cadıcım ne yapıyosunuz neyi kaçırdım
kardelen için dua listesi
Eki Görüntüle 146701
Eki Görüntüle 146702
sara .......................... 50
metuka ..................... 50
zelalca ...................... 93
leyla ......................... 20
zeynep(pikepolat)......... 50
eda33 ........................ 50
toplam ...................... 313
okunanlar zeynep(pikepolat)
leyloşum inş. RABBİM BÜTÜN HAMİŞLERİN SAĞ SALAMET EVLATLARINI KUCAKLARINA ALMAYI GEBELİĞİNDEN ŞÜPELENENLERİN UMUTLARININ GERÇEK ÇIKMASINI ÇOCUĞU OLMAYAN EVLAT HASRETİYLE YANAN HERKESİN BİR AN ÖNCE EVLATLARINA KAVUŞMASINI NASİP ETSİN
Amin tatlım benim..inşallah tüm kalbimle hepinizin hamile kalmasını diliyorum...
kan testi yaptırsın hastanede...beklemek heyecanlı oluyor ama..insanın içi içini yiyor...bizim babamız ve topicteki kızlar ısrar etmeseydi buse 2 aylık olacaktı nerdeyse..geç yapacaktım testi...
kan testiyle belli olur tatlım..yinede çubuk test yap bir kere bence...belli olabilir..
saol bitanem...
eşim karnıbahar yemezdi..ben öyle yapınca dayanamadı...hapur hupur yedi valla...
canım ben üstüme düsen 50 taneyi okumustum adet olmadan önce, bilgine...
leyloşum inş. RABBİM BÜTÜN HAMİŞLERİN SAĞ SALAMET EVLATLARINI KUCAKLARINA ALMAYI GEBELİĞİNDEN ŞÜPELENENLERİN UMUTLARININ GERÇEK ÇIKMASINI ÇOCUĞU OLMAYAN EVLAT HASRETİYLE YANAN HERKESİN BİR AN ÖNCE EVLATLARINA KAVUŞMASINI NASİP ETSİN
misirli ekmek tv goruyom oyle guzel gorunuyor bazen canim cekiyo ... Hamis deilken boyleyim hamis olsam kesin kocam tv saklar
Allah kabul etsin canım.
herkesin ağzına yüreğine sağlık kızlar.Allah ne muradınız varsa versin.şimdi sırada kim var.
amiiiiiiiiin zeloşum akşam akşam ne güzel bi dua.Allahım duy zelalımın sesini.
inş. Canım hamiş ol kocişinde tv yi saklasın
hepinizi öpüyorum tontişlerim...leyloşunuz kaçarrrrrr...iyi akşamlar...
kızlar ben çıkıyorum bi çorba bırakayım ocağa geleyim.sarmanın yanında güzel olur dimi.
yok olmas .... hamis olim ama tv kalsin yoksa ben deli olurum
cadııııııııı söle bakim sen neden incir almayı unuttun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?