hoşbulduk canım sagol...ben 19 aylık evliyim bir bucuk yıldır bebegimi bekliyorum aralıkta hamile kaldım ama bebegimi düşürdüm tutunamadı malasef...şimdi doktora gidiyorum tahlillerimi yaptırdım temiz cıktı allaha şükür ama rahim agzında yara vardı doktorum onu dondurdu 40 gün sonra ikinci seans icin yine gitcem... benim hikayem bu kadar canım inş daha fazla uzamadan bebegime kavuşurum hayırlısıyla...
çabuk gel kızzzzzzzzzz
canım benim bazen karamsarlıga düşüyorum ama sabırla bekliyorum...amin bitanem üzmemeye calışıyorum yeterim allah razı olsun güzel sözlerin icin...pelinim seni karamsar gördüm kuzum
canım rabbim inşşşşş bebişini sana gönderir hayılısıyla çok bekletmez
ama sen kendini üzme olurmu
[sıze="3"] üzülme ..! Istediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için yada gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . . ! Hz mevlana. [/sıze]
hıııımm.çok geçmiş olsun canım. tatlım bende 2,5 yıllık evliyim 9 ay önce bi düşük yaşadım.benim de tahliller normal çıktı.şimdi bekliyoruz bakalım.inşallah hayırlısıyla sende bebişlerine kavuşursun tatlım.aramıza katıldığın için çok memnun oldum canım.burada sıcak bir ortam bulacağından emin olabilirsin.Allahım hiç birimizi çok bekletmeden evlat sahibi olmayı nasip eder inşallah.
insallahhh doktorda öle söylüyo sabir etmek lazim ve stersten uzak durmaniz lazim diyo ama ister istermez steres oluyo
harnup ( keci boynuzu) spermlere ne gibi yarari oluyodu
birimizi degil hepimizi bekletmeden cocuk sahibi eder insallah
birimizi degil hepimizi bekletmeden cocuk sahibi eder insallah
[sıze="3"] üzülme ..! Istediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için yada gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . . ! Hz mevlana. [/sıze]
hoşbulduk canım nasılsın...Allah kabul etsin dualarını canım, yüregine saglik...
hadi bakalım hayırlısı tatlisim,nereye gittin gene yoksun gülüm:26:
hosgeldin bombom, sen sor ne varsa, bilen yardımcı olmaya calisir tatlım
sen de hosgeldin canım
Allah gönlüne göre versin arkadasim, insallahgelir....
kolay gelsin seker, buralardayım ben...
kardelen selam canım, oldun mu igneni kac olmus yumoslar?
metukacım, nerelerdesin ama sen, merak ettik....
hıııımm.çok geçmiş olsun canım. tatlım bende 2,5 yıllık evliyim 9 ay önce bi düşük yaşadım.benim de tahliller normal çıktı.şimdi bekliyoruz bakalım.inşallah hayırlısıyla sende bebişlerine kavuşursun tatlım.aramıza katıldığın için çok memnun oldum canım.burada sıcak bir ortam bulacağından emin olabilirsin.Allahım hiç birimizi çok bekletmeden evlat sahibi olmayı nasip eder inşallah.
canım her şey güzel olcak abla sözü dinlecanım benim bazen karamsarlıga düşüyorum ama sabırla bekliyorum...amin bitanem üzmemeye calışıyorum yeterim allah razı olsun güzel sözlerin icin...
cok dogru bi söz canım paylaştıgın icin sagol...
yeter merhaba canım, nasılsın?
zeynocum nasıl oldun canım.benim biraz işlerim var haledip gelecem.
bugun dr gıttım ve kan verdım haftaya cuma sonuclar cıkacak.... ona gorede bır yol ızleyecegızz....
amin inş canım ben senin sözüne hep dinlerim güzelimcanım her şey güzel olcak abla sözü dinle
rabbim senide güldürecek inşşşşşş
çok şükür canım sen nasılsın
saram ,, nasılsın arabamla oynamıssın...ohhh sefan olsun...boyle olasın
zelalım kızzzzzz ben gelmeden neden tüydün bakıyım
pıkecım,,ne guzel hıssetmıssın benı...kucukken duz duvarlarda yururmusum..
edacım Allah kabul etsın dualarını....
leylacım bakalım sarman nasıl olacak
kardelenım ıyısın cok sukur...
yetercım hosgeldın....
pelın67 ve bombom hoşgeldınız...
kımseyı unutmadım ınsallah
hoş buldum :122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:saram ,, nasılsın arabamla oynamıssın...ohhh sefan olsun...boyle olasın
zelalım kızzzzzz ben gelmeden neden tüydün bakıyım
pıkecım,,ne guzel hıssetmıssın benı...kucukken duz duvarlarda yururmusum..
edacım Allah kabul etsın dualarını....
leylacım bakalım sarman nasıl olacak
kardelenım ıyısın cok sukur...
yetercım hosgeldın....
pelın67 ve bombom hoşgeldınız...
kımseyı unutmadım ınsallah
amin inş canım ben senin sözüne hep dinlerim güzelim
hoşbulduk canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?