Sabırla Bebeğini Bekleyenler

zeynebim zeynebim allı zeynebim sende önce böle sonra böleee olasın

Son düzenleme:
ay inş. saracım
saram bebem sende inş. önce böle sonra bölesonrada bebişlerin yaramazlıklarından böleol

mrb zeynocum hg nasılsın

amiiiiiiiiiiiiiin inşallah hepimizi böleee olalım ben bide ikiz istiyom hatta üçüzde olailir valla canıma minnet.

amiiiiiiiiiiiiiin inşallah hepimizi böleee olalım ben bide ikiz istiyom hatta üçüzde olailir valla canıma minnet.

inş. bebem Rabbim o güzel kalbine göre versin şekerrrrr ikizlerini en kısa zamanda kucakla inş. tatlım bi çayını alabilirim

kızlar,herkeze hayırlı cumalar,fazla vaktim yok,diğer topiğe dulara amin demeye girdim,yoksa hiç açmıyodum p c yi,hepinize sevgiler
güzle gelişmelerle görüşmek dileğiyle.

hayırlı cumalar tatlım, gecmis olsun, doktora mı gittin?

ay inş. saracım
saram bebem sende inş. önce böle sonra bölesonrada bebişlerin yaramazlıklarından böleol

mrb zeynocum hg nasılsın

iyiyim zelalcim, sen nasılsın?

inş. bebem Rabbim o güzel kalbine göre versin şekerrrrr ikizlerini en kısa zamanda kucakla inş. tatlım bi çayını alabilirim

amiiiiin canım

çayın hemen geliyo kupada veriyorum senin çayını yanında lokum bide kıtlama şekerle dimi afiyet olsun tatlım.

bende iyiyim bugün izmirde hava çok güzellllllllllll

keşke şimdi orda olsaydım seninle konakta gezseydik sonra karşıyakaya gitseydik karşıyakanın çarşısınıda çok seviyom men.denize karşı oturup çay içip sohbet etseydik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…