saracım başbaşa kaldık canım bide misafirimiz var heyyyyy misafirnasılsın iyimisin:78::78::78:
saracım sen bugün kupa almıyonmu
evet canım başbaşa kaldık.ibrahim tatlısesle ilgili haber var ona bakıyodum.inşallah iyileşir çok üzüldüm ben ya.
evet ya ben ibrahim tatlısesi çok seviyom hatta eşim kıskanırdı hep Rabbim acil şifalar versin :93::93::93:
hoşbuldummm şeker. iim çok şükür. bgn biraz hava almaya çıktım,çok yoruldum.siz napıyonuz.hoşgeldin kevokcum nasılsın tatlım
hg canım nasılsınız şekertatlım leyloştan haberin varmı:26:
hoşbuldummm şeker. iim çok şükür. bgn biraz hava almaya çıktım,çok yoruldum.siz napıyonuz.
hoşbuldum tatlım,çok şükür iiz.
leyledan haberim yok valla sizden duymuştum detaylı ultrasona gideceğini. iilerdir inşallah. yorgunsa giremiyodur belki. Allah a emanet..
sen napiin bakiim. ne kaynatıyosunuz kupa falan... hoş ,kupalık bi yanım kalmadı ama
canım bende iyiyimleyloşun ultrasonu ertelendi galiba:26:inş. Rabbim leyloşumla busesinide senle fıstığınıda korusun canım sen biraz emekliye ayrıldın üzülme biz senin yerinede kupaları alırız
hoşbuldummm şeker. iim çok şükür. bgn biraz hava almaya çıktım,çok yoruldum.siz napıyonuz.
hoşbuldum tatlım,çok şükür iiz.
leyledan haberim yok valla sizden duymuştum detaylı ultrasona gideceğini. iilerdir inşallah. yorgunsa giremiyodur belki. Allah a emanet..
sen napiin bakiim. ne kaynatıyosunuz kupa falan... hoş ,kupalık bi yanım kalmadı ama
amin canımm sağolasın. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin sizlerede..
leyloş yarın girer inşallah.
herkesler gitti zeloşum
herkesler gitti zeloşum
yoooooooooooooo:80:
ağlama bebem hadi git sende kupanı al bugünleri değerlendirben biraz daha durur kapıyı kapatıp giderim
daha erken gitmiyecem manane manane
alem kıj bu işin erkenidemi var adamı bulduğun yerde sıkıştırcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?