Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin tatli kizlar kimse yokmu uhuuuuuuuuuu:79::79::79::79::79::79:
günaydın canım nasılsın cadımmmmmm![]()
iyim canim sen nasilsin ??????????????:79::79::79::79::79:
iyiyim canımdün gece yoktun gece 1 e kadar muhabbet vardı
![]()
evet yoktum ..... benim kocis boks izliyo aksamlari burda saat 12 geciyordu giti yati daha bende acmadim :79::79::79:
offf,ne zordur,rabbim yardım etsin.saol tatlım ben bir avm de calısıorum avm 22:00 kadar acık oldugu için mecbur bu saate kadar ama allahtan full değil shiftli calışıoz
hürremdede amma cilveler var ha,böyle konuşunca adamlar mecburen tav olur kadınlaraheheheh onuda izledimsaram seni görünce nefes alamıyom ölüyom sen beni öpünce yeniden doğuyom öldür beni
![]()
rabbim bidaha aynı acıları yaşatmasın eda cım.kıslar ben 2 yıl boyunca düşünmedim zaten gecen haziran ayında düşünmeye başladımhemen o ay hamile kaldım daha hamile oldugumu öğrendim 3 gün sonra kanamam oldu düşük yaptım cok küçüktü doktor korunmana gerek yok bi kere adet gör sonra başla dedi 4 ay sonra hamile kaldım kasımda.
oda 2,5 aylıktı ve ikizdi kalp atışı durdu 1 subatta kürtaj oldum şimdi bazı testler yapılması gerekiomuş onları yaptırıorum
çok düselllllllkızlar şekerlerrr:78::78::78::78:Eki Görüntüle 146358
bak seeeeennnnevet canım, ihtiyacım var gercekten, normalde de üst boyutta balık hafızalıyım zaten, herkes dalga gecer... (olayları unuturum, sonra isime geldigi gibi hikaye yazarım)
amin zeynepcim.canım ben mayısta 34 yasima giriyorum, bilmiyorum benim bildigim hic kalmadım gecen nisan'da bi kimyasal gebelik yasamis olma ihtimalim cok yüksek. ama yok kabul ediyorum... hic hamile kalmadım diyebiliriz, iste simdi doktor tedavisindeyim, klomen + catlatma ignesi kullanmaya basladim, kısmet olursa da asilama yaptiricam, iste sonrası tüp .. insallah oralara gelmeden Rabbim nasip eder bana da (ve cümlemize) böyle...
ikizler dicektim,ama zaten sen yazmışınyükselen balık seker, günes burcum da söyle diyeyim; cok yanlis anlasilan bi burcacaba nedir? nedir?
![]()
amin,güzel bi dua etmişin.Rabbim hepinizin kaderine saglikli ve hayirli evladlar yazsin gönüllerinizdekinin kucaginizi doldurmasi dilegi ile .............
canım showu açtınmı zaten kocişin geç uyumuş sende iyi yapmışsın hemen uyumakla![]()
offf,ne zordur,rabbim yardım etsin.
hürremdede amma cilveler var ha,böyle konuşunca adamlar mecburen tav olur kadınlara
rabbim bidaha aynı acıları yaşatmasın eda cım.
çok düselllllll
bak seeeeennnn
amin zeynepcim.
ikizler dicektim,ama zaten sen yazmışın
amin,güzel bi dua etmişin.
zeloş,cadı selam kızlar.
selam, ben geldim... nasılsınız sekerler,
benim ates bugün yerlerde sürünüyor,damla geldi birasss, yapıcak bisey yok, yeni ay, yeni umut....
![]()
canım showu açtınmı zaten kocişin geç uyumuş sende iyi yapmışsın hemen uyumakla![]()
amin zeynepcim.
ikizler dicektim,ama zaten sen yazmışın![]()
ben simdi actım canım, seda varmıs, ne oliyör? ne var ki?
nasılsın seker?
actim canim izliyorum![]()
hg zeynomüzülme dicem ama genede üzülceksin ne olur çok üzme bari kendini inş. bi dahaki ay gelir bebişin
biz gene mücadele etcez yılmıcaz HERŞEY BEBEK İÇİNinş. sonunda Rabbim güldürcek yüzümüzü
![]()
canım sen adet oldunmu yoksa lekelenme gibimi:26:
tatlım dr maranki var bakarsın gebe kalmak için bize bi tavsiyede bulunur![]()
selam, ben geldim... nasılsınız sekerler,
benim ates bugün yerlerde sürünüyor,damla geldi birasss, yapıcak bisey yok, yeni ay, yeni umut....
![]()