aminnnnnnnn saracım ellerine yüreğine sağlık canım
saol tatlım beniminsallah senden de güzel haberler duyarız hayırlısı ile... insallah o hayırlı ay bu ay dır tatlım...
SAOL TATLIM...afiyet olsun canım yarasın sanada busemizede
sağol güzel dileklerin için canııııııım sende hep iyi ol hep mutlu ol hep sağlık ol Rabbim tez zamanda bebeğinide göndersin canım.
Günaydın şekerlerrrrrrrr
amin saracım ne güzel dua etmişsin melek arkidişim benim
sizinde yüreğinize sağlık canım.
Allah bu mübarek günde dualarımız kabul eder inşallah.kucaklarımızı bebeklerle doldurur.tüm hastalara içinde metukanın annesine,yeterin eşinede şifa versin.hamile arkadaşlarımızın bebklerini sağlıkla doğurmalarını nasip etsin.işlerimizi kolaylaştırsın.içimizdeki sıkıntıları hayra çevirsin inşallah.
AMİN
günaydınlar annesiyle kuzusu
SAOL TATLIM...
GÜNAYDIN ZELOŞŞŞŞŞŞŞ..HG TATLİŞİM...
amin saracım ne güzel dua etmişsin melek arkidişim benim
günaydınlar annesiyle kuzusuhb bebem nasılsınız canlarımmmmmmmmmmm
Saol zeloşum..yarın için biraz heyecanlıyız canım...:78::78: sen nasılsın tatlişim?
bende iyiyim canımtatlım heyecanlan ama stres yapma şeker inş. herşey çok güzel geçcek canım Allahın izniyle
Kızlarrrr hayırlı cumalar herkese selamlar.
Bugun ettıgımız tum duaların kabul olması dileği ile.Ben dualarımı okuyayım pazar kuruluyor evımın yakınında pazara gıdeyım.Aksama sızlerleyım ınsallah cok opuyorum sızlerı
Bugun ettıgımız tum duaların kabul olması dileği ile.Ben dualarımı okuyayım pazar kuruluyor evımın yakınında pazara gıdeyım.Aksama sızlerleyım ınsallah cok opuyorum sızlerı
kıjlar benin kafa iyice gitmiş ben size hayırlı cumalar demedimhepinize hayırlı cumalar canlarımmmm
inşallah zeloşum...stresli değilim...Allahın izniyle herşey temiz çıkacak inanıyorum...Rabbime sonuna kadar itimat ediyorum...biliyorum ki beni asla üzmez Yüce Yaradanım...inşallah tez zamanda Rabbim hepinize annelik duygusunu tattırsın canım benim...
bütün dualarına yürekten bir Aminnnnnnnnnnnn canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?