• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bişey soracam karın kaşıntısıda hemilelik belirtisimidir?

eğer kasıklarda gerilme ve şişkinlik varsa olabilir canım inşallahhhhhhhhhhh... bende az önce test yaptım söz vermiştim kendime 10 gün sonra yapacam diye dayanamadım :( ama . çizgi silikçıktı anlayamam bei belirsiz 2. çizgi vardı

bu arada yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgelmiş sefa getirmişler allah onlara da en kısa zamanda bebiş nasip etsin...(hayırlısını tabiki)
herkese ii geceler yarın aksam görüşmek üzere..

eğer kasıklarda gerilme ve şişkinlik varsa olabilir canım inşallahhhhhhhhhhh... bende az önce test yaptım söz vermiştim kendime 10 gün sonra yapacam diye dayanamadım :( ama . çizgi silikçıktı anlayamam bei belirsiz 2. çizgi vardı

anaaaaaa... du bakalım.. baska test varsa sabah uyanır uyanmaz ilk idrarla yap canım en iyisi öyle cikar ve sabah hemen yaz bize tabii ki...

ikinci çizgi silikse büyük ihtimal hamilesin cünkü benimde öle olmuşru belli belirsizdi hemen kan testi yaptırdım cıktı bence sende sabah yap ona göre kana baktırırsın...

canım inşallah hamilesin.ikinci çizgi varsa silik dahi olsa hamilelik var demektir.gebeliğin erken dönemlerinde ikinci çizgi silik çıkabilir.sabah erkenden bi daha test yap bizede haber ver canım.

ikinci çizgi silikse büyük ihtimal hamilesin cünkü benimde öle olmuşru belli belirsizdi hemen kan testi yaptırdım cıktı bence sende sabah yap ona göre kana baktırırsın...

evet canım haklısın pazartesi kan testi yaptıracam yarın nöbetçi eczane bulmak zor olur hem daha kesin sonuç alırım eğer öyleyse hepinizle paylaşacam mutluluğumu

evet canım haklısın pazartesi kan testi yaptıracam yarın nöbetçi eczane bulmak zor olur hem daha kesin sonuç alırım eğer öyleyse hepinizle paylaşacam mutluluğumu

canım yarın öğleye kadar acık olur eczaneler ama sen bilirsin bu arada sen mersindemisin demiştim görmedin sanırım...

anaaaaaa... du bakalım.. baska test varsa sabah uyanır uyanmaz ilk idrarla yap canım en iyisi öyle cikar ve sabah hemen yaz bize tabii ki...

yarın c.tesi ya açık eczane bulmak zor en iyisi pazartesiyi bekleyip kesin sonuç almak 2 günde geçmez bana şimdi en başta sizle söyleyecem tabiki sonuç ne olursa olsun.hiç başıma gelmedi ama okuduktan sonra öğrendim kimyasal gebeliği ondan çok korkuyorum...

kızlar ne güzel ya topiğimiz ilk hamilesini karşıladı.inşallah sırada bizler oluruz.edazes canım ayağını iyi sürü bizde peşinden gelelim canım.

Back
X