bi de sen mi çıktın seni de alayım yalnız kalma o sebepten yani
yarın bi buluşsakmı ama abim duymasın
kız ben senin müstakbel annen yani kaynanan olucam.. cami avlusunda bulduk seni... eve aldık kızımıza besik kertmesi yaptık halaaaaaaa yaranamadık... pes yanim..yetişemedimki bit ürlü sizeanne çok banalsın
tatlım gene bisey köstercem demin iyi köremedin demek ki...ananı boşayacam sen ananla kal mende netukayı alayım yanıma
sen sus.. küçüksün daha...ben ikizimi kimseciklere vermem.........
yavrımmmmm.. oğlummmm.. anasının prensi..... bana bakıcan di mi oğlum...anneeee benı kımseye vermeee.ben seninle kalcammmm
orasını körücez artık..nayır meni dandıramssın nedin ana hemde sizi nevlatlık verecem nedinoh canıma değsin babamda seni boşuyo metukayı alıyo benide sana bırakıyo
bak sennnnnnnn..kızım bak sapık dersiniz dersiniz sonra sen benim yüzümü görsen böle kalırsın:98::98::98::98:
mrb kızlarrrr
hb babammısın sen benim baba baba babaaaaaa neyse çok ısrar ettiniz bi bakayım beğenirsem
ayy bu hıkaye ..adile naşit ile munır ozkulun oynadığı neşeli aile filmine benzedii....
anneeee benı kımseye vermeee.ben seninle kalcammmm
tamam işte ne güzel ben senin gündüz işlerine bakarım prenseste gece işlerinebu işide hallettik
sen menim kızımı beğenmeyecen heeeee men sana vermiyom artıkın olmaz
sen meni istemiyonmu oğlum yavrıııımmmm hühühühühühhü
bi de sen mi çıktın seni de alayım yalnız kalma o sebepten yani
kız ben senin müstakbel annen yani kaynanan olucam.. cami avlusunda bulduk seni... eve aldık kızımıza besik kertmesi yaptık halaaaaaaa yaranamadık... pes yanim..
tatlım gene bisey köstercem demin iyi köremedin demek ki...
sen sus.. küçüksün daha...
yavrımmmmm.. oğlummmm.. anasının prensi..... bana bakıcan di mi oğlum...
orasını körücez artık..
bak sennnnnnnn..
hg canım nasılsıntatlım sende bizim kardeşimiz çıkmayasın
kız ben senin müstakbel annen yani kaynanan olucam.. cami avlusunda bulduk seni... eve aldık kızımıza besik kertmesi yaptık halaaaaaaa yaranamadık... pes yanim..
tatlım gene bisey köstercem demin iyi köremedin demek ki...
sen sus.. küçüksün daha...
yavrımmmmm.. oğlummmm.. anasının prensi..... bana bakıcan di mi oğlum...
orasını körücez artık..
bak sennnnnnnn..
hanım hanım sabantan beri sana gel çocuk yapak diyom gelmiyon men çocuk yapacak karı arıyom.yoksa seni boşarmıyım ilk gözağrım gözümün nuru gel kız yanıma senide bi öpem hele
harem kurdurtmam ben...bi de sen mi çıktın seni de alayım yalnız kalma o sebepten yani
:89::89::89::89::89:tamam işte ne güzel ben senin gündüz işlerine bakarım prenseste gece işlerinebu işide hallettik
iste beyim al sana yaptığımız yeni cocuk bu........mrb kızlarrrr
haremmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hoşbulduk canım iim sen nasılsın
ana sende göyster göyster bi hal oldun bak bizede kötü örnek oluyonbari ne gösteriyon onu söle
elini öp, barıs babanla yavrımmmmm...anneciğim ben kızını yeni gördüm hem biz anlaştıkbabam niye öyle diyo yaa sevenleri ayırmayın
ne o kabzımal paşam harem lafını duyunca bi hoş oldun
harem kurdurtmam ben...ikiside isterse bilemem ben bilmem beyim bilir...
:89::89::89::89::89:
tamam o zaman biz gel yeniden cocuk yapalım tatlım....
harem kurdurtmam ben...ikiside isterse bilemem ben bilmem beyim bilir...
:89::89::89::89::89:
iste beyim al sana yaptığımız yeni cocuk bu........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?