Sabırla Bebeğini Bekleyenler

yarabbim duama senin rahman ve rahim olan adınla başlıyorum sen besmele hürmetine duamı kabul eyle
sen öyle bir zül-celalsınki senden başka ilah yoktur

yarabbim yaradanım tek sığınacağım yalnız sen varsın !
Gece gündüz beni dinler dualarımı duyarsın !
Yarabbim , sen duaları duyarsın ve sana açılan elleri geri çevirmekten haya edersin.
Sen küçücük karıncaya can verensin , dağı taşı yaratan sensin , sen ne dilersen olur ...sen ne istersen olur.
şüphesiz ki sen kulum benden iste ben veririm demişsin.
Kulunu kuluna üzdürme . Beni artık kimseye imrendirme rabbim ! Evime küçücük bir melek gelsin sağlıklı sıhhatli ; evimize neşe olsun , sana hayırlı bir kul ,peygamberimize hayırlı ümmet olsun.
ümmeti muhammed'in çokluğu için bana da sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat ver yarabbim.
Peygamberimizin yüzü gözü suyu hürmetine , kuran-ı kerim'in şifası yüzü gözü suyu hürmetine , tüm büyük kitapların tüm peygamberlerin , bilip bilmediğim tüm ermişlerin , evliyaların , ulemaların , şehitlerinin , gece gündüz sana yalvaran kullarının , bedir savaşı şehitlerinin ve sahabelerinin , kenzül arş'ın , ismi azam'ın , esma hüsnanın , ayetel kürsi'nin , yasin-i şerifin ve şifa olan fatiha'nın yüzü gözü suyu hürmetine şu mübarek günde elimi geriye boş çevirme yarabbim !
Bana da sağlıklı, sıhhatli , hayırlı evlat ver tüm isteyenlere de ! Tüm ümmeti muhammed'e (s.a.v) sağlıklı sıhhatli evlat ver içlerinden beni ayırt etme güzel allahım !
şu mübarek günde dualarımı duy , sana sığındım , tek sana ... Kuluna kul etme beni ,evlat hasretiyle yakma ! Günahlarımız varsa günahlarımız yüzünden beni ve tüm evlat isteyenleri sınama evlat acısıyla evlat hasretiyle yakma allahım !
Allahım ellerimizi geri boş çevirme ! Hızır aleyhisselam'ın acil şifasıyla , tüm meleklerin duasıyla duy sesimi !
La havle vela kuvvete illa billah !
hasbunallahu venimel vekil !
Inna liilahi ve inna ileyhi racıun manasıyla hayırlı evlat ver bana ve tüm isteyenlere rabbim yardımcım yaradanım...

Rabbim Kabul Eylesin İnşallah

Son düzenleme:
Kim bu duayı cuma günü hangi vakitte olursa olsun 100 kez okursa duası kabul olur…….

lailahe illa ente
ya-hananü ya-menanü
ya-bediussemavati velardı ya zel-celali vel-ikram..

Haceti veya dileği olan kimse sabah namazını kıldıktan sonra Kıble'ye karşı oturup bu dua'yı 100 defa okursa biiznillah Teala dileği gerçekleşir...
bu dua allahım inşallah kabul eder

Vela havla vela kuvvete illa billahi'l-Aliyyi'l-Azim.
Allahümme inni es'elüke ya Kadimü ya Daimü ya Ferdü
ya Vitru ya Ahadu ya Samedü ya Hayyü ya Kayyümü
ya Ze'l- Celali ve'l-ikram.Fe in tevellev fe kul hasbiyallahu
la ilahe illahu aleyhi tevekkeltü ve Hüve Rabbü'l-Arşi'l-aziym

saol tatlım hoşbulduk

iyim çok şükür cnm yaa nası oluyum bi kaç gündür karın ağrısı çekiyorummm

buse kıskanmaz kardelen teyzesi..biliyor ona ne kadar bayıldığınızı... o ara sen güzellik uykusundaymışsın tatlım o yüzden...
aminnnnnn tatlım....

amın cnm ne guzel dua..rabbım kabul etsın...

