tatlım benim eşimde iğne yemedi ama birsürü ilaç kullandı dr iğne yazayım demiş bizimki istememişbu grip zaten zor geçiyo saramda görmedinmi kaç gün çekti iyileşmesi adama iyi bakda biran önce düzelsin
evet ya dr.da keçi gribi var domuz gribi var demiş sende ağır geçiriyorsun demiş
kaslarım ağrıyo her yerim ağrıyo diyodu zavallı kocişimneyseki iğneler
iyi gelcek inş.portakal sıkıyorum içine birde limon bol c vitamini veriyorum onun
dışında ne yapabilirim zelalim?
hayırlı günler kızlar.
ya bu leyloş nerde ki yaaaaa,girmemiş cumadan beri.
yeni bir haber aldım,ben ilk düşüğümü yaptıktan sonra,(evlendikten yaklaşık 9 ay sonra)o zamanlar daha nişanlı bile olmayan arkadaşım,evlenip bi hafta önce bebeğini doğurmuş bile.
sevindim ama içimde buruldu yaaaaaa
evet yaaa,öyle oluyo.:95::95::95:Allah analı babalı büyütsün canımevet bende böle haberler alınca seviniyom ama bi tarafımda çok istiyo bebiş aşkım o zaman daha çok ortaya çıkıyo:93::93:
kıjlar ben size küstüm hiç biriniz gelmediniz
kızlar çay yaptım hadi gelin
evet ya kızlar leyloş kaç gündür yok inş.kötü bişey yoktur
burdasınız ama hepiniz hayalet oldunuz ben biliyom yeter sizi baştan çıkarıyoevet yaaa,öyle oluyo.:95::95::95:
burdayık aslında
ohhhhhh afiyet olsun canımafiyet olsun canımbende eşimi yedirdim ilaçlarını verdim:94: kendimede çay yaptım bu gün misafir sayım azaldı
ımmmmm :44::44:don isterim ama paçalı olsun bide tütyen oda pazen olsun beyime giyecem:86::86::86:buradayım kuzum ne istersin:92::92: yoksammmmmmmmmmm:122::122::122::122::122:
sana daha çok küstüm ben kocama vermedim sana 2 tane bebiş verdimnişanlım benlen de mi küstün
sana daha çok küstüm ben kocama vermedim sana 2 tane bebiş verdimneyse geldin ya hadi barışak bari bey bak senin için dişime pırlanta taktırdım:86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?