Sabırla Bebeğini Bekleyenler

keşke şimdi orda olsaydım seninle konakta gezseydik sonra karşıyakaya gitseydik karşıyakanın çarşısınıda çok seviyom men.denize karşı oturup çay içip sohbet etseydik.

tatlişim kaynanalardan sonra bide izmir yapın kocişinle ne güzel dediklerini yaparız

aaaaaamenim donlarımla tütyenlerim leyyyyloş ben onları sana yıkıcam dedin die verdim salla die değilmendede seninkiler var mende onları sallıcam
afiyet olsun canlarımmmmmmm
rezil olduk valla...:76::76::76:
evet küsüzzzz

kız aşk olsun görmedim.bi elimde tlf , bi elimle yazışıom

kızlar bakın size dün akşam yaptığım limonlu kekle peynirli poğaçalardan ikram edeyim.

Eki Görüntüle 167689

Eki Görüntüle 167690
kız bu sara benim inadıma bunları atıyor topice... bende akşam yada hafta sonu patatesli poğaca yapcam...
kızlar,herkeze hayırlı cumalar,fazla vaktim yok,diğer topiğe dulara amin demeye girdim,yoksa hiç açmıyodum p c yi,hepinize sevgiler
güzle gelişmelerle görüşmek dileğiyle.
niye vaktin yok bakayım...seni merak ettim şekerim...topic topic dolaşıp seni aradım heryerde...senin yüzünden dedektif oldum...
zelooooşuuuuummmm önce bölesonbra böleeeee olasın

zeynebim zeynebim allı zeynebim sende önce böle sonra böleee olasın

metukaaaaam nerdesin gel hadiiiiiii sende böle ol

zeloşşşşşş, zeyneppppp, metukaaaaa sorulmuş ama leyloşşşş yine sorulmamış...hemen yapayım kaprisimi...:78::78:

keşke şimdi orda olsaydım seninle konakta gezseydik sonra karşıyakaya gitseydik karşıyakanın çarşısınıda çok seviyom men.denize karşı oturup çay içip sohbet etseydik.

bende gelcemmmm.. ben de gelcammmm

Allah sağ salamet kavuştursun canım

aminnnn.. saol gülüm...

hemen geliyo çayın canım sen yanına ne istersin lokum vereyimmi
kız bogaza hayır denir mi hiç.. hele ki lokum yanim... sen kutuyu bıraksan olur yanim (böle misafirde..)

bende gelcemmmm.. ben de gelcammmm

aminnnn.. saol gülüm...

kız bogaza hayır denir mi hiç.. hele ki lokum yanim... sen kutuyu bıraksan olur yanim (böle misafirde..)

tamam sende gel canım.lokumu kutusuyla bıraktım gitti afiyet bal şekey olsun

şen zaten bayadır nazını yapmamıştın bu aralar senden bi atak bekliyodum ahanda bugün geldi

kız leyloş seni yerim men hem seni hem buseyi nazlı şekey annemiz

KIZLAR KEVOKLARIN TOPİC KURUCUSU BEBİKİM NİKLİ ARKADAŞIMIZ HAMİLEYMİŞ..ÇOK SEVİNDİM YA...İLK BEBEĞİNİ KAYBETMİŞTİ KARNINDAYKEN..RABBİM TEKRAR GÖNDERMİŞ MUCİZESİNİ...ÇOK MUTLU OLDUM YANİ...ALLAHIM İNŞALLAH SİZLEREDE NASİP ETSİN KUZULARIM...İNŞALLAH HAMİLE HABERLERİ ARTAR....

Rabbim sağ salamet kucağına almayı nasip etsin canım ne kadar güzel bi haberrrrrrr evet bütün hamişler sağ salamet doğursun darısıda bizim başımıza inş.

aaaaa gerçektenmi çok sevindim yaaaa.o geçen ay adet olmadım diye üzülüyodu yumurtlayamadım bari adet olayımki önüme bakayım diyodu ciddende Allahın mucizesi yani.Allah hayırlı uğurlu etsin.gidip topiğinde tebrik edeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…