• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ne haber kızlarrrrrrr kızlar benyarın eşimi kontrole götüreceğimmm inşşş sorunsuz geçer
inş yarın çok güzel haberlerle gelirsin canım Rabbim yar ve yardımcınız olsun inş.:48::48::48:
selam canımarkadaşlarım benimmm. güzel bir hafta diliyorum hepimize. havalar çok sıcak kendinize dikkat edin emi. temizlikleri yada çarşı işlerini akşamüstülere bırakın güneş çarpmasın klimanın karşısında çok durmayın ciğerlerinize yazık :20: benden tembihler bu kadar:9::9::9::9:
tamam hocam dikkat ederiz :38::9::9:sizde kendinize dikkat edin bi tanem :nazar::48::48::48:
gunaydin fistiklar :16::16::16::16::16::16:

günaydın canımmmmmm:29::29::29::29:

inş yarın çok güzel haberlerle gelirsin canım Rabbim yar ve yardımcınız olsun inş.:48::48::48:

tamam hocam dikkat ederiz :38::9::9:sizde kendinize dikkat edin bi tanem :nazar::48::48::48:

günaydın canımmmmmm:29::29::29::29:

inşşşş canım yaaaa

leylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cnmmm busemmm hayırlı olsun.çok sevindimmm
Saol maonyacım..darısı başınıza olsun hepinizin tatlım...çok öpüyorum seni...:nazar::16::16:
ayyyyyyyy kıyamam ben ona çok geçmiş olsun yeterim Rabbim hayırlı şifalar versin inş.:71::38::38:

leyloşum o rahat günler bitti artık koş bakayım buseme yetiş:nazar::9::9:bizim için o pembe yanaklarından öp busemizi annesi Rabbim topiğimizin ilk bebeği busemizi korusun inş.:nazar::48::48::48:

:nazar::nazar::nazar: nehirim kıyamam sana biraz daha sabır bebem az kaldı inş. topiğimizin ikinci bebeside sağ salamet doğcak Allah yardımcın olsun bebem :nazar::38: kuzu misafirlerin varmış size iyi eğlenceler :48::48::48::48:

edanım üzülme bebem inş. bizimde bebelerimiz gelcek ne yapalım bizimde payımıza sabır düştü sabırla beklicez deme balım :48::48::48:
güzel duaların için Allah razı olsun zeloşum...amin bitanem...Rabbim tüm yavruları korusun inşallah...içindede benim yavrumu...bir yemeğe oturduğumda birde pc başına geçtiğimi sanki anlıyor başlıyor ağlamaya ya...:nazar::1::1: gece gündüz nöbet tutuyorum başında..annelik çok zormuş bunu anladım...annelerimizin kıymetini bilelim valla...çok öpüyorum zeloşum...darısı başınıza olsun bitanem benim...:nazar::38::38:
ahhhhhh yesinler onun ağlamasınııııııı senin merakın bitti busen yanında çok özendim valla sana:nazar::nazar::nazar: allahım bana ve de diğer bütün arkadaşlarımıza nasip etsin inşallahhhhhh

nehircimmmmmmmmm canım hiç endişe etme inşallah senin doğumunda kolay olacak bitanem...daima dualarımdasın sen ve tüm kızlar...şimdiden uykusuz gecelere kendini hazırla tatlım...uyku falan kalmıyor insanda...çocuğu pışpışlarken uyuya kalmışım bir keresinde...:nazar::1::1:anlayacan ayakta uyuyup otele para vermiyorsun...:60::60::60::60::60: öpüyorum bitanem...:nazar::38::38:

Son düzenleme:

Saol maonyacım..darısı başınıza olsun hepinizin tatlım...çok öpüyorum seni...:nazar::16::16:

güzel duaların için Allah razı olsun zeloşum...amin bitanem...Rabbim tüm yavruları korusun inşallah...içindede benim yavrumu...bir yemeğe oturduğumda birde pc başına geçtiğimi sanki anlıyor başlıyor ağlamaya ya...:nazar::1::1: gece gündüz nöbet tutuyorum başında..annelik çok zormuş bunu anladım...annelerimizin kıymetini bilelim valla...çok öpüyorum zeloşum...darısı başınıza olsun bitanem benim...:nazar::38::38:

nehircimmmmmmmmm canım hiç endişe etme inşallah senin doğumunda kolay olacak bitanem...daima dualarımdasın sen ve tüm kızlar...şimdiden uykusuz gecelere kendini hazırla tatlım...uyku falan kalmıyor insanda...çocuğu pışpışlarken uyuya kalmışım bir keresinde...:nazar::1::1:anlayacan ayakta uyuyup otele para vermiyorsun...:60::60::60::60::60: öpüyorum bitanem...:nazar::38::38:

kız sen bıdıktan şikayetçimisin yoksaaaaaaaaaaaaaaaa:53::53::53::53::53::53::53:
canım sağlıcakla büyüt inşşşşş:emir_bebek: birazcık zaman lazım düzelir uykusu bıdığın ama birazcık anneliği hiset diye uyumuyor oyaramaz :34::34::34::34::34:
kuraban olurum ben onu yaradana

Son düzenleme:

Rabbim yardımcın olsun leyloşum o kadar hasretini çektin azıcıkta uykusuzluğu çek :nazar::9::9:inş. bu günlerde geçcek busemiz azıcık büyüsün artık seni rahat bırakır balım azıcık sabır:nazar::38::38:duaların için çok sağol bebem :48::48:

iyi akşamlar kızlarrrrrrrr:16::16:inş. kederimiz hasretimiz bu çilemiz son bulsun bebişlerimiz göbüşümüze konsun artık gelsinler iyice zorlaşmaya başladı bu bekleyiş:75::75::75:

inşallah leylacımmmm. sağolasın tatlım ayy ben zaten şimdiden uykusuzluk çekiyorum. doğmadan uyutmuyo beni doğunca nasıl olcak çok merak ediyorum:9::9::9: bende çok öpüyorum canım allaha emanet olun.:3:

inşallah leylacımmmm. sağolasın tatlım ayy ben zaten şimdiden uykusuzluk çekiyorum. doğmadan uyutmuyo beni doğunca nasıl olcak çok merak ediyorum:9::9::9: bende çok öpüyorum canım allaha emanet olun.:3:

herkese hayırlı güzel neşeli mutlu bi gün diliyorum kızlarrrrrrrrrrr:) kızlar ben bugün evde olmucam kızkardeşime gitcem akşama görüşürüz inş. Allaha emanet olun öpt.byyyyyyy:))))))

merhaba kızlar, nasıl gidiyor sıcaklarla aranız? :34:

Ne güzel Leyla gelip haberler vermiş, Leyloş kuzum kolay gelsin canım hayırlısıyla bir bu zamanlar geçsinde büyüdükce kolaylaşır annesi.. dicem valla insanın yavrusu 30 yasında da olsa yavrusu hiç bitmiyor ne güzel :16::16:

Nehircim darısı başına insallah sağlıkla doğurmak nasip olsun sanada az kaldı di mi şekercim.. sonra darısı ben gibi diger hamilelere ve sırasını bekleyen arkadaşlarımıza insallah... Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah..:49::49:

Ayy kızlar hadi insallah güzel haber bekliyorum sizlerden söyle 2-3 tane hamile haberi duyalım insallah... sonra devamı gelsin tabii...

saraaaaaa kuzum sen gelmedin mi hala?:26::26::26:

merhaba kızlar, nasıl gidiyor sıcaklarla aranız? :34:

Ne güzel Leyla gelip haberler vermiş, Leyloş kuzum kolay gelsin canım hayırlısıyla bir bu zamanlar geçsinde büyüdükce kolaylaşır annesi.. dicem valla insanın yavrusu 30 yasında da olsa yavrusu hiç bitmiyor ne güzel :16::16:

Nehircim darısı başına insallah sağlıkla doğurmak nasip olsun sanada az kaldı di mi şekercim.. sonra darısı ben gibi diger hamilelere ve sırasını bekleyen arkadaşlarımıza insallah... Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah..:49::49:

Ayy kızlar hadi insallah güzel haber bekliyorum sizlerden söyle 2-3 tane hamile haberi duyalım insallah... sonra devamı gelsin tabii...

saraaaaaa kuzum sen gelmedin mi hala?:26::26::26:

evet pikem az kaldı benimde son 3-4 haftam bakalım ege beyi bekliyoruz ne zaman isterse keyfi gelirse ozaman gelcek:61: amin canım allahım herkeslerin kucağını doldursun inşallah. gelsin birer birer dünya güzellerimiz:69::69::69::69:

iyi günler şekerler:69::69::69: nasılsınız bugün? bizimde misafirlerimiz gitti. bende evi biraz toparlıycam gerçi toplayıp temizleyip gitttiler hamilelik bu yönden süper bişey misafir temiz bırakıyo:9::9::9::9: bende ütülerimi falan yapıcam bugün. hava çok sıcak offfffff allah herkesin yardımcısı olsun

Güzel sözleriniz ve dualarınız için çok çok saolun canlarım...annelikten özellikle bıdıktan hiç şikayetçi değilim...yavrumu çok bekledim nihayet kollarımda...Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin herkesin yavrusunu inşallah....Rabbim hasretini çekenlerede bir an evvel yavrularını yollasın içindede sizlere kızlar...hepinizi çok öpüyorum...Allaha emanet olun şekerler...:nazar::38::38::38:

merhaba kızlar ben evime geldim ama yokluğumuzda evimize malesefki hırsız girmiş bi çok şey çalınmış buna laptopumda dahil :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14: ben bi müddet olamıyacam beni merak etmeyin hepinizi çok seviyorum Allaha emanet olun ara ara size haber vermeye çalışırım.kendinize iyi bakın öptüm :48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48: byyyyyyyy

Back
X