iyiyim selincimhg tatlımnasıslın?
iyiyim selincimtatlım sen nasılsın lekelenmen vardı nasıl oldu:26:
iyiyim selincimtatlım sen nasılsın lekelenmen vardı nasıl oldu:26:
slm metukam nasılsın şekerrrözledinmi beni:78::78 ynuyoz hı
ben de iyiyim şeker vardı birgün ara verdi sonra yeniden bir iki damla oldu sonra bidaha gelmedi:44:
sen ne durumdasın canım
eee heralde yanı özledim bebişimmmmm
tatlım ateşini ölçüyonmu ısın ne alemde:26:benimki hala yerlerde el pençe duruyo
kıjlar ya ibrahim tatlısese çok üzüldüm ben onun sıkı bi hayranıyım şarkılarına bayılıyom Allah acil şifalar versin inş.
bunu sana yazdığımı bilmessinnnnn
bir hüzünlü şarkı gibi dinlersinnnnnn
benim için önce tanrım sonra sensinnnn
birtek dileğim varrrr mutlu ol yeterrrrrrrr
arkidişim arkidişim metuka varmı var var
zelal varmı var var
ne duruysunuz
ne yapalım
haydi sarılın haydi sarılın
metukam bebeğim hadi sarılalım
ne ateşmiş beee
tatlım ateşini ölçüyonmu ısın ne alemde:26:benimki hala yerlerde el pençe duruyo
selinciiimmm nasılsın..nerelerdeydin bugunnn
saraaaaaaa gellll haydınnnnnnn
alıskanlık olmus, doktor kontrolunde bile ölcüyorum tatlım, atesim yerlerde sürünüyo, bugün 19. gün oldu hala bisey yok... sende insallah bu ay olmazsa tüpbebekte insallah hamile kalip yavrunu kucagına alırsın tatlım..canım nasılsın ateşini ölçüyormuusn takip edemedim seni kaçıncı gündesin ben kırmızlara büründüm ikinci günümm canım bu ay garfikte yaptım bakalım önümüzdeki ay rabbim nasip ederse tüp olucakk umarım ona gerek kalmaz kalırsada canım sağolsun dünyda benden kıymetli bişi yok dermişim
iyi akşamlar kızlarnasılsınız şekerlerrrrrrrr
benimki lekelenmeden sonra 36.2 nin üstüne çıkmadı
alıskanlık olmus, doktor kontrolunde bile ölcüyorum tatlım, atesim yerlerde sürünüyo, bugün 19. gün oldu hala bisey yok... sende insallah bu ay olmazsa tüpbebekte insallah hamile kalip yavrunu kucagına alırsın tatlım..
güzelcim once bi sarılayım...nerelerdeydin seker?
canım o zaman fazla kaptırma kendini ısın baya düşüksağlık olsun biz hiç umudumuzu kaybetmicez deme canım akidişim benim
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
pikepolat zelalca+ hznbksl+ metuka+
cümleten selam seker kuslar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?