Sara beyim hayırlısıyla su oglumuz metukayıda bi e verseydik...:123::123::123:
pek içine kapandı çocuk... ben çok hanım bi kız biliyom.. hamamda gördüm... adı serpil... oğlumuzda beyenirse bi bas göz etsek diyoms.. ne dersin?..
kızlar bi yarım saat işim var gelecem hemen.
zeynebim yokluğumda çocuklar sana emanet kızımızı sakın seli oğlana veyme taammı men seni seviyom boşamam taammı yeni çocuğumuzu daha çok seviyom taammmıbek ne şirin ne zeloşa benziyi ne metuşa yoksam onlar başkasının çocuklarımı gelince cevabımı hazırla haaaa ona göre
olsun ne olcakki evli bekar götür afiyet olsun canım yakışır benim nişanlıma
ana kaşın gözün arası sen babamı ikna ederkenmetuka oğlan kaçmış
zeynebim yokluğumda çocuklar sana emanet kızımızı sakın seli oğlana veyme taammı men seni seviyom boşamam taammı yeni çocuğumuzu daha çok seviyom taammmıbek ne şirin ne zeloşa benziyi ne metuşa yoksam onlar başkasının çocuklarımı gelince cevabımı hazırla haaaa ona göre
sen beni sevmiyosun galiba:95::95::95: oysa ben seninle ne hayaller kurmuştumbabanı ikna etmeye çalışıyordum
şeyyy yaniiiiii ıııııııııı mıııııııııı tatlım ben daha önce kabzımal paşanın haremindeydim o yüzden böle şeyleri hoş karşılıyom :86::86:istersen sanada bi mendil alalım:86::86::86:
lyavrım kardesine neden sahip çıkmadınnnnn... çocum sana bööle mi ögrettim ben...:44::44:
eviiiimmin direeeeee... gönlümün yoldasıııı.... gitmeeeeeee
anam anammmm ni dimek baskasınınkendimi asagilara atarım:83::83::83: oglan fena diilde kız biraz delü cıktı....
baba zaten bu anamın gözleri hiç tekin bakmıyo bende bazen gayrı meşrumuyuz diyom kendi kendime
söle sevgili kardeşim
şeyyy yaniiiiii ıııııııııı mıııııııııı tatlım ben daha önce kabzımal paşanın haremindeydim o yüzden böle şeyleri hoş karşılıyom :86::86:istersen sanada bi mendil alalım:86::86::86:
ben geldim................:79::79::79:
kendını de nasıl bılırmıs....saram nereye gıtmış olabılurr sence
kızlar mu/SIZE]habetiniz bol olsun
bu gün çok güldü rabbimde sizleri güldürsün inşşşş
yarın hepimiz için çok güzel bir gün olsun inşşşşş
ben kaçtımkızlar kociş uyudu bende yatayım biraz sıkıntılı geçiyor bu günlerimiz eşimin rahatsızlığından dolayı
sefiyommmmmmmm hepinizi
kızlar mu/SIZE]habetiniz bol olsun
bu gün çok güldü rabbimde sizleri güldürsün inşşşş
yarın hepimiz için çok güzel bir gün olsun inşşşşş
ben kaçtımkızlar kociş uyudu bende yatayım biraz sıkıntılı geçiyor bu günlerimiz eşimin rahatsızlığından dolayı
sefiyommmmmmmm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?