Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş yarın çok güzel haberlerle gelirsin canım Rabbim yar ve yardımcınız olsun inş.ne haber kızlarrrrrrr kızlar benyarın eşimi kontrole götüreceğimmm inşşş sorunsuz geçer
tamam hocam dikkat ederizselam canımarkadaşlarım benimmm. güzel bir hafta diliyorum hepimize. havalar çok sıcak kendinize dikkat edin emi. temizlikleri yada çarşı işlerini akşamüstülere bırakın güneş çarpmasın klimanın karşısında çok durmayın ciğerlerinize yazıkbenden tembihler bu kadar
![]()
gunaydin fistiklar![]()
inş yarın çok güzel haberlerle gelirsin canım Rabbim yar ve yardımcınız olsun inş.
tamam hocam dikkat ederizsizde kendinize dikkat edin bi tanem
günaydın canımmmmmm![]()
leylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Saol maonyacım..darısı başınıza olsun hepinizin tatlım...çok öpüyorum seni...cnmmm busemmm hayırlı olsun.çok sevindimmm
güzel duaların için Allah razı olsun zeloşum...amin bitanem...Rabbim tüm yavruları korusun inşallah...içindede benim yavrumu...bir yemeğe oturduğumda birde pc başına geçtiğimi sanki anlıyor başlıyor ağlamaya ya...ayyyyyyyy kıyamam ben ona çok geçmiş olsun yeterim Rabbim hayırlı şifalar versin inş.
leyloşum o rahat günler bitti artık koş bakayım buseme yetişbizim için o pembe yanaklarından öp busemizi annesi Rabbim topiğimizin ilk bebeği busemizi korusun inş.
nehirim kıyamam sana biraz daha sabır bebem az kaldı inş. topiğimizin ikinci bebeside sağ salamet doğcak Allah yardımcın olsun bebem
kuzu misafirlerin varmış size iyi eğlenceler
edanım üzülme bebem inş. bizimde bebelerimiz gelcek ne yapalım bizimde payımıza sabır düştü sabırla beklicez deme balım![]()
ahhhhhh yesinler onun ağlamasınııııııı senin merakın bitti busen yanında çok özendim valla sanaallahım bana ve de diğer bütün arkadaşlarımıza nasip etsin inşallahhhhhh
Saol maonyacım..darısı başınıza olsun hepinizin tatlım...çok öpüyorum seni...
güzel duaların için Allah razı olsun zeloşum...amin bitanem...Rabbim tüm yavruları korusun inşallah...içindede benim yavrumu...bir yemeğe oturduğumda birde pc başına geçtiğimi sanki anlıyor başlıyor ağlamaya ya...gece gündüz nöbet tutuyorum başında..annelik çok zormuş bunu anladım...annelerimizin kıymetini bilelim valla...çok öpüyorum zeloşum...darısı başınıza olsun bitanem benim...
nehircimmmmmmmmm canım hiç endişe etme inşallah senin doğumunda kolay olacak bitanem...daima dualarımdasın sen ve tüm kızlar...şimdiden uykusuz gecelere kendini hazırla tatlım...uyku falan kalmıyor insanda...çocuğu pışpışlarken uyuya kalmışım bir keresinde...anlayacan ayakta uyuyup otele para vermiyorsun...
öpüyorum bitanem...
![]()
güzel duaların için Allah razı olsun zeloşum...amin bitanem...Rabbim tüm yavruları korusun inşallah...içindede benim yavrumu...bir yemeğe oturduğumda birde pc başına geçtiğimi sanki anlıyor başlıyor ağlamaya ya...gece gündüz nöbet tutuyorum başında..annelik çok zormuş bunu anladım...annelerimizin kıymetini bilelim valla...çok öpüyorum zeloşum...darısı başınıza olsun bitanem benim...
nehircimmmmmmmmm canım hiç endişe etme inşallah senin doğumunda kolay olacak bitanem...daima dualarımdasın sen ve tüm kızlar...şimdiden uykusuz gecelere kendini hazırla tatlım...uyku falan kalmıyor insanda...çocuğu pışpışlarken uyuya kalmışım bir keresinde...anlayacan ayakta uyuyup otele para vermiyorsun...
öpüyorum bitanem...
![]()
ne haber kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yeterim hiç yeni bişey yok bende hep aynı hep aynı öyle bekleyip duruyorum![]()
öpüyorum bitanem...
![]()
öpüyorum bitanem...
![]()
merhaba kızlar, nasıl gidiyor sıcaklarla aranız?
Ne güzel Leyla gelip haberler vermiş, Leyloş kuzum kolay gelsin canım hayırlısıyla bir bu zamanlar geçsinde büyüdükce kolaylaşır annesi.. dicem valla insanın yavrusu 30 yasında da olsa yavrusu hiç bitmiyor ne güzel
Nehircim darısı başına insallah sağlıkla doğurmak nasip olsun sanada az kaldı di mi şekercim.. sonra darısı ben gibi diger hamilelere ve sırasını bekleyen arkadaşlarımıza insallah... Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah..
Ayy kızlar hadi insallah güzel haber bekliyorum sizlerden söyle 2-3 tane hamile haberi duyalım insallah... sonra devamı gelsin tabii...
saraaaaaa kuzum sen gelmedin mi hala?:26::26::26: