Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saraaaaaaaaa bunlar ok tatlı rabbim sana böyle güzeller güzeli bir kız nasip etsin inşşşş

amiiiiiiiiiiiiiinnnn inşallah Allah hepimize böyle bi güzel evlat nasip etsin.

neden kızdın kızzzzzz korktum valla :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

kızmadım kız gelin sohbet edek diyom

metuşum menin bi tane kızım bi tane de oğlum olsun men ikiz bebek istiyom.bugün bana dua edelim mi?

Herkese kocaman bir günaydın..
hoş geldinnn

hem gelin sohbet edek diyorsun hemde pas vermiyorsun

metuşum menin bi tane kızım bi tane de oğlum olsun men ikiz bebek istiyom.bugün bana dua edelim mi?

tamam kuşum edelim canım.....inşallah Rabbim gönlüne göre verir...birr kız bir erkek olsun.....onları yıkarsın....şarkı söylersin....okşarsın...

rabbim en güzel şeyleri versin sana kuzuuummmm

tamam kuşum edelim canım.....inşallah Rabbim gönlüne göre verir...birr kız bir erkek olsun.....onları yıkarsın....şarkı söylersin....okşarsın...

rabbim en güzel şeyleri versin sana kuzuuummmm

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Rabbim hepimize versin böyle güzellikleri

şinci men gidim yemeğimi ocağa koyam gelem yarım saate kadan gelirem taammmı

gidiyon mu zeynepcim?

selam güzelim, konusamadır söyle bi seninle ne zamandır.. nasılsın neler yapıyorsun tatlım?

günaydııııın kızlar herkese mutlu huzurlu ve en önemlisi sağlıklı bi gün diliyorum.
Gönlünüzden geçen tüm güzellikler sizin olsun.
aminn.. insallah cümlemizin tatlım..
güneydın seker, cıkmıssın galiba ben geldim..yoksun
ama cok güzel güller vermis bizlere saol...

günaydın minnoşlarrrrrrrrrrrrrrr
künaydın seker, aksam nire kayboldun sessiz sessiz öyle?:26::26:

Herkese kocaman bir günaydın..
güneydın, merhaba...

insallah tatlım, gönlüne göre olsun... edelim tabii.. Bana 50 yaz tatlım mesela...
metuka............83 demis
zeyno...............50 diyo...

kızlar bugün esimin dogumgünü o yüzden buralarda bugün cok olmayabilirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…