Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tedavilerden sonra kanama varken gebelikte olabiliyor o yüzden bence kandan baktırmalısın
eğer 3.5 damla lekelnme kahverengi ise yerleşme kanamsıda olabilir

kızlar hayırdır eceye noldu.başım ve gözüm çok ağrıyor geçmişe bakamıyrm onun içinnnn

canım ne kadar üzülme desek de üzülürsün tabii... ama içini ferah tutmaya calis arkadasim, umarım en hayırlı zamanda kavusursun yavruna... gecmis olsun tatlımm.....

kızlar koçiş bana diyorkii hayatım yine kk de kızlarla beni mi aldatıyormusun (sizler benim koçişimmişsiniz öle diyorrrrrrr)

her ihtimale karşı kan testi yaptırmalısın ama ilaçlarla yumurtalar daha olgunlaştığı için,bazen erkende adet olunabiliyo.
inşallah seninki tutunma kanamasıdır.

Çok sağol.Benim adım değil bir gün olur da kızım olursa ona koymak istediğim isim bu...Vazgeçmeliyim galiba artık..Rabbim sana havale ediyorum.

Çok sağol.Benim adım değil bir gün olur da kızım olursa ona koymak istediğim isim bu...Vazgeçmeliyim galiba artık..Rabbim sana havale ediyorum.

tatlım rabbim gönlündeki nasip etsin inşşşşş
ama ilk denemde bu kadar karamsar olma sen onu isteyeceksin ki bebişin sana gelsin
inşşşş en kısa zamanda sana süpriz yapar bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…