yeterim çok iyiy yapmışsınız...Allah ayırmasın sizi tatlımm
o zaman Ege ye koca bir öpücükk
canım akidişim..çok geçmiş olsun.....biz de seni özledik..kendine iyi bakkk:79::79::79:
metukam sarı şekerim nasılsın sendemi kaçak gelin oldun yoksa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım akidişim..çok geçmiş olsun.....biz de seni özledik..kendine iyi bakkk:79::79::79:
yeterim ne iyi yapmışsın seni bu moralle kimse tutamaz şimdi dahada savaşçı olursun yiğeninide bizim için öp sana verdiği moral için özellikleAllah sizi ayırmasın kendi bebelerinlede böle pikniklere gitmeyi nasip etsin inş.
![]()
kuzum sağol yüreği kocaman aradaşlarım benimmmm seviyorum sizi YÜREĞİNİZİ![]()
saram kuşum sen gittin geldin ben yeni duydum ne hayırsız oldum benhg balım kaynananada çok geçmiş olsun
bu ara sende sık gelemessin o zaman yaz gelince yumuşadık eridik birer birer
:86::86::86::86:
günaydın kızlar biz dün gece geldik kayınvalidem şimdi daha iyi zatürre olmuşmuş eşim şimdi başka alanında uzman bi doktora götürecek.sizleri şimdiden özledim kendinize iyi bakın öptüm byyyyy
çok teşekkürler iyi dileklerin için,güzellikler hepimiz için olsun inaşşah. ben 7 aylık evliyim ve çalışıyorum o kadar sürpriz oldu ki şu an hazır değildim,Allahın takdiri buymuş hayılrısı olur inşallah..
kuzu ben cidden kaçakları oynamışım kaçak gelin oldumsaramın memlekete gittiğinden haberim yoktu
kaynanasına çok geçmiş olsun saramın
senle mercimeğimizinde iyi olmasına sevindim canım hep iyi olun Allaha emanet olun inş.
kuzu egem ne yapsa beğenmiyosun geceleri uyuyomuş varsın gündüzleride kudursun o kadarcıkta olsun demeohhhhh temizliğede başlamışsın her yer çiçek gibi olcak bugünlerin kıymetini bil hayırlısıyla egemiz bi gelsin evde dağılmadık köşe kalmıcak inş. şeker :86::86:sizide Allaha emanet ediyom canım
maonyamında gözü aydın ne güzel moral olur ona herkes hepimiz her zaman iyi olalım inş.
![]()
nasılsınız canlarım
evet kızlar ya çok iyi oldu yarında annemlere açık ekmek yapacağız burun gelinde sizede mis gibi sıkma ikram edeyim
bizde iyiyiz ege kudurmaya devam ediyogeceleri daha çok uyur oldu o yönden rahatım 3 -5 gündür
bizde seni öpüyoruz canımmmm.kendine dikkat ediyosun dimi?
günaydın kızlar biz dün gece geldik kayınvalidem şimdi daha iyi zatürre olmuşmuş eşim şimdi başka alanında uzman bi doktora götürecek.sizleri şimdiden özledim kendinize iyi bakın öptüm byyyyy
yeterim canım bizde seni çoook seviyoz sen bizim bitanemizssin![]()
tatlım geldim derken kaynanamlara daha yeni geldim demek istedim evime gelmedim daha tatlı zeloşum.evde olsam burayı boş bırakmam hergün muhakkak uğramaya çalışırım canım bacım Allah izin verdiği sürece.şimdide eşim görümcem kaynanamın yanına gittiler diğer görümcemde pazara gitti bende size bakayım dedim.ya kızlar benim sağ kasığım çok batıyo yürürken falan niye acaba doktora gittim test yaptı baktı bişey çıkmadı bende anlamadım.
