Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tatlım rabbim gönlündeki nasip etsin inşşşşş
ama ilk denemde bu kadar karamsar olma sen onu isteyeceksin ki bebişin sana gelsin
inşşşş en kısa zamanda sana süpriz yapar bebişin

İnşaallah.Etrafta herkes hamile hatta peşpeşe hamile kalıp istenmeyen gebelik diye şikayet edenler..Zor biraz.Hepimize bizi üzenleri çatlatacak kadar güzel aklıllı sağlıklı hatta ikiz bebekler versin Rabbim ne diyeyim...

Çok sağol.Benim adım değil bir gün olur da kızım olursa ona koymak istediğim isim bu...Vazgeçmeliyim galiba artık..Rabbim sana havale ediyorum.

herseyin hayırlısı olsun demek lazım tatlım.. sen iste ki sana gelsin.. asla vazgeçmek yok.. gönlünü ferah , kalbini hep acık tut talım.. iyi bak kendine..

hımm canımmm kolay gelsin sana
saol yetercim.. sanada kolay gelsin...

kardelennn tatlım, nasılsın? doktor sonucların nasıl cikti seker?

hala hastayım cnm.burnumdan nefes alamıyrm.bademciklerim şiş ateşim var.hiç halim yokkk.bana bakanda yok

doktora gitmedinmi bademcik iltihabı zordur ben bilirim çünkü benimde şişince antibiyotik içmeden geçmez.Allah şifa versin tatlım.

canım neyin ne oldugunu bilmiyorum bende dr 20 yumurtan vardı hepside boş çıktı dedi daha sonra çatlatma ignesini yaptın mı sen dedi bende evet dün gece 22 00 da yaptım deyince ayın 24 de vurulman gerekiyodu igneyi igneden kaynaklanan bişi dedi kısaca

canım yaşın kaç kaç yılık evlisin bilimyorum :26::26::26: ama ne kadar çok bekleyn insan var 10 yıl hatta 20 yıl
bu sürede etrafımızda hamiş olanlar hatta 2.3. ye gebe kalanlar olcak.... bize nispet yapanlar laf sokanlar olacak ama bunlar hiç önemli değiler onlar ne anlarlarki bizim halimizden:26::26: ben her zaman şunu söylerim:26::26: keyif olsun diye eşiyle birlikte olup hamile kalanlr bizim halimizden anlamazlar
hiç takma o insanları:26::26: bu bir sınav ve inşşş bu sınavdan başarıyla çıkarsın inşşşşş

kızlar ben giderim birazdan kendinize cok iyi bakın sekerler....

son-ece tatlım sana 2-3 sayfa geride yazdım ama burdayken gene söyliyim.. hayırlısı olsun seker, umarın yavruna kavusursun hayırlısyla....

geçmiş olsun canım
gel kız ben bakarım sana

saol cnm benim allah razı olsun.herife bi portakal sık dedim.sıkamam dediiikendi hasta olunca ama benden durmadan ilgi beklioo.1dk yanından ayrılsam sanki hiç bakmıomuşum gibi davranıo.bu erkekler ne kadar egoist

son-ece tatlım sana 2-3 sayfa geride yazdım ama burdayken gene söyliyim.. hayırlısı olsun seker, umarın yavruna kavusursun hayırlısyla....

güle güle tatlım kendine iyi bak öptüm byyyyy

:89:

cnm hayırdır noldu sana.sordum ama kimse cvp vermedi yada ben görmedim.????

20 tane yumuratm toplandı canım hepside boş çıktı dr dedigine göre çatlatma ignesini geç vurulmuşum 32-36 geçmesi gerekiyomuş valla ben bişi anlamadım sadece dr söyledigi bu

hayırlı olsun derken canım hepsi boş çıktı ama inşallah rabbim yavrumu en kısa zamanda nasip eder

saol cnm benim allah razı olsun.herife bi portakal sık dedim.sıkamam dediiikendi hasta olunca ama benden durmadan ilgi beklioo.1dk yanından ayrılsam sanki hiç bakmıomuşum gibi davranıo.bu erkekler ne kadar egoist

evet aynen katılıyorum sana erkeler egoisttttttt

20 tane yumuratm toplandı canım hepside boş çıktı dr dedigine göre çatlatma ignesini geç vurulmuşum 32-36 geçmesi gerekiyomuş valla ben bişi anlamadım sadece dr söyledigi bu

neyin 32 36 çıkması gerekiomuşyumurtanın boş çıktığını sende duydum:26:cnm en azından yumurtlayabiliosun ben o kadar tüp bebek iğnesine rağmen 1taneyi zor yumurtluyrmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…