sekerler nasilsiniz ???:79::79::79::79::79::79:
sekerler nasilsiniz ???:79::79::79::79::79::79:
Dede kurşun kalem ile yazı yazmaktadır. Torununun kendisini seyrettiğini farkeder ve bir ara başını kaldırır.
�Evladım, kurşun kalemden dahi insan evladının öğrenmesi gereken 5 öğreti vardır.� der ve devam eder.
�1-)Ne kadar harikalar meydana getirse de onu yöneten bir el vardır, biz de bu el YARATICI�dır!.
2-)Arada yazmayı bırakır, kalemimin ucunu sivriltirim. Bu kaleme acı verse de onu güzelleştirir. Hayattaki acılarda işte tam böyledir.
3-)Yanlış yaptığımda silmeme olanak tanır. Sen de yapılan hataların telafisine imkan tanımalısın.
4-)Kalemi değerli kılan dışındaki tahta değil içindeki kurşundur. Dışını değil, sen de kalem gibi içini olgunlaştır, güzelleştir. İnsanların senin dış görünümünle, zenginliğine itibar etmesine izin verme. İç zenginliğini onlara göster.
5-)Kurşun kalem her kullanıldığında bir iz bırakır. Sen de hayata güzel bir iz bırak..
cadım yavyum biz senle kaç gündür konuşmuyoz ben unuttum bile gel sarılalım
kızlar sayfa açık kalmış yazamadım kusura bakmayın eşim rahatsız
annemde bizde onlarla ilgilendim yarın iş yerinde grş.öptüm sizi şekerler
hepinize iyi geceler
hoşgeldin cadıcım
kızlar sayfa açık kalmış yazamadım kusura bakmayın eşim rahatsız
annemde bizde onlarla ilgilendim yarın iş yerinde grş.öptüm sizi şekerler
hepinize iyi geceler
meraba canim nasilsin ??????????
metuşum süpersin.
selam kzılar,bütün geçmnişi okusam,heralde sabaha kadar topicde kalmam gerekicek,bu arada leyla hiç uğramıyo mu,bana mı rastlamadı yazdıkları,merak ettim hatunu.:85:
metuşum süpersin.
selam kzılar,bütün geçmnişi okusam,heralde sabaha kadar topicde kalmam gerekicek,bu arada leyla hiç uğramıyo mu,bana mı rastlamadı yazdıkları,merak ettim hatunu.:85:
benimi unutunben unutulucak kadinmiyim
iyiyim canım sen nasılsın fizik tedavin ne zaman başlıyo
kızlar men çıkam hadi size iyi geceler öptüm byyyyy
aaaaaaaaayok canım yalnış anladın en son ne zaman konuştuk onu hatırlamıyom onu demek istedim hiç seni unuturmuyum
ben sansizin tekiyim bugun basiyodu iptal oldu persembeye kaldi .......oda iptal olmasa iyi olur...........
kızlar men çıkam hadi size iyi geceler öptüm byyyyy
anladim canim saka yapiyorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?