Burda bi cevap veren çıkar umuduyla yazıyorum arkadaşlar.Ben 12 martta aşılama yaptırdım ama bugün galiba adet oldum 3-5 damla geldi.Moralim alt üst..Normalde adetim çok düzenlidir 28 martta olmam gerekiyordu erken geldi.Sizce her ihtimale karşı kan testi yaptırmalı mıyım?Karnım da çok şiş ne zaman geçer sizce?Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..amin.
kim karşılayacasın kızzz:26::26::26::26:selam kızlar
sara ismini gördüm altta nasılsın canım? ben birazdan cikicam karsilamaya , gitmeden bir bakayım dedim, nasılsınız canım?
iyiyim canım sen nasılsın heyecanlısın anladığım kadarıyla.
Cevabınız için teşekkür ederim.Karnım da şişti aşılamadan sonra,umarım inişe geçer artık...Bunu atlatmam lazım..
Burda bi cevap veren çıkar umuduyla yazıyorum arkadaşlar.Ben 12 martta aşılama yaptırdım ama bugün galiba adet oldum 3-5 damla geldi.Moralim alt üst..Normalde adetim çok düzenlidir 28 martta olmam gerekiyordu erken geldi.Sizce her ihtimale karşı kan testi yaptırmalı mıyım?Karnım da çok şiş ne zaman geçer sizce?Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..amin.
kızlar koçiş bana diyorkii hayatım yine kk de kızlarla beni mi aldatıyormusun (sizler benim koçişimmişsiniz öle diyorrrrrrr)
kim karşılayacasın kızzz:26::26::26::26:
her ihtimale karşı kan testi yaptırmalısın ama ilaçlarla yumurtalar daha olgunlaştığı için,bazen erkende adet olunabiliyo.
inşallah seninki tutunma kanamasıdır.
kocişim siziden beni kıskanıyorrrrrrrrrrrrrrr
ama bu kadar güzel kadından kıskanması normal değilmi hatunlarrrrrrrrrrr::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
misafirlerim geliyor seker, onları karsilicam....
Çok sağol.Benim adım değil bir gün olur da kızım olursa ona koymak istediğim isim bu...Vazgeçmeliyim galiba artık..Rabbim sana havale ediyorum.
ivit bizler dünya güzeliyiz hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?