Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ayy kızlar bugün bomba gibiyim nedense
havadanmı sudanmı bilmem ama kendimi oldukça iyi hissediyorum
bu akşamda kuzenime oturmaya gidicez ohh o şimdi güzel güzel hazırlıkta yapmıştır

kıyamam ben arkidişime çok geçmiş olsun canım işi falan boş ver iyice dinlen sen tatlım gel sarılalım

işi boş verimde,evi şey götürüyo,bi tane ütülü kıyafet yok ayrıca,hatta yıkanmışı yok ki,ütülüsü olsa,artık ayaklanmalıyım ben.

ayy kızlar bugün bomba gibiyim nedense
havadanmı sudanmı bilmem ama kendimi oldukça iyi hissediyorum
bu akşamda kuzenime oturmaya gidicez ohh o şimdi güzel güzel hazırlıkta yapmıştır

ayşegülcüm nihayet normale döndün bu kadar kibarlık benim bünyeye tersne güzel canım Rabbim neşeni arttırsın canımbelki gezmeye gitcen ya o sana pozitif enerji yüklüyordur

işi boş verimde,evi şey götürüyo,bi tane ütülü kıyafet yok ayrıca,hatta yıkanmışı yok ki,ütülüsü olsa,artık ayaklanmalıyım ben.

kardelencim hoşgeldin hayatım ayrıca çooook geçmiş olsun
evde bir kaç gün iş yapmayınca işler birikiyor ya çok zor oluyor bilirim
hele hele de katlanacak çamaşırlar ayy işte ozaman bana
geliyollaaaaaaa

boş ver ya p.tesi yaparsın kocişin bi şey demez önce sağlık geçici bi şeyler hazırla gitsin bi çamaşırı yıka adama bi pantolon bi kazak yeter

zelalim ben bu ay kırmızı kartı yersem hemen önümüzdeki ay için
gg den ovulasyon kiti sipariş vericem kısmetse yoksa akıntı akıntı
diye senin başını yicem
çünkü akıntı yanıltıyor insanı bu ay hiç anlayamadım ne zaman yumurtladığımı :26:

tatlım çok iyi olur bence bende bu ay akıntım oldu ama yumoşum çatlamadı ateşimden anladım ovulasyon artı ateşlede destek verirsen süper olur ben ateş ölçmesem yumoşumun çatlamadığını anlamıcaktım ateşte çok faydalı hemen bırakma inş. kırmızı kartı görmessin canım bebişin gelsin göbüşüne konsun inş.

tatlım Rabbim ayırmasın sizi sevginiz daim olsun bi bebişle süslensin inş.

AMİİİİİİİİNN
inş.canım isteyen herkese Rabbim tez zamanda nasip etsin inş.
zelalim bişi sorcam sana sen 4444 tefriciye okudunmu :26:
çok etkili diye duydum o yüzden sordum

sabır imanın yarısıdır
sabır felahın anahtarıdır
dua müminin silahıdır

inş.canım bebişkom gelmiştir (sen şimdi bu lafımada gülersin)
ama ateş ölçmeyi ben daha evvel 3 ay kadar denedim
beni çok strese sokuyor nedense ama ff de grafik hazırla istersen
o çok işe yarıyor benim adet günümde düşüyor genelde ateşim :26:

AMİİİİİİİİNN
inş.canım isteyen herkese Rabbim tez zamanda nasip etsin inş.
zelalim bişi sorcam sana sen 4444 tefriciye okudunmu :26:
çok etkili diye duydum o yüzden sordum

canım ben kendime okumadım ama bi arkadaşım tüp yaptırıyodu ona okuduk tüpü tutmadı ama yinede onun bi faydası olmuştur belki kötü birşeyin önüne geçmiştir hiç bi dua boşa gitmez ama meryem süresiyle fetih süresinin çok faydası olduğunu duymuştum kırk gün aralıksız okunması lazım başladım ona adet olunca ara verdim olmadı aralıksız olması lazım

Son düzenleme:

evet meryem süresiyle fetih süresi bende duydum
birde kenzül arş duasını tavsiye ederim canım
arapçasıda olur türkçe mealinide okuyabilirsin ama
aralıksız her gün okumak gerekiyormuş ben bu ay
başlamıştım ne güzel ara vermeden devam ediyordum
çok uykumun olduğu bi kaç akşam boşladım
hem dualarım hem namazım kaldı o yüzden bazen
çok kızıyorum kendime

tatlım bende stres olmasın diye çatlamadan sonra ölçmemeyi düşünüyom günüm geçerse yalnız ölçmeye başlarım streste olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…