Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlarr ev temizliği yapıyrmmm.onun için ara ara yazarımm sizeee.zaten kimsede yokkkk:2:

herkese kocaman bir günaydın..

günaydınlarrr herkese

[sıze="3"]sanada günaydınn[/sıze]

günaydın minnoşlarrrrrrrrrrrrrrr

[ı]günaydııııın kızlar herkese mutlu huzurlu ve en önemlisi sağlıklı bi gün diliyorum.

Gönlünüzden geçen tüm güzellikler sizin olsun.
[/ı]

nbrr kızzzzzzzzzzzzz

günaydınnnnnnnnnn

günaydın şekerler herkese
Maonyacım iyiyim bebiş sen nasılsın dünden beri
Zeynom hg bebeğim tatlım eşinin doğum günü kutlu olsun yeni yaşı size uğur getirsin bebiş getirsin inş.

canııııııım geldim yemek yapmaya gitmiştim.

eşinin doğum günü kutlu olsun.beraber mutlu huzurlu ve sağlıklı bir ömür yaşayın veee yuvanız hayırlı ve sağlıklı evlatlarla taçlansın canım arkadaşım.

dualarınız içinde teşekkür ederim şimdiden sağolun ağzınıza yüreğinize sağlık Allah razı olsun hepinizden.

ben karnımı ve midemi üşütmüşüm.midem bulanıoo.karnımm dvul gibi olduuu

saracım gene sabah sabah içimizi açtın güllerin çok güzellll sağol bebem tatlım kime dua okunuyo geçmişe tam bakamadım banada 50 yazarmısın şekerim

Zeynom hg bebeğim tatlım eşinin doğum günü kutlu olsun yeni yaşı size uğur getirsin bebiş getirsin inş.

canım cok tesekkur ederim, cok incesin gercekten.. insallah hepimiz bööle oluruz tatlım..

tatlım cok tesekkurler duaların için, cok naziksin... Allah senden de razı olsun canım..

ne pişireceksin sana yemeğe gelcem bak

yetercim şehriyeli pirinç pilavı,fırında tavuk ve cacık yapıyom.
gel bekliyorum canım
.

saracım gene sabah sabah içimizi açtın güllerin çok güzellll sağol bebem tatlım kime dua okunuyo geçmişe tam bakamadım banada 50 yazarmısın şekerim

canım bana okuyalım mı dedim sağolsun kızlarda kabul etti.

günaydın seker

Amin... Günaydın tatlım nasılsın minnosum?
minnosun yesin seni gel buraya yicem seni
ben karnımı ve midemi üşütmüşüm.midem bulanıoo.karnımm dvul gibi olduuu
geçmiş olsun canım kendini sıcak tut
[ı]günaydın gönlü güzel yüreği güzel kend güzel arkadaşım.nasılsın?[/ı]

ay sabah sabah havaya girdim iyiyim canişim benim bitanem nasılmış

canımcım,eşinle mutlu,sağlıklı huzurlu vede bol bebeişli bir ömür dilerim.
kızlar kızlar,ben geldim.

[ı]yetercim şehriyeli pirinç pilavı,fırında tavuk ve cacık yapıyom.
Gel bekliyorum canım
[/ı]
.

[ı]canım bana okuyalım mı dedim sağolsun kızlarda kabul etti.[/ı]

saracım bebeğim sen öğle yemeğine böle yemek yapıyosan akşam yemeğini düşünemiyom ellrine sağlık canım ben sizin evin yanına çadır kurcam orda yaşıcam eeeee benide görürsün artık
Allah kabul etsin canım dualarımız hepimize bebişler getirsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…