Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hg adetlerin düzenliyse adet gününde yap daha çok erken tatlım

hoşgeldin aramıza.
sendeki şu anki belirtiler ovitrelle den kaynaklanıyo,kendini belirti arayarak yıpratma derim ben,çünkü vucut yalancı belirtiler veriyo böyle durumlarda,en erken çatlatmadan 12 13 gün sonra kanda baktır,ama en doğrusu adet gününde baktırman,çünkü erken öğrenince değer düşükse,endişe ve stres zor oluyo.
nacizane yaşadığım tecrübelerdir.

inşallah eşine bunlardan verebilirsin canım
ay canım inş. hepimiz veririz adamları mutlu ederiz
tatlım hg bence şimdiden belirti arama daha çok var günün geçmesini bekle yoksa çok stres yaparsın inş. bebişin gelir seni bekletmez
Kişi sevdiğini Allah'a emanet ederse, Onu birdaha görmeden ölmezmiş.. "Öyleyse Allah'a emanet olsun" tüm sevdiklerim...

byyyyyyyy

4. Murad ve Habib Baba
Habib Baba, 4.Murad devrinin gizli, kimsenin bilmediği Allah dostlarındandır. Yaşlıdır, fakirdir, gariptir. Fakat Rabbinin katında da âlemlere denk bir değerin sahibidir. Yaşlı Habib Baba, uzun bir kervan yolculuğunun sonunda İstanbul´a gelmiştir. Yolculu...ğunun tozunu, yorgunluğunu atmak için bir hamama gider… Niyeti, şöyle iyice bir keselenip, paklanmak… Bedenini de ruhuna denk kılmaktır.Fakat hamamcı Habib babayı içeri sokmak istemez. ´Bugün´ der, ´Sultan Murad´ın vezirleri hamamı kapattılar, dışarıdan müşteri alamıyoruz.´ Habib baba üzülür… Rica, minnet eder, yalvarır… ´Ne olursun´ der, ´kimseye varlığımı belli etmem, aceleyle yıkanır çıkarım. Bu tozlu bedenle Rabbime ibadet ederken utanıyorum. Bin bir dil döker. Hamamcı ehl-i insaftır… Dayanamaz… Kabul eder… Hamamın en sonundaki odayı göstererek… ´Baba şu odada hızla yıkanıp çık, parada istemem. Yeter ki vezirler, senin farkına varmasınlar.´ Habib baba sevinerek kendine gösterilen yere girer. Yıkanmaya başlar… Ve bu arada hamamcının karşısında yeni bir müşteri belirir. Boylu, poslu, genç, yakışıklı biridir bu gelen. Onunda görünümü fakirdir… Ama sadece görünümü… İkinci müşteri kılık değiştirmiş, 4.Murad´dır. O gün vezirlerinin topluca hamam alemi yapacaklarından haberdar olan padişah merak etmiştir. ´Hele bir bakalım´ demiştir, ´bizim vezirler, hamamda benden uzakta, kendi başlarına ne yaparlar, nasıl eğlenirler?´ Ve bu merak padişahı, tebdil-i kıyafet ettirerek, hamama getirmiştir. Az önce yaşananlar bir kez daha tekrarlanır… Hamamcı vezirler der almak istemez… Padişah ise, ne olursun der, bastırır ve padişah galip gelir… Habib babanın yıkanmakta olduğu odayı göstererek, genç padişahın kulağına fısıldar: ´Şu odada bir ihtiyar yıkanıyor. Sende sar peştamalı beline gir yanına… Beraber sessizce yıkanın, bir an evvel çıkın… Ve ekler: ´Aman ha! Vezirler varlığınızı bilmesinler.´ Sonra 4.Murad da Habib babanın yanına süzülür. Beraber sessizce yıkanmaya başlarlar. Bu arada, hamamın büyük salonundan gelen tef, dümbelek, şarkı, türkü sesleri ortalığı çınlatmaktadır… Habib babanın gözü, genç hamam arkadaşının sırtına takılır. Biraz kirlenmiş gibi gelir ona… Allah hikmeti gereği dostuna, o yanındakinin tebdil-i kıyafet etmiş padişah olduğunu ilham etmemiştir… Ve yanındakini, görüntüsüne uygun, kendi gibi fakir bir delikanlı zanneden Habib baba yumuşak bir sesle konuşur: ´Evladım´ der, ´Sırtın fazlaca kirlenmiş, müsaade edersen bir keseleyivereyim.´ Padişah aldığı bu teklif karşısında şaşkınlaşır ve büyük bir haz duyar… Haz duyar, çünkü ömründe ilk defa biri ona, padişah olduğunu bilmeden, sırf bir insan olarak, karşılık beklemeksizin bir iyilik yapmayı teklif etmektedir. Memnuniyetle Habib babanın önünde diz çökerken: ´Buyur baba´ der, ´ellerin dert görmesin´ Bu arada içerideki alemin sesleri hamamı çınlatmaya devam etmektedir. Habib baba, 4.Murad´ın sırtını bir güzel keseler… Fakat padişah kuru bir teşekkürle yetinmek istemez.. Ne de olsa insandır ve o da her insan gibi kendine yapılan iyiliklerin kölesidir. ´Baba´ der, ´gel bende senin sırtını keseleyeyim de ödeşmiş olalım.´ Habib baba, teklifin kimden geldiğinden habersiz, tebessümle; ´Olur evlat´ deyip, sultanın önünde diz çöker. Bu arada, Sultan Murad kese yaparken bir yandan da Habib babayı yoklar, ağzını arar… ´Baba´ der, ´görüyor musun şu dünyayı… Sultan Murad´a vezir olmak varmış… Bak adamlar içerde tef, dümbelek hamamı inletiyorlar, sen ve ben ise burada iki hırsız gibi…´ Habib baba Sultan Murad´ın cümlesini tamamlamasına fırsat bile bırakmaz, kendi hükmünü söyler… Sultan Murad´ın Habib babadan duydukları, ağzı açık bırakıp, keseyi elden düşürten cinstendir: ´Be evladım´ der, Habib baba, ´Sultan Murad dediğin kimdir? Sen asıl Alemlerin Sultanına kendini sevdirmeye bak ki, O seni sevince sırtını bile Sultan Murad´a keselettirir

