Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet ya dr.da keçi gribi var domuz gribi var demiş sende ağır geçiriyorsun demiş
kaslarım ağrıyo her yerim ağrıyo diyodu zavallı kocişim neyseki iğneler
iyi gelcek inş.portakal sıkıyorum içine birde limon bol c vitamini veriyorum onun
dışında ne yapabilirim zelalim?

tatlım zaten iğneler gerekeni yapar sen yalnızca terliyken soğuğa çıkmasına izin verme erkek milleti çocuk gibi

yeni bir haber aldım,ben ilk düşüğümü yaptıktan sonra,(evlendikten yaklaşık 9 ay sonra)o zamanlar daha nişanlı bile olmayan arkadaşım,evlenip bi hafta önce bebeğini doğurmuş bile.
sevindim ama içimde buruldu yaaaaaa

Allah analı babalı büyütsün canımevet bende böle haberler alınca seviniyom ama bi tarafımda çok istiyo bebiş aşkım o zaman daha çok ortaya çıkıyo:93::93:

evet yaaa,öyle oluyo.:95::95::95:

burdayık aslında
burdasınız ama hepiniz hayalet oldunuz ben biliyom yeter sizi baştan çıkarıyo
afiyet olsun canım bende eşimi yedirdim ilaçlarını verdim:94: kendimede çay yaptım bu gün misafir sayım azaldı
ohhhhhh afiyet olsun canım
buradayım kuzum ne istersin :92::92: yoksammmmmmmmmmm:122::122::122::122::122:
ımmmmm :44::44:don isterim ama paçalı olsun bide tütyen oda pazen olsun beyime giyecem:86::86::86:
nişanlım benlen de mi küstün
sana daha çok küstüm ben kocama vermedim sana 2 tane bebiş verdim neyse geldin ya hadi barışak bari bey bak senin için dişime pırlanta taktırdım:86::86:

Kişi sevdiğini Allah'a emanet ederse, Onu birdaha görmeden ölmezmiş.. "Öyleyse Allah'a emanet olsun" tüm sevdiklerim...

Merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım.ben klomen yardımıyla yumurtlama döneminde 10 martta ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırdım.ve suan gögüslerim acayip hassas adetim 28 mart gibi olacak aslında sizce bu hassasıyet gebelik belirtisi olabılırmı yoksa ben kendimimi kandırıyorum.sizce tam sonuc için ne zaman test yapırayım.lüetfen aydınlatın beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…