Sabırla Bebeğini Bekleyenler

baba zaten bu anamın gözleri hiç tekin bakmıyo bende bazen gayrı meşrumuyuz diyom kendi kendime

ana kaşın gözün arası sen babamı ikna ederken metuka oğlan kaçmış

lyavrım kardesine neden sahip çıkmadınnnnn... çocum sana bööle mi ögrettim ben...:44::44:

eviiiimmin direeeeee... gönlümün yoldasıııı.... gitmeeeeeee
anam anammmm ni dimek baskasının kendimi asagilara atarım:83::83::83: oglan fena diilde kız biraz delü cıktı....

sen beni sevmiyosun galiba:95::95::95: oysa ben seninle ne hayaller kurmuştum babanı ikna etmeye çalışıyordum

şeyyy yaniiiiii ıııııııııı mıııııııııı tatlım ben daha önce kabzımal paşanın haremindeydim o yüzden böle şeyleri hoş karşılıyom :86::86:istersen sanada bi mendil alalım:86::86::86:

ana bende nişanlıma bi şeyler gösteriyodum o yüzden kaçtığını farketmedim ana sen bana delü demişsin

yavrımm.. gönlün far demekkü.... yarın ilk is halledek o isi.. ama seni vermem baska yere.. gelinimi evime alıcam, beraber yasıcaz......

baba zaten bu anamın gözleri hiç tekin bakmıyo bende bazen gayrı meşrumuyuz diyom kendi kendime

kızım anandan ne istiyosun sen bakim?? bizi habire ayırmaya çalısıyon...:26::26: yavrım bak senin içinde kötü olur soora... kötü söhret olursun bak... sen gel ana sözü dinle, bas göz edelim, babanı ikna edelim.. evinin kadını ol hemen... yavrımmmmm.. kıyamam

kızlar mu/SIZE]habetiniz bol olsun
bu gün çok güldü rabbimde sizleri güldürsün inşşşş
yarın hepimiz için çok güzel bir gün olsun inşşşşş
ben kaçtımkızlar kociş uyudu bende yatayım biraz sıkıntılı geçiyor bu günlerimiz eşimin rahatsızlığından dolayı
sefiyommmmmmmm hepinizi

Son düzenleme:

iyi geceler canım bu sıkıntılardan sonra evine güneş açsın inş. canım bizde seni çooooooook seviyoz öpt. byyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…