber verdigin icin tatlım, gercekten bunda da bir hayır vardır bence, moralin iyi geliyor, sevindim...
Amin..... Allah kabul etsin insallah... Yüregine saglik, güzel arkadasim...
burdayım seker,nasılsın tatlım? bugün haber izleyip durdum hep, Allah yardımcıları olsun..
mesela ben burdayım canım.. hehe...nasılsın seker?
bagirma kuzum, senin adın bilem görünmüyo altta...
nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?