Sabırla Bebeğini Bekleyenler

aminnn aminnnn bütün dualara aminnnn hayırlı cumalar hanımlarrr allahım bütün dileklerimizi kabul eyler inşallahhhh
amin ececim hg canım nasılsın tatlım ececim yarın büyük gün nasıl heyecan varmı
kızlar men gidem yemek hazırlayam eşim gelir birazdan.
tamam canım kolay gelsin görüşürüz öpt.byyyyyyyyyy
kızlar kardelenim gelmedi bugün...neden acaba...?:26::26::26::26:

tatlım ben bi bakayım msn si açıkmı:26::26:

h.b canım iyiyim sen nasılsın heyecan fazla yok anım sabah başlar bende heyecan çok matım nedense ama hast gidince heyecanbaşlar ellerim ayaklarım titremeye heyecandan

Öbür topicte yazdıklarına baktım..doktora gidecekmiş sanırım canım...gelince alırız ifadesini...

maonya hg diye yazdım ama hiç cevap vermedin tatlım küsmüyüz yoksa...

herkese afiyetler olsun...ben çıkıyorum kızlar..acıktık valla... zeloşşşşşş bunu senin için salladım tatlım...

leyloşum kardelenin msn side kapalı belki evde yoktur bi yere gitmiştir :26::26:

doktora gidecekmiş...topice yazdım okusana şaşkın zeloşum benim....heheheheheh...ben havadisi aldım bile...dedektif gacced oldum...

herkese afiyetler olsun...ben çıkıyorum kızlar..acıktık valla... zeloşşşşşş bunu senin için salladım tatlım...

aaaaaaaaaamenim donlarımla tütyenlerim leyyyyyyyyloş ben onları sana yıkıcam dedin die verdim salla die değilmendede seninkiler var mende onları sallıcam :84::84::84::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

afiyet olsun canlarımmmmmmm

kızlar bakın size dün akşam yaptığım limonlu kekle peynirli poğaçalardan ikram edeyim.

kızlar ben çıkıyrmmmm.gezmeye gidicem yine.zelal topik topik,ben kapı kapı gezintilik yapıozz iştee

grşmk dileğiyle allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…