aysegül bacım sen yokken niler oldu niiilerrrrrr.......
iyiii akşamlar kaçık arkadaşlarımm :)))))))))))))))))))
zelal sana attığım tokadı çok çabuk unutmuşsun bakıyorum
iyi akşamlar canım nasılsınkıjım seni nuriyeye vereyimmi:78::78::78:
kızlar kardelen de bugun hiç gelmedi...
canım simdi biz burda pek bi citiriz hepimiz.. onu bil yeter canım.. yanim hımmm şşööle yanim genel 20 - 25 arası degisiyo canım .. sen bukadarını bil yeter tatlım.. +10 koyman gerektigini ögrenmesende olur güzelim...
kardelen geldi gördüm ben ama hiç yazamadan usulca gitti
oo kiimmmm looo :))???
ben de sizin çüçük bacınız olim mi.........:96:
neler oldu bakem
canım ayrıntısı geçmiste.. kısa özetle... sara ile benim beyim oldu, zelal ve metuka evladlarımız.. sonra prenses zelalin ikizi cıktı... soora zelali seline besik kertmesi yaptım, ikizi bende isterem dedi.. beyim beni bosicaktı hemen bi cocuk daha yaptım, oda belalam oldu... metuka olumuda serpil kızıma vercem.. ama gelini yanıma alıyorum... bide zelal söhret olmak istiyo....
canım ayrıntısı geçmiste.. kısa özetle... sara ile benim beyim oldu, zelal ve metuka evladlarımız.. sonra prenses zelalin ikizi cıktı... soora zelali seline besik kertmesi yaptım, ikizi bende isterem dedi.. beyim beni bosicaktı hemen bi cocuk daha yaptım, oda belalam oldu... metuka olumuda serpil kızıma vercem.. ama gelini yanıma alıyorum... bide zelal söhret olmak istiyo....
hb babammısın sen benim baba baba babaaaaaa neyse çok ısrar ettiniz bi bakayım beğenirsem
babcığım ver elini öpeyim
lyavrım kardesine neden sahip çıkmadınnnnn... çocum sana bööle mi ögrettim ben...
eviiiimmin direeeeee... gönlümün yoldasıııı.... gitmeeeeeee
anam anammmm ni dimek baskasınınkendimi asagilara atarım:83: oglan fena diilde kız biraz delü cıktı....
kızlar mu/SIZE]habetiniz bol olsun
bu gün çok güldü rabbimde sizleri güldürsün inşşşş
yarın hepimiz için çok güzel bir gün olsun inşşşşş
ben kaçtımkızlar kociş uyudu bende yatayım biraz sıkıntılı geçiyor bu günlerimiz eşimin rahatsızlığından dolayı
sefiyommmmmmmm hepinizi
azcuk delüsün ama benim evladımmsın yavriimm...hemen nişanlının gönlünü al kızım....
akıllı olummm.. anasının oluuuuuuuu....
baban gelicek olumm.. is seyahatine gitti, insallah baska cici anneyle dönmez yavrımmmm...
ben geldim ulaaaaaaaaaaaaaann
iyiii akşamlar kaçık arkadaşlarımm :)))))))))))))))))))
sevgili nişanlım nasıl unuturum yeri hala sızlıyo
ben de sizin çüçük bacınız olim mi.........:96:
olmaz elimide veymem kızımıda veymem
canıııııım geldim karıcım bak men biliyodum saten sen meni boynuzlamzsın.sefiyom seni kız zeynom
iyi geceler yetercim bizde seni seviyoz bacım. :79::79::79:
yok yavyım men senin üstüne heç gül koklarmıyam.
aaaa askerlik arkadaşım nuriye gelmiş hoşgeldin şeker
iyi akşamlar leylicim hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?