kızlar ben çıkıyrmmmm.gezmeye gidicem yine.zelal topik topik,ben kapı kapı gezintilik yapıozz iştee
grşmk dileğiyle allaha emanet olun
inş. kırmızılar değil bebiş gelir canım bu ay sende şu iğnelerden de kurtulmuş olursunbeklenmeyen adetim gelirse yine başlarım.acaba zararlımı yaa 2aydır üst üste iğne oluom bu ayda olursa 3.ayım olucak
saracım hamarat hatunum benim gene yaptın yapcanıkızlar bakın size dün akşam yaptığım limonlu kekle peynirli poğaçalardan ikram edeyim.
Eki Görüntüle 167689
Eki Görüntüle 167690
canım bana bunu yapamazsın çok umutlandım yaaa okuyuncainşallah gerçek olur
inş. kırmızılar değil bebiş gelir canım bu ay sende şu iğnelerden de kurtulmuş olursun
saracım hamarat hatunum benim gene yaptın yapcanı
hg selincim nasılsın tatlım
KIJLAR BEN BİRAZ YOKUM ORTALIĞI TOPLAYIP GELİYOM
kızlar,herkeze hayırlı cumalar,fazla vaktim yok,diğer topiğe dulara amin demeye girdim,yoksa hiç açmıyodum p c yi,hepinize sevgiler
güzle gelişmelerle görüşmek dileğiyle.
kızlar başım fırıl fırıl dönüyo,önce tuzlu ayran içtim,sonra tatlı bişeyler yedim de biraz düzedim,tansiyonum düşmüş halbuki troitim düzeldi ve tansiyonum 12-13 e 7 ydi,Allah ım hayırlara çıkarsn inş.
ANLATAMAM DERDİMİ DERTSİZ İNSANA
Anlatamam derdimi dertsiz insana
Derd çekmeyen dert kıymetin bilemez
Derdim bana derman imiş bilmedim
Hiçbir zaman gül dikensiz olamaz
Gülü yetiştirir dikenli çalı
Arı her çiçekten yapıyor balı
Kişi sabır ile bulur kemali
Sabretmeyen maksudunu bulamaz
Ah çeker aşıklar ağlar zarınan
Yüce dağlar şöhret bulmuş karınan
Çağlar deli gönül ırmaklarınan
Ağlar ağlar göz yaşların silemez
Veysel günler geçti yaş altmış oldu
Döküldü yaprağım güllerim soldu
Gemi yükün aldı gam ilen doldu
Harekete kimse mani olamaz
AŞIK VEYSEL
saracım bu şiire bayıldım canım tam bizlik
YANMAK
Dört tane kelebek bir gün bir ateş görmüşler. Bunun nasıl bir şey olduğunu öğrenmek istemişler. Birinci kelebek ateşe biraz yaklaşmış ve üzerinin aydınlandığını görmüş. Arkadaşlarının yanına gelmiş ve:
--Bu ateş aydınlatıcı bir şey!, demiş..
İkinci kelebek bununla yetinmeyerek daha fazla şey öğrenmek istemiş. Biraz daha yaklaşmış ve ısındığını hissetmiş; Demiş ki:
--Aynı zamanda bu ateş ısıtıcı bir şey!
Üçüncü kelebek bununla da yetinmemiş, Biraz daha biraz daha yaklaşmış. Bir anda ateşin kanatlarını yaladığını hissetmiş ve yanmış kanatlarıyla geri dönmüş; Şöyle demiş:
--Ve bu ateş yakıcı bir şey!
Sonuncu kelebek daha da çok şey öğrenmek istiyormuş. Biraz yaklaşmış, aydınlandığını görmüş. Biraz yaklaşmış, ısındığını hissetmiş. Biraz daha yaklaşmış, ateş kanatlarını kavurmuş.
ve biraz daha yaklaştıktan sonra tamamen yanan kelebek "poff !" diye ortadan kayboluvermiş...
Ateşin gerçekten ne olduğunu belki bir tek o öğrenmiş ama geri dönüp söyleyememiş;
Çünkü o kaybolmuş ateş içinde ve bir şeyi, ancak içinde kaybolan bilebilirmiş!...
evet saracım çocuksuzluk ateşinin içindede biz yanıyoz başkası anlayamaz
kıjlar mrblar herkese nasılsınız şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?