Sabırla Bebeğini Bekleyenler

aminnnnnnnn saracım ellerine yüreğine sağlık canım

sizinde yüreğinize sağlık canım.

Allah bu mübarek günde dualarımız kabul eder inşallah.kucaklarımızı bebeklerle doldurur.tüm hastalara içinde metukanın annesine,yeterin eşinede şifa versin.hamile arkadaşlarımızın bebklerini sağlıkla doğurmalarını nasip etsin.işlerimizi kolaylaştırsın.içimizdeki sıkıntıları hayra çevirsin inşallah.

AMİN

amin saracım ne güzel dua etmişsin melek arkidişim benim

SAOL TATLIM...

GÜNAYDIN ZELOŞŞŞŞŞŞŞ..HG TATLİŞİM...
günaydınlar annesiyle kuzusu hb bebem nasılsınız canlarımmmmmmmmmmm

amin saracım ne güzel dua etmişsin melek arkidişim benim

günaydınlar annesiyle kuzusu hb bebem nasılsınız canlarımmmmmmmmmmm

Saol zeloşum..yarın için biraz heyecanlıyız canım...:78::78: sen nasılsın tatlişim?

Kızlarrrr hayırlı cumalar herkese selamlar.
Bugun ettıgımız tum duaların kabul olması dileği ile.Ben dualarımı okuyayım pazar kuruluyor evımın yakınında pazara gıdeyım.Aksama sızlerleyım ınsallah cok opuyorum sızlerı

bende iyiyim canım tatlım heyecanlan ama stres yapma şeker inş. herşey çok güzel geçcek canım Allahın izniyle

inşallah zeloşum...stresli değilim...Allahın izniyle herşey temiz çıkacak inanıyorum...Rabbime sonuna kadar itimat ediyorum...biliyorum ki beni asla üzmez Yüce Yaradanım...inşallah tez zamanda Rabbim hepinize annelik duygusunu tattırsın canım benim...

sanada hayırlı cumalar tatlım..sen yenisin sanırım..hg aramıza herasles...

sanada hayırlı cumalar canım kolay gelsin canım desene bugün yoğunsun Rabbim dualarını kabul etsin tatlım

kızlar kardelenim gelmedi bugün...neden acaba...?:26::26::26::26:

hoşgeldin herasles dualarını Allah kabul etsin.

kıjlar benin kafa iyice gitmiş ben size hayırlı cumalar demedim hepinize hayırlı cumalar canlarımmmm

bütün dualarına yürekten bir Aminnnnnnnnnnnn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…