troıd kuru
21 adet cevız ıcı ıc kabugu ıle bırlıkte kendınız kırın
1 lıtre su alkalı
7 gun beklet 1 fıncan ıc hergun cevızı ye 21 gun ye
tatlım bu alkalı su ne ilk defa duydum aktarlarda vardır herhalde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
troıd kuru
21 adet cevız ıcı ıc kabugu ıle bırlıkte kendınız kırın
1 lıtre su alkalı
7 gun beklet 1 fıncan ıc hergun cevızı ye 21 gun ye
kizlar bos zamanlarinizda ne yapiyorsunuz ?????????????![]()
tatlım bu alkalı su ne ilk defa duydum aktarlarda vardır herhalde![]()
hiç bişey yapmıyom canım zaten yemek temizlik bide size takılıyom birazdanda çıkcam faturaları yatırmaya gelcem kürümü yapcam dualarımı okurum böle işte![]()
canım asıtlık duzeyı 7 den yuksek olacak demek
saka marka su alabılrsın o uygun
birazdan bende cikicam evde biraz eksikler var onlari alcam ..... ben bos zamanimda bebek orguleri yapiyorum biri doom yaptinen yanina birseyler alip goturuyom zamanim oyle geciyor![]()
ne güzel canım kim bilir ne kadar şekerlerdirinş. kendi bebişine yaptığın günlerde gelir canım
![]()
hiç bişey yememek lazım marankinin dediğine bakılırsa herşeyde hormon var![]()
yapyim canim bir suru baktim olmadi aneme gonderdim oda benim gibi doom yapanlara goturuyo ......... esim her zaman diyo bebek olsun ciplak gezsin urasma bukadar bunlarla ... benim hosuma gidiyo onlarla ursmak zamanim geciyo birde tedaviyi okadar dusunmuyom![]()
evet biz acmi duralim .... zaten burda hic birseyin tadi yok saman gibi ne tat ne birsey![]()
evet biz acmi duralim .... zaten burda hic birseyin tadi yok saman gibi ne tat ne birsey![]()
senin kafanı dağıtıyosa yap o zaman canım:92::92::92::92::92::92:
artık mecbur yiyoz canım organikte çok pahalı Allahım korusun hepimizi![]()
slm şekerler..nasılsınız?sara bugün hiç girmedi..biryeremi gidecekti..merak ettim kuzuyu...
:26::26::26:
ya mecbur ac durulurmu gerceyi ben bugun daha hic birsey yemedim acikmaya basladim![]()
meraba canim ......... evet her yeni ay yeni umutlar canim uzulme![]()
öyle canım, insallah...hayır zelal cım,burda yazışırken bitemiyo malesef işler
az sonra tam girişcem ama.
zeynep cim,ahyırlısıyla gelir inşallah minişin,elden gelen bişey yok
hb tatlım, biraz rahatladım simdi, adet te geldi..zeynom hg canımnasılsın yoruldunmu tatlım
zeynom benim ateş bugün gene düştü 36.0 çıktı yine
![]()