Şimdi hastaneden telefon geldi...detaylı randevumu 26 marta ertelemişler...doktor il dışına çıkacakmış...acayip moralim bozuldu ya...iki hafta daha kim bekleyecek..offffffffffff

Şimdi hastaneden telefon geldi...detaylı randevumu 26 marta ertelemişler...doktor il dışına çıkacakmış...acayip moralim bozuldu ya...iki hafta daha kim bekleyecek..offffffffffff

leylacım sıkma canını bundada vardır bir hayır 2 haftadan hem bişey olmaz biz her ay bekliyoruz tatlişiiimm

leylacım sıkma canını bundada vardır bir hayır 2 haftadan hem bişey olmaz biz her ay bekliyoruz tatlişiiimm

canım sorun iki hafta beklemek değil aslında..bunun belli haftaları varmış..yani belli haftaya kadar bakılıyor sanırım..öğleden sonra kendi doktorumu arayacam bakalım ne diycek..başka hastenede çektir derse gidip çektiririm...

bugün hiç şansım yok galiba...kendi doktorumu aradım...oda ameliyata girmiş...saat 3 te tekrar arayacam...

amin amin amin yarabbi leyla kulunun bebişine sağlık leyla kardeşimize hayırlı doğumlar nasip eyle bizlerede en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eyle amin amin amin

3 te tekrar ara bakalım..ne dıyecek dr un
arayacam metukam...hemşiresiyle konuştumda sorun olmaz 2 hafta dedi...bakalım doktor ne diycek..vitamin hapımda bitiyor hem onuda soracam..
amin amin amin yarabbi leyla kulunun bebişine sağlık leyla kardeşimize hayırlı doğumlar nasip eyle bizlerede en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eyle amin amin amin

aminnnnnnnnn zeloşum yürekten aminnnnnnnn

Leylacım insallah yolunda gider ve hayırlısıyla bir sonuca ulasırsın, haberlerini bekleyoruz tatlım...

kızlar kim var kim yok simdi tam anlamadım, herkese selamlar

Sabırla bebegeni bekleyip kucagina alacak arkadaslarımızın listesi

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Rumuz(isim) Muhtemel dogum tarihi
Hamilelerimiz
Leyla21................................... 16 Temmuz 2011

Sabırla bebegeni bekleyen arkadaslarımızın listesi...

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Rumuz(isim) Kırmızı Kart Tarihi
Sabırla bekleyenlerimiz
yeter........................................ 06 Mart??
zelalca..................................... 10 Mart degisti
belalam.................................... 11 Mart
calimero85................................ 12 Mart
semi........................................ 14 Mart
son-ece.................................... 14 Mart
tume....................................... 15 Mart
hznbksl.................................... 19 Mart
tweety7883l.............................. 22 Mart
metuka.................................... 24 Mart
pike(zeynep)............................ 24 Mart
sara_28.................................... 01 Nisan
leyliko...................................... 02 Nisan
asi38....................................... 03 Nisan
eda33...................................... 10 Nisan
cadı......................................... ????
kardelen................................... ????
muunes.................................... ????
maonya.................................... ????
edasez..................................... ????

kızlar isminin eklenmesini isteyenler, söylesin..

günü geçen arkadaşlar durumlarindan haberdar etsin lütfen...

hıııııı selam söyle arzuya ayşenuruda öp benim yerime canım.benim grip iyileşmiyo canım dün gece yine ateşim yükseldi.anlamadım gitti.

bol bol dinlenmen gerek guzelim, yeni gripler cok direncli... bide vitamin almayı unutma tabii.. gecmis olsun tatlım, iyi bak kendine...

kıjlar benim gibi bi uykucu bile bu saatte geldi siz nerdesiniz bakim:84::84::84::84::84::84::84::84:

güzelcim, sabah haberleri gördünüz mü? japonyada tarihin enbuyuk 5. depremi olmus, CNN int. izliyodum, cok üzüldüm, Allah yardımcıları olsun... sonra esim yemege geldi, gidince girdim, kimseler kalmamıs...

Duayı kacırmısım Allah kabul etsin, yüreklerinize saglik...

kızlar,saraçoğlu benim gibiler için önce soğan kürü,sonra incir diyo,benim fsh,e2 hepsi çok normal,acaba napsam bilemedim.

tatlım, eger degerlerin normalse neden ihtiyac duyuyorsun? bol bol vitamin al, meyve, sebze ye, istersen birde sabahları bal ye yeter bence...

Leylacım insallah yolunda gider ve hayırlısıyla bir sonuca ulasırsın, haberlerini bekleyoruz tatlım...

kızlar kim var kim yok simdi tam anlamadım, herkese selamlar

amin bitanem...duanızı eksik etmeyin...öpüyorum gülüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…