• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hoş gelmişler buseyle annesi:nazar::nazar::nazar::16:nasılsınız canım sarayı bizde merak ettik o kadar dolma die bağırdık gene gelmedi:30::30::30::30:tatlım bizi bi yerlerden çıkarmışsınız :26:

bende merak ettim sarayı...ben çıkarmadım canım sizi...ben girmeden listenin eski sahibi bana bişey demeden devralmış listeyi...darbe yaptım dedi...bende kendimde bulunan listeyi sildim...kendisi o şekilde düzenlemiş..benim olayla alakam yok yani zelalım..:nazar::38:

evek öyles tatlım... üzülsek de aynı üzülmesekte, bi fark yaratmıyo..

öyle canım, insallah...

hb tatlım, biraz rahatladım simdi, adet te geldi..
canım dün calismadiysan bugün calis, simdi bi yorum olmaz daha biriksin günler anca öyle...
sen gün asiri calismaya, en azından 2 günde bir calismaya dikkat et canım...

bak zeynom inş. çocuk olsun ayda 1 çalışcam artık :27::27:şimdi gün aşırı devam edicem ama yumurtlama için erken diyosun deme tatliş:46::46:canım senin için yeni bi umut başlıyo inş. bu sefer Rabbim bebişini sana göndersin yüzünü güldürsün canım:48::48::48::48::48:

bende merak ettim sarayı...ben çıkarmadım canım sizi...ben girmeden listenin eski sahibi bana bişey demeden devralmış listeyi...darbe yaptım dedi...bende kendimde bulunan listeyi sildim...kendisi o şekilde düzenlemiş..benim olayla alakam yok yani zelalım..:nazar::38:

:60::60::60::60:leylam kıyamam sana darbeyle seni koltuğundan indirdilermi:60::60::60::60:yok canım benim için önemli değil zaten takmadım sen kafanı rahat tut canım sen bizim için çok değerlisin kimse için sana kırılmayız biz:nazar::nazar::nazar::48::48::48::48:

hala gülüyom leylacım sen ve busecik çok yaşayın emi:nazar::nazar::nazar:demek darbe:60::60::60::60::60::60::60::60:

bak zeynom inş. çocuk olsun ayda 1 çalışcam artık :27::27:şimdi gün aşırı devam edicem ama yumurtlama için erken diyosun deme tatliş:46::46:canım senin için yeni bi umut başlıyo inş. bu sefer Rabbim bebişini sana göndersin yüzünü güldürsün canım:48::48::48::48::48:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9: alemsin, kız o zaman da esine yazık ama...:61::61::60::60:

evet canım daha belli degil senin durumun, calısmaya :4::4: devam...

insallah cümlemizin tatlım, yarın doktora gidicem kontrola, uff en cok o daraltıyo...

iyis cok sukur canim buse nasil ??????????
saol teyzesi busede iyi çok şükür...:nazar::38::38:
:60::60::60::60:leylam kıyamam sana darbeyle seni koltuğundan indirdilermi:60::60::60::60:yok canım benim için önemli değil zaten takmadım sen kafanı rahat tut canım sen bizim için çok değerlisin kimse için sana kırılmayız biz:nazar::nazar::nazar::48::48::48::48:
sizlerde benim için değerlisiniz ben hepinizi çok seviyorum canım...ayrım yok yani...:nazar::38::38:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9: alemsin, kız o zaman da esine yazık ama...:61::61::60::60:

evet canım daha belli degil senin durumun, calısmaya :4::4: devam...

insallah cümlemizin tatlım, yarın doktora gidicem kontrola, uff en cok o daraltıyo...

inş. yarın güzel haberlerle gelirsin:48: canım adetliyken muayene yapıyolar ya çok sinir bozucu:27:şimdi yarın niye gitcen sen gene iğnemi yazdırcan klomenle beraber:26:

inş. yarın güzel haberlerle gelirsin:48: canım adetliyken muayene yapıyolar ya çok sinir bozucu:27:şimdi yarın niye gitcen sen gene iğnemi yazdırcan klomenle beraber:26:

evet, Allahtan kadın doktor, gene daha rahat oluyo, canım once kist var mı diye bakacak, klomen kullanıyorum ya... eger yoksa ne verecek bilmiyorum ilac olarak, varsa zaten bi ay dinlence olacak mecburi.... bide rahim filmi istiyodu bende hic istemiyorum yaptırmak... sen yaptırdın mı canım, biliyo musun nasil bisey?

Back
X