anammmm bir yere gitmiyorum çok beğendimde sizlerle paylaşmak istedim kız

Duvar Fotoğrafları
Lavuk!!
Acayip yakışıklı bir zenci Amerika 'da çok lüks bir otelden içeriye girmi...ş. Bir elinde Bond çanta, omzunda bir papağan. Resepsiyondan odasına çıkarken akşam yemeği için 100 kişilik yemek servisi istediğini söylemiş. Akşam restoranın kapısından yine elinde Bond çanta, omzunda kuş, tek başına girmiş. Oturmuş yemeğini yerken, papağan masaları dolaşıp geri kalan 99 yemeği birer birer yiyip bitirmiş. Otel personeli toplanmış, fal taşı gibi açılmış gözleriyle olayı izlerlerken şef garson dayanamamış:
- Bu nasıl iştir..?
Zenci başlamış anlatmaya:
- Bir tarihte İstanbul 'a tatile gittim. Kapalıçarşı ' da gezerken eski bir lamba buldum, beğendim aldım. Döndüğümde lambayı silip temizlerken içinden bir cin çıktı, 'dile benden ne dilersen, 3 dilek hakkın var' dedi. İlk dilek olarak, bir çanta param olsun, harcadıkça içi tekrar parayla dolsun istedim, işte bu çanta, yıllardır harcarım, her açışta yine doludur.
İkinci olarak dünyanın en yakışıklı zencisi olayım dedim, işte görüyorsunuz. Eh, bir erkek hem paralı, hem de yakışıklı olursa başka ne ister;kuşum hiç doymasın dedim, 'yanlış anladı lavuk...' !..

Maymun!!
Polis, yoldaki trafik kazasına geldiğinde,
ambulans arabadaki kadın ve ad...amı ağır yaralı olarak hastaneye götürmektedir. Etrafı incelerken birden araba enkazının içinden dışarı çıkmaya çalışan bir maymun görüyor.. Hayvanı kurtarır ve ona;
- Keşke bu nasıl oldu anlatabilsen, der. Aa oda ne?
Maymun;
- Ben konuşabiliyorum!! demez mi? Tabii polis çok şaşırır:
- Sen bu kazayı gördün mü?
- Evet, ben de arabadaydım, ben onların maymunuydum.
- Nasıl oldu anlat öyleyse!
- Son sürat gidiyorduk.. Bu arada ikisi de içiyorlardı,
- Eeee..?
- Sonra birlikte marihuana çektiler,
- Aman Allahım!!… Sonra…???
- Öpüşmeye başladılar,
- Bi dakika bi dakika… Yani şimdi senin sahiplerin arabada son sürat giderken hem içiyor hem esrar çekiyor hem de öpüşüyorlardı öyle mi??
- Aynen..
- Peki bütün bunlar olurken sen ne yapıyordun??
- Arabayı kullanıyordum

süpeeeeeeeeeeeerrrr bi kıssa canım.teşekkür ederim bizimle paylaştığın için.göz görmüş neye yarar kalp gözü kapalıysa

ay canım inş. Hepimiz veririz adamları mutlu ederiz

Tatlım hg bence şimdiden belirti arama daha çok var günün geçmesini bekle yoksa çok stres yaparsın inş. Bebişin gelir seni bekletmez

Byyyyyyyy

cok sagolun ya ne bileyim cok umut edince herseyden medet umar oldum galiba

kızlarrrr,, nirdesiniz güzeller??:26::26::26: herkeşlerde zelal kibi güzellik uykusuna yattı acebe??:26::26::26:

gelseniziiiizeeeeee:84::84::84::84::84:

kızlarrrr,, nirdesiniz güzeller??:26::26::26: herkeşlerde zelal kibi güzellik uykusuna yattı acebe??:26::26::26:

gelseniziiiizeeeeee:84::84::84::84::84:

ben burdayım ama göremiyorsunuz:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

slmm kızlarr

pkepolat ne tatlıısn öyle canım nasılsın iyimiisn son durumun ne ????

metuka ttalım senden ne var ne yok bugün ofisteyim sıkıldım (

sara28 ayy nikleri belki yalnış yazabilrimm :)) kızar ben adetin 3 cü günündeyim adaçayı içiyorum östrojen hormonuna iyi geliyormuş günlük 3 fincan içlmeli gerçi çoğunuz biliyorsunuzdur ama olsun ben paylaşayım istedim

ve diğer fıstıklar hava çok güzel yaşamda güzel öyle yada böyle mucuxxxxxxxxx hepinize

serpil02507+,hayatkavunici,

hayattttttttttttttttttttttttt canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm ayyyyyyyyyyyyy seni görünce bizm topicdeyiz zaneetim hahhahahhahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…