Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlaaaar leyla hala yok.çok merak ediyorum.onun diğer topiği temmuz annelerimiydi onlaramı sorsak acaba belki haberleri vardır.

tatlım gece geç yatıyom sabahları uyanamıyom bu sefer dört gözle kahvaltı yapalımda uyuyayım diyorum kahvaltıyı yapıyoz uyku diye bi şey kalmıyo bende :86::86:

erken uyanmak iydir insanı dinç yapar.hem biliyomusun ben sabah uyandıktan sonra tekrar uyursam uyanınınca çok huzursuz oluyorum.başım ağrıyo.oyüzden uyandımmı bidaha uyumamaya çalışıyorum.

erken uyanmak iydir insanı dinç yapar.hem biliyomusun ben sabah uyandıktan sonra tekrar uyursam uyanınınca çok huzursuz oluyorum.başım ağrıyo.oyüzden uyandımmı bidaha uyumamaya çalışıyorum.

canım benim için farketmiyo şimdi bi uyusam öğlene kadar yatarım uyku olsunda saati farketmez

günaydın kızlar
güzel bir gün olsun inşşşşşşşşşş

inş. yeterim sanada günaydın nasılsın canımeşin nasıl inş. daha iyidir

sağol canım iyim çok şükür ama yorgunum:26: uyumadık gece yine:26::26: bu okadar önemli değilde girip oldum nefret ediyorum bu gripten veee bu kış beni bir türlü bırakmadı

sağol canım iyim çok şükür ama yorgunum:26: uyumadık gece yine:26::26: bu okadar önemli değilde girip oldum nefret ediyorum bu gripten veee bu kış beni bir türlü bırakmadı

canım çok geçmiş olsun yeterim dikkat ette adama geçmesin onun bünyesi zayıftır dahatatlım geceleri eşin rahatsızmı oluyo :26:tatlım ışığın yanmıyo ama yazıyosun bu nasıl oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…