Sabırla Bebeğini Bekleyenler

öyle mi diyosun zeynom?
bende şoklardayımda bu ay,genelde 14,günde adet olurum,kendi hesaplarıma göre tabi,gerçi son üç aydır bir iki gün erken oluyodum ama takipte olmayınca,galiba yumurtladığım günü tam anlayamadım diyodum,bu seferkinde hem çatlama gününü biliyorum,hemde çok kaliteli bi yumurta olunca(progesteron testi sonucuna göre)acaba dedim,takibe verilen bir iki günlük arada,bi tane gelişip çatladı da,dr farketmedi mi diye içim içimi yiyo kaç gündür.
umarım anlatabilimişimdir durumu
bu ay mart ya,inşallah bereketli olur bizim içinde,sokakta kediler şimdiden şişkolaşmış
hepinize hayırlı günler kızlar.

kızlar ne kaynatışsınızanamm iki dk yalnız bıarkamya gelmiyor sizi yafffffffffffff

kızlaaaaaaar neredesiniz:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

Bir genç bir gün yanında bi kızla eve gelir;
- ''Anneeee Babaaaaa işte evleneceğim kadını sizle tanıştırmaya geldim''.
Neyse aile işte konuşur, kahveler içilir. Gencin babası oğlunu bir kenara çeker ve oğluna gizli gizli bir şeyler söyler;
- ''Oğlum annen beni yatakta hiçbir zaman mutlu edemedi ben de mutluluğu başka kadınlarda aradım. İşte bu kızı tanıyorum o senin kardeşin''.
Çocuk bunu duyunca şoka girer ve yıkılır.
Neyse aradan biraz süre geçer ve tekrar bir kızla eve gelir ve yine aynı tanışma faslı...
Ve baba yine oğlunu kenara çeker o kızın da kardeşi olduğunu söyler.
çocuk artık hem bıkmış ve hayata küsmüş bir şekilde annesine gider ve bütün olayları anlatır.
Annesi'de şöyle cevap verir;
- ''Oğlum sen onun dediklerine kafanı takma, o senin gerçek baban

anlattın canım, merak etme senin endiselenecek bi durumun yok bence... birde eger klomen veya benzeri ilac kullandıysan zaten etki etmistir luteal faza, olabiliyo öyle durumlar...

merhaba kızlaaaaaaaaar

nasılsınız
merhaba sekerim, dün de demistimya islerim vardı dısarıda, hallettim geldim... sen nasılsın tatliskocugum??

pikecim nasılsın.. bu topiğin insanları nereye kaybuldu anlamadım...

evek canım, bencede , demin sara vardı ama ben cevap yazana kadar gitti, konusamadık.. zelal kayıplarda, Leyla kayıplarda yanim, aysegulun PC de sorun varmıs, kardelen bi ugramis, diger kizlardan ses seda yok seker.. Rapor böyle yanim...

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

kıjlar şöle bi uğradım geçmişe baktım eşim uyuyo şimdi kalkar sofrayı hazırlıcam onu işe yollayınca bende size kaçcam hepinizi çoooooooook özledim artık teter bıktım evimin kadını olmucam gecelerin kadını olup gecelere akcam hepinizi kocamaaan öpt.byyyyyyyyy

metuka

ne kadar asil ve güzel ruhluusn o kitapları okuyucam bir boşlukta canımm ne olursa olsun yaşamda bu güzelliğini bozma

canım nasılsın ateşini ölçüyormuusn takip edemedim seni kaçıncı gündesin ben kırmızlara büründüm ikinci günümm canım bu ay garfikte yaptım bakalım önümüzdeki ay rabbim nasip ederse tüp olucakk umarım ona gerek kalmaz kalırsada canım sağolsun dünyda benden kıymetli bişi yok dermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…