- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
huuuuu kardelennnnnn ayşegüllllllllllllllhg kıjlar nasılsınız bakın gözümden kaçmadınız:86:
bizde iyiyiz efendim yuvarlanıp gidiyoruz işte
selam zeloşum,işler çokda,pinekliyorum buralarda yaaaa.
canım sıkılıyo,reglim biraz fazla ve halsizim.
evet zavallı cidden amayemek zorunda
kıyamam ben arkidişime çok geçmiş olsun canım işi falan boş ver iyice dinlen sentatlım gel sarılalım
sevindim ifenimbişey sorabilirmiyim nacizane ifenim acaba avatarınızdaki siz ve kıymetli zevcenizmi
ayy kızlar bugün bomba gibiyim nedense
havadanmı sudanmı bilmem ama kendimi oldukça iyi hissediyorum
bu akşamda kuzenime oturmaya gidicez ohh o şimdi güzel güzel hazırlıkta yapmıştır
işi boş verimde,evi şey götürüyo,bi tane ütülü kıyafet yok ayrıca,hatta yıkanmışı yok ki,ütülüsü olsa,artık ayaklanmalıyım ben.
işi boş verimde,evi şey götürüyo,bi tane ütülü kıyafet yok ayrıca,hatta yıkanmışı yok ki,ütülüsü olsa,artık ayaklanmalıyım ben.
evet benim pek gıymatlı kocişim ooooooo
zelalim ben bu ay kırmızı kartı yersem hemen önümüzdeki ay için
gg den ovulasyon kiti sipariş vericem kısmetse yoksa akıntı akıntı
diye senin başını yicem
çünkü akıntı yanıltıyor insanı bu ay hiç anlayamadım ne zaman yumurtladığımı :26:
tatlım Rabbim ayırmasın sizi sevginiz daim olsun bi bebişle süslensin inş.
tatlım çok iyi olur bence bende bu ay akıntım oldu ama yumoşum çatlamadı ateşimden anladım ovulasyon artı ateşlede destek verirsen süper olur ben ateş ölçmesem yumoşumun çatlamadığını anlamıcaktım ateşte çok faydalı hemen bırakma inş. kırmızı kartı görmessin canım bebişin gelsin göbüşüne konsun inş.
AMİİİİİİİİNN
inş.canım isteyen herkese Rabbim tez zamanda nasip etsin inş.
zelalim bişi sorcam sana sen 4444 tefriciye okudunmu :26:
çok etkili diye duydum o yüzden sordum
canım ben kendime okumadım ama bi arkadaşım tüp yaptırıyodu ona okuduk tüpü tutmadı ama yinede onun bi faydası olmuştur belki kötü birşeyin önüne geçmiştir hiç bi dua boşa gitmezama meryem süresiyle fetih süresinin çok faydası olduğunu duymuştum gün aralıksız hergün okunması lazım başladım ona adet olunca ara verdim olmda aralıksız olması lazım
inş.canım bebişkom gelmiştir (sen şimdi bu lafımada gülersin)
ama ateş ölçmeyi ben daha evvel 3 ay kadar denedim
beni çok strese sokuyor nedense ama ff de grafik hazırla istersen
o çok işe yarıyor benim adet günümde düşüyor genelde ateşim :26:
tatlım bende stres olmasın diye çatlamadan sonra ölçmemeyi düşünüyom günüm geçerse yalnız ölçmeye başlarım streste olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?