yeterin misafirlikte ooohh ekmekler açılmış mis gibi afiyet bal şeker olsun bacıma
maonyamın sevdikleri gelmiş gözü aydın olsun
zeynom ve mercimeği iyiler çok şükür
nehir egemizi gece uyutmayı başarmış maşallah prensimize
cadının tedavisi inşallah hayırlı sonuçlanır
leyloştan haber yok dimi kızlar acaba doğurdumu
metuşum canım bacım iyidir umarım
unuttuğum varsa nolur kusura bakmayın kızlar hepinizi özledim
iyiyiz şekerim sen nasılsınohhhhhhh ne güzel ellerinize sağlık.
zeynom sıkılma bitanem hem ne güzel sakinleşmiş oralar tadını çıkar hem dediğin gibi ağustosa ne kaldı o zamana kadar mercimeğimizde kendini toparlar daha rahat yolculuk edersiniz inş. Rabbim mercimeğimizi bütün yiğenlerimizi korusun inş.ohh kudursun minnoş... bi doğsun o zaman tam yaramazlıklar yapsın inşallahediyorum canım , etmem mi, bol bol tembellik yapıyorum ayrıcada.. :78:
oh hoşgeldiniz canım şükür..iyi oldu haber verdigin merak etmistim... ilgilensin eşin de anasıyla rahatlasınlar bi karşılıklı... sende iyi ol canım.. cok geçmiş olsun tekrardan...
zeloşşşş senden alıntı yaptım cıkmamıs.. kuzum nasılsın.. ne güzel misafirlerin varmış... burda herkes Türkiye'ye gitti Eylüle kadar cok boş buralar....... ben cokkkk yanlıııııızzzzzımmmmmmmmm...banada gelinnn bende gezmek istiyorummmmmmm
ailemi arkadaslarımı cokk özeledimmmm....
neyse az kaldı ağustosaa... sükür bunada..
nehirim balım Rabbim inş. o günleri göstersin egem evi alt üst etsin sende sabah akşam toplaegeyle anlaşamıyoruz hiç
olsun dağıtsın nolcak ben toplarım ki kurban olsun ona evimizin düzeni
yeğenimde bizim evde çok özgür. hiçö bir zaman zor gelmedi çocukların dağınıklığını toparlamak. seviyorum ben
![]()
inş. şansın bi bebişle tamamlansın yeterimcanım bandr silerle karşılaştığım tanıştığım için çok şanslıyım![]()
tatlım geldim derken kaynanamlara daha yeni geldim demek istedim evime gelmedim daha tatlı zeloşum.evde olsam burayı boş bırakmam hergün muhakkak uğramaya çalışırım canım bacım Allah izin verdiği sürece.şimdide eşim görümcem kaynanamın yanına gittiler diğer görümcemde pazara gitti bende size bakayım dedim.ya kızlar benim sağ kasığım çok batıyo yürürken falan niye acaba doktora gittim test yaptı baktı bişey çıkmadı bende anlamadım.
yeterin misafirlikte ooohh ekmekler açılmış mis gibi afiyet bal şeker olsun bacıma
maonyamın sevdikleri gelmiş gözü aydın olsun
zeynom ve mercimeği iyiler çok şükür
nehir egemizi gece uyutmayı başarmış maşallah prensimize
cadının tedavisi inşallah hayırlı sonuçlanır
leyloştan haber yok dimi kızlar acaba doğurdumu
metuşum canım bacım iyidir umarım
unuttuğum varsa nolur kusura bakmayın kızlar hepinizi özledim
zeynom sıkılma bitanem hem ne güzel sakinleşmiş oralar tadını çıkar hem dediğin gibi ağustosa ne kaldı o zamana kadar mercimeğimizde kendini toparlar daha rahat yolculuk edersiniz inş. Rabbim mercimeğimizi bütün yiğenlerimizi korusun inş.
nehirim balım Rabbim inş. o günleri göstersin egem evi alt üst etsin sende sabah akşam topla
inş. şansın bi bebişle tamamlansın yeterim
saram ben yine başladım karizmayı çizdirmeye sıcaktan oluyoRabbim kaynanana hayırlı şifalar versin sağ salamet yuvanıza dönün inş.
göbüşünde bebişinle dönmeyi nasip etsin Rabbim inş. saram çok kalma oralarda biz seni özleriz seni seviyorum kuşummmmmmm
![]()