• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saol tatlım ben bir avm de calısıorum avm 22:00 kadar acık oldugu için mecbur bu saate kadar ama allahtan full değil shiftli calışıoz
offf,ne zordur,rabbim yardım etsin.
heheheh onuda izledim :9::9::9:saram seni görünce nefes alamıyom ölüyom sen beni öpünce yeniden doğuyom öldür beni:60::60::60::60::60::60::60::60:
hürremdede amma cilveler var ha,böyle konuşunca adamlar mecburen tav olur kadınlara:12:
kıslar ben 2 yıl boyunca düşünmedim zaten gecen haziran ayında düşünmeye başladımhemen o ay hamile kaldım daha hamile oldugumu öğrendim 3 gün sonra kanamam oldu düşük yaptım cok küçüktü doktor korunmana gerek yok bi kere adet gör sonra başla dedi 4 ay sonra hamile kaldım kasımda.
oda 2,5 aylıktı ve ikizdi kalp atışı durdu 1 subatta kürtaj oldum şimdi bazı testler yapılması gerekiomuş onları yaptırıorum
rabbim bidaha aynı acıları yaşatmasın eda cım.
kızlar şekerlerrr:78::78::78::78:Eki Görüntüle 146358
çok düselllllll
evet canım, ihtiyacım var gercekten, normalde de üst boyutta balık hafızalıyım zaten, herkes dalga gecer... (olayları unuturum, sonra isime geldigi gibi hikaye yazarım :9::9::9::9::9:)
bak seeeeennnn:23:
canım ben mayısta 34 yasima giriyorum, bilmiyorum benim bildigim hic kalmadım gecen nisan'da bi kimyasal gebelik yasamis olma ihtimalim cok yüksek. ama yok kabul ediyorum... hic hamile kalmadım diyebiliriz, iste simdi doktor tedavisindeyim, klomen + catlatma ignesi kullanmaya basladim, kısmet olursa da asilama yaptiricam, iste sonrası tüp .. insallah oralara gelmeden Rabbim nasip eder bana da (ve cümlemize) böyle...
amin zeynepcim.
yükselen balık seker, günes burcum da söyle diyeyim; cok yanlis anlasilan bi burc :9::9::9: acaba nedir? nedir? :24::24::24:
ikizler dicektim,ama zaten sen yazmışın:9:
Rabbim hepinizin kaderine saglikli ve hayirli evladlar yazsin gönüllerinizdekinin kucaginizi doldurmasi dilegi ile .............
amin,güzel bi dua etmişin.
zeloş,cadı selam kızlar.

selam, ben geldim... nasılsınız sekerler, :16::16:

benim ates bugün yerlerde sürünüyor, :14: damla geldi birasss, yapıcak bisey yok, yeni ay, yeni umut....:24::24::24::24:

offf,ne zordur,rabbim yardım etsin.

hürremdede amma cilveler var ha,böyle konuşunca adamlar mecburen tav olur kadınlara:12:

rabbim bidaha aynı acıları yaşatmasın eda cım.

çok düselllllll

bak seeeeennnn:23:

amin zeynepcim.

ikizler dicektim,ama zaten sen yazmışın:9:

amin,güzel bi dua etmişin.
zeloş,cadı selam kızlar.

hg kardelencim :16:temizliğin bittimi canım:37::8::8::8::8::8::8:

selam, ben geldim... nasılsınız sekerler, :16::16:

benim ates bugün yerlerde sürünüyor, :14: damla geldi birasss, yapıcak bisey yok, yeni ay, yeni umut....:24::24::24::24:

hg zeynom:16:üzülme dicem ama genede üzülceksin ne olur çok üzme bari kendini inş. bi dahaki ay gelir bebişin :70:biz gene mücadele etcez yılmıcaz HERŞEY BEBEK İÇİNinş. sonunda Rabbim güldürcek yüzümüzü:48::48::48::48::48:

hg zeynom:16:üzülme dicem ama genede üzülceksin ne olur çok üzme bari kendini inş. bi dahaki ay gelir bebişin :70:biz gene mücadele etcez yılmıcaz HERŞEY BEBEK İÇİNinş. sonunda Rabbim güldürcek yüzümüzü:48::48::48::48::48:

canım, sen durumu biliyosun bu ay niye farklı oldugunu, sizlerden neden dua istedigimi falan, ama tüm bunlara ragmen iste Rabbim büyük sabrını veriyor, baska zamanlarda daha cok üzülürdüm simdi icim ferah, demek ki saglikli bi gebelik olmayacaktı, gec olmasından, erken olması daha iyidir canım...
Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun insallah....

tatlım dr maranki var bakarsın gebe kalmak için bize bi tavsiyede bulunur:8::8::8::8::8::8::8::8:

anladım canım, iceride acik sesi geliyor Tvnin.. kız o kadar cok daralıyorum ki televizyondan, bende bi gariplik mi var acaba, bazen oturup dizi izleyeyim diyorum, 10. dakkada afaganlar geliyo,, acaba bu hamile kalamama durumu böyle, baska yerlerden mi cikiyo?

Back
X