Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bu kizlar nerde yine bu gece yine kupa pesindemi yoksa ahhhh bu kupalar bi biz alamadik bu kupayi

Son düzenleme:
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::122::122::122:

iyi ozaman saka yaptim canim kimse olmayinca sohpet yapmak icin sende yazmayinca ....

pazartesi sen fizik tedaviye başlıosun bende bir testim daha kalmıştı onu yaptırcam kromozom anormali testiymiş inşallah temiz cıkar cadıcım dua et olurmu?

pazartesi sen fizik tedaviye başlıosun bende bir testim daha kalmıştı onu yaptırcam kromozom anormali testiymiş inşallah temiz cıkar cadıcım dua et olurmu?

benim pazartesi iptal oldu dok. aricakmis nezaman gidem ............. kromozom anormali nasil bir test bu canim neicin yapiliyo ..........hersey iyi olucak canim duya ederim ne demek ............

benim pazartesi iptal oldu dok. aricakmis nezaman gidem ............. kromozom anormali nasil bir test bu canim neicin yapiliyo ..........hersey iyi olucak canim duya ederim ne demek ............

canım kürtaj oldum ya ben neden kaynalıo die genetik testler yapılıo kan pıhtılaşması cıktı bende ondanmış şimdi bide kromozom testi varmış eşimde bende yaptırcaz bir topikte okumuştum eger bu test iyi cıkmazsa kromozomlarda bir bozukluk varsa (allah korusun) tedavisi yokmuş sanırım öle okudum ama tam olarak bilmiorum

canim iyi dusun iyi olsun .... artik herseyin tedavisi var.... dun gece haberlerde hic umudu olmayan insanlara bile umut var diyorlar sperm ve yumumurta donlenmiyen aylelere bile umut vat ediyorlar bile 4 cocuk dunyaya gelmis ..... hic birsey kafana takma hersey yoluna girer ALLAH buyuktur canim

elimden geldiğince kötü seyler düşünmemeye calışıyorum canım rabbim ne eylerse güzel eylerr...

evet canim ALLAH kimseye tasiyamica yuku vermez onun icin yazimiz neyse onu yasaris ..........

cadım ben gidiorum ii geceler sabah erken kalkacam ve yarın hiç giremem sanırım nete çünkü gece mesaiye kalıorum yeni sezon acıyoruz magazamızda cok yorulacam cooookkkk sonra gelsin pazarrr İZİNLİYİMMM

cadım ben gidiorum ii geceler sabah erken kalkacam ve yarın hiç giremem sanırım nete çünkü gece mesaiye kalıorum yeni sezon acıyoruz magazamızda cok yorulacam cooookkkk sonra gelsin pazarrr İZİNLİYİMMM

tamam canim iyi geceler sana kolay gelsin bayyyyyyyyyy

iyi hafta sonları kızlar
nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…