yok bişey canım öyle bağlantı keildi ya ona dedim
kız,ne gülen,o regl bitinceyi kadsettiydi,di mi cadım?cadım alemsin kardelen hastalanmış kırmızılar full diyo
selam perenses,hoş geldin aramızaslm kızlar yine ben geldimmmmm.birden bağlantı keildi.ya çok üzüldüm.....daha yeni girebildim
ben hep çok olurum zatende,son zamanlarda,bir iki,üç hatta dördüncü gün çoğaldığı bilem oldu,şaşığdı benimki iyiden.canım sonrası çok geliyo zaten benimde öle çok olmuştu
bende öyle düşündümmdü cadı cımtamam ben onu anladim sonrasi icin dedim pes etmek yok
o nasıl gülmek öyle cadım ya erol taş gibi
kız,ne gülen,o regl bitinceyi kadsettiydi,di mi cadım?
selam perenses,hoş geldin aramıza
ben hep çok olurum zatende,son zamanlarda,bir iki,üç hatta dördüncü gün çoğaldığı bilem oldu,şaşığdı benimki iyiden.
bende öyle düşündümmdü cadı cım
noliniz yaffffffff
o nasıl gülmek öyle cadım ya erol taş gibi
nApıyosunuz................
kız,ne gülen,o regl bitinceyi kadsettiydi,di mi cadım?
selam perenses,hoş geldin aramıza
ben hep çok olurum zatende,son zamanlarda,bir iki,üç hatta dördüncü gün çoğaldığı bilem oldu,şaşığdı benimki iyiden.
bende öyle düşündümmdü cadı cım
noliniz yaffffffff
tıpkı menim gibi...........tatlım ben hem sizle konuşuyom hem tv izliyom
canim zelos anlamamis benim ne demek istedimi .. yaslilik ne yapsin oda
tıpkı menim gibi...........
ben her zaman çok olurum zeloşum,bu aya özgü bişey değil yani,ama bu günlerde süprüntü olurdu,şimdi öyle değil,azcık daha fazla,zararı olan bişey değil.canım gece 12 dedinmi benim saksı artık tekliyosen öle yazdıklarımızı hoş gör :78:canım dr a dedinmi böle çok oluyom diye:26:
canim zelos anlamamis benim ne demek istedimi .. yaslilik ne yapsin oda
tatlım ben hem sizle konuşuyom hem tv izliyom
ben her zaman çok olurum zeloşum,bu aya özgü bişey değil yani,ama bu günlerde süprüntü olurdu,şimdi öyle değil,azcık daha fazla,zararı olan bişey değil.
sen boşver zeloşu,o nun aklı başka şeylerdedir şimdi.
tv açık ama bişey izlemiyorum öyleben spor proğramı izliyom sen:26:
kızlar yavaş yavaş çıkma vaktim geliyo,pat diye çıkabilirim,hepinize hayırlı geceler
cadım biraz önce seni başka topikte bastım seslencektim baktım konu ağır sessiz sedasız geri geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?