Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hıııımm.çok geçmiş olsun canım. tatlım bende 2,5 yıllık evliyim 9 ay önce bi düşük yaşadım.benim de tahliller normal çıktı.şimdi bekliyoruz bakalım.inşallah hayırlısıyla sende bebişlerine kavuşursun tatlım.aramıza katıldığın için çok memnun oldum canım.burada sıcak bir ortam bulacağından emin olabilirsin.Allahım hiç birimizi çok bekletmeden evlat sahibi olmayı nasip eder inşallah.

Son düzenleme:
pelinim seni karamsar gördüm kuzum
canım rabbim inşşşşş bebişini sana gönderir hayılısıyla çok bekletmez
ama sen kendini üzme olurmu
canım benim bazen karamsarlıga düşüyorum ama sabırla bekliyorum...amin bitanem üzmemeye calışıyorum yeterim allah razı olsun güzel sözlerin icin...
[sıze="3"] üzülme ..! Istediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için yada gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . . ! Hz mevlana. [/sıze]

cok dogru bi söz canım paylaştıgın icin sagol...

birimizi degil hepimizi bekletmeden cocuk sahibi eder insallah

insallahhh doktorda öle söylüyo sabir etmek lazim ve stersten uzak durmaniz lazim diyo ama ister istermez steres oluyo

evet canım stresten uzak durmak lazım am nerdeeeeeeee istesekde istemesekde bebk fikri her an aklımızda Allah yardımcımız olsun.

harnup ( keci boynuzu) spermlere ne gibi yarari oluyodu

sperm sayısını artırıyo diye biliyorum canım.

hoşbulduk canım nasılsın...

cok teşekkür ederim canım ...sanada cok gecmiş olsun tatlım tahlillerinde temiz cıkmış ne güzel...bende sizlerle tanıştıgım icin memnun oldum canım... zaten belli oluyo sıcak bi ortam olduguamin inş rabbim hepimizin yüzünü güldürür en kısa zamanda hayırlısıyla

canım her şey güzel olcak abla sözü dinle
rabbim senide güldürecek inşşşşşş

yeter merhaba canım, nasılsın?

çok şükür canım sen nasılsın

saram ,, nasılsın arabamla oynamıssın...ohhh sefan olsun...boyle olasın

zelalım kızzzzzz ben gelmeden neden tüydün bakıyım

pıkecım,,ne guzel hıssetmıssın benı...kucukken duz duvarlarda yururmusum..

edacım Allah kabul etsın dualarını....

leylacım bakalım sarman nasıl olacak

kardelenım ıyısın cok sukur...

yetercım hosgeldın....

pelın67 ve bombom hoşgeldınız...

kımseyı unutmadım ınsallah

Son düzenleme:
bugun dr gıttım ve kan verdım haftaya cuma sonuclar cıkacak.... ona gorede bır yol ızleyecegızz....

bugun dr gıttım ve kan verdım haftaya cuma sonuclar cıkacak.... ona gorede bır yol ızleyecegızz....

canım bende merak etmistim ne oldu diyee... adetin 3. günü müydü bugün? fsh ve e2 ye bakicaklar? kistin falan yok dimi canım?..

bende rahim filmi cektiricem bu ay asilama yok, ilac yok, dogal takılacaz...

canım her şey güzel olcak abla sözü dinle
rabbim senide güldürecek inşşşşşş

çok şükür canım sen nasılsın
amin inş canım ben senin sözüne hep dinlerim güzelim

hoşbulduk canım...

hoş buldum :122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…