slm şekerler..nasılsınız?sara bugün hiç girmedi..biryeremi gidecekti..merak ettim kuzuyu...
:26::26::26:
hosgeldiniz seker...
kızlar nasil gidiyo?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm şekerler..nasılsınız?sara bugün hiç girmedi..biryeremi gidecekti..merak ettim kuzuyu...
hoş gelmişler buseyle annesinasılsınız canım sarayı bizde merak ettik o kadar dolma die bağırdık gene gelmedi
tatlım bizi bi yerlerden çıkarmışsınız :26:
meraba canim nasil sin ??????????????
hosgeldiniz seker...
kızlar nasil gidiyo?
sen bu sate kadar açmı duruyonhemen git bişeyler ye
![]()
evek öyles tatlım... üzülsek de aynı üzülmesekte, bi fark yaratmıyo..
öyle canım, insallah...
hb tatlım, biraz rahatladım simdi, adet te geldi..
canım dün calismadiysan bugün calis, simdi bi yorum olmaz daha biriksin günler anca öyle...
sen gün asiri calismaya, en azından 2 günde bir calismaya dikkat et canım...
saol tatlım..iyiyiz çok şükür..sen nasılsın cadıcım...?![]()
bende merak ettim sarayı...ben çıkarmadım canım sizi...ben girmeden listenin eski sahibi bana bişey demeden devralmış listeyi...darbe yaptım dedi...bende kendimde bulunan listeyi sildim...kendisi o şekilde düzenlemiş..benim olayla alakam yok yani zelalım..![]()
bende merak ettim sarayı...ben çıkarmadım canım sizi...ben girmeden listenin eski sahibi bana bişey demeden devralmış listeyi...darbe yaptım dedi...bende kendimde bulunan listeyi sildim...kendisi o şekilde düzenlemiş..benim olayla alakam yok yani zelalım..![]()
bak zeynom inş. çocuk olsun ayda 1 çalışcam artıkşimdi gün aşırı devam edicem ama yumurtlama için erken diyosun deme tatliş
canım senin için yeni bi umut başlıyo inş. bu sefer Rabbim bebişini sana göndersin yüzünü güldürsün canım
![]()
saol teyzesi busede iyi çok şükür...iyis cok sukur canim buse nasil ??????????
sizlerde benim için değerlisiniz ben hepinizi çok seviyorum canım...ayrım yok yani...leylam kıyamam sana darbeyle seni koltuğundan indirdilermi
yok canım benim için önemli değil zaten takmadım sen kafanı rahat tut canım sen bizim için çok değerlisin kimse için sana kırılmayız biz
![]()
hala gülüyom leylacım sen ve busecik çok yaşayın emidemek darbe
![]()
alemsin, kız o zaman da esine yazık ama...
evet canım daha belli degil senin durumun, calısmayadevam...
insallah cümlemizin tatlım, yarın doktora gidicem kontrola, uff en cok o daraltıyo...
saol teyzesi busede iyi çok şükür...
sizlerde benim için değerlisiniz ben hepinizi çok seviyorum canım...ayrım yok yani...
hala gülüyom leylacım sen ve busecik çok yaşayın emidemek darbe
![]()
canım olması gerekende o zaten
buda besemize
![]()
saol teyzesi busede iyi çok şükür...
sizlerde benim için değerlisiniz ben hepinizi çok seviyorum canım...ayrım yok yani...
inş. yarın güzel haberlerle gelirsincanım adetliyken muayene yapıyolar ya çok sinir bozucu
şimdi yarın niye gitcen sen gene iğnemi yazdırcan klomenle beraber:26:
kız şaka etmiş darbe diyerek şekerim..![]()