Sabırla Bebeğini Bekleyenler

yetişemedimki bit ürlü size anne çok banalsın
kız ben senin müstakbel annen yani kaynanan olucam.. cami avlusunda bulduk seni... eve aldık kızımıza besik kertmesi yaptık halaaaaaaa yaranamadık... pes yanim..

ananı boşayacam sen ananla kal mende netukayı alayım yanıma
tatlım gene bisey köstercem demin iyi köremedin demek ki...

ben ikizimi kimseciklere vermem.........
sen sus.. küçüksün daha...

anneeee benı kımseye vermeee.ben seninle kalcammmm
yavrımmmmm.. oğlummmm.. anasının prensi..... bana bakıcan di mi oğlum...

nayır meni dandıramssın nedin ana hemde sizi nevlatlık verecem nedin oh canıma değsin babamda seni boşuyo metukayı alıyo benide sana bırakıyo
orasını körücez artık..

kızım bak sapık dersiniz dersiniz sonra sen benim yüzümü görsen böle kalırsın:98::98::98::98:
bak sennnnnnnn..

hb babammısın sen benim baba baba babaaaaaa neyse çok ısrar ettiniz bi bakayım beğenirsem

sen menim kızımı beğenmeyecen heeeee men sana vermiyom artıkın olmaz
ayy bu hıkaye ..adile naşit ile munır ozkulun oynadığı neşeli aile filmine benzedii....

anneeee benı kımseye vermeee.ben seninle kalcammmm

sen meni istemiyonmu oğlum yavrıııımmmm hühühühühühhü

ana sende göyster göyster bi hal oldun bak bizede kötü örnek oluyonbari ne gösteriyon onu söle

anneciğim ben kızını yeni gördüm hem biz anlaştık babam niye öyle diyo yaasevenleri ayırmayın

hanım hanım sabantan beri sana gel çocuk yapak diyom gelmiyon men çocuk yapacak karı arıyom.yoksa seni boşarmıyım ilk gözağrım gözümün nuru gel kız yanıma senide bi öpem hele

tamam o zaman biz gel yeniden cocuk yapalım tatlım....
bi de sen mi çıktın seni de alayım yalnız kalma o sebepten yani
harem kurdurtmam ben... ikiside isterse bilemem ben bilmem beyim bilir...
tamam işte ne güzel ben senin gündüz işlerine bakarım prenseste gece işlerine bu işide hallettik
:89::89::89::89::89:
iste beyim al sana yaptığımız yeni cocuk bu........

ana sende göyster göyster bi hal oldun bak bizede kötü örnek oluyonbari ne gösteriyon onu söle

kızım seni selin oğluma verince o sana anlatır neyi nasıl köstericen...

anneciğim ben kızını yeni gördüm hem biz anlaştık babam niye öyle diyo yaasevenleri ayırmayın
elini öp, barıs babanla yavrımmmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…