Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hiç bişey yapmıyom canım zaten yemek temizlik bide size takılıyom birazdanda çıkcam faturaları yatırmaya gelcem kürümü yapcam dualarımı okurum böle işte

birazdan bende cikicam evde biraz eksikler var onlari alcam ..... ben bos zamanimda bebek orguleri yapiyorum biri doom yaptinen yanina birseyler alip goturuyom zamanim oyle geciyor

birazdan bende cikicam evde biraz eksikler var onlari alcam ..... ben bos zamanimda bebek orguleri yapiyorum biri doom yaptinen yanina birseyler alip goturuyom zamanim oyle geciyor

ne güzel canım kim bilir ne kadar şekerlerdirinş. kendi bebişine yaptığın günlerde gelir canım

ne güzel canım kim bilir ne kadar şekerlerdirinş. kendi bebişine yaptığın günlerde gelir canım

yapyim canim bir suru baktim olmadi aneme gonderdim oda benim gibi doom yapanlara goturuyo ......... esim her zaman diyo bebek olsun ciplak gezsin urasma bukadar bunlarla ... benim hosuma gidiyo onlarla ursmak zamanim geciyo birde tedaviyi okadar dusunmuyom

senin kafanı dağıtıyosa yap o zaman canım :92::92::92::92::92::92:

slm şekerler..nasılsınız? sara bugün hiç girmedi..biryeremi gidecekti..merak ettim kuzuyu...:26::26::26:

zeynom hg canım nasılsın yoruldunmu tatlım zeynom benim ateş bugün gene düştü 36.0 çıktı yine

slm şekerler..nasılsınız? sara bugün hiç girmedi..biryeremi gidecekti..merak ettim kuzuyu...:26::26::26:

hoş gelmişler buseyle annesinasılsınız canım sarayı bizde merak ettik o kadar dolma die bağırdık gene gelmeditatlım bizi bi yerlerden çıkarmışsınız :26:

meraba canim ......... evet her yeni ay yeni umutlar canim uzulme

evek öyles tatlım... üzülsek de aynı üzülmesekte, bi fark yaratmıyo..

hayır zelal cım,burda yazışırken bitemiyo malesef işler
az sonra tam girişcem ama.
zeynep cim,ahyırlısıyla gelir inşallah minişin,elden gelen bişey yok
öyle canım, insallah...

zeynom hg canım nasılsın yoruldunmu tatlım zeynom benim ateş bugün gene düştü 36.0 çıktı yine
hb tatlım, biraz rahatladım simdi, adet te geldi..
canım dün calismadiysan bugün calis, simdi bi yorum olmaz daha biriksin günler anca öyle...
sen gün asiri calismaya, en azından 2 günde bir calismaya dikkat et canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…