• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bıdığın annesi gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşş
nasılsın leylacığımmmm

kızlar nasılsınız sesiz topiğimiz hepsi saranın yokluğunda o olsaydı hepimize cevap yazardı ortamı toparlardı zelalim beste yapmıyor artık cadım anne olacakkk heycanlı nehiri bebeişi rahat bırakmıyor
hele leylaaaaaaaaaaa onunda bıdıkı izin vermiyorki gelsinn metukam bir görünüp bir kayboluyor
ecem sana bir şey demiyorum netinde sorun vardı
veeeeeeee diğer bacılarrrr hadi çoşturun şu topiği yaaaaaa

yeterim hadi senin için bi beste yapayım :38::38::38::9::9::9:

:24:saram yokluğunda topik bir hal oldu
yeterim üzüldü topik boş kaldı
haydiyin kızlar gelin canım sıkıldı
toplanın canlar buralar ıssızlaştı
aman nere gidem kimse yazmadı
ben biliyom niye böyle oldu
yaz gelince kızlar gevşedik mesajlar durdu
sayfalar bi türlü ilerlemez oldu
geçecek yeterim kışa ne kaldı:9::9::9::9:tey tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

saol zeynocum...darısı tüm hamilelerin ve içindede sizlerin başına tatlım...Rabbim herkese nasip etsin inşallah....fırsat buldukça girip yazmaya çalışıyorum ama buseden fırsat olmuyor tatlım...iki gecedir bize nöbet tutturuyor..bu ara gaz sancısı var yavrumun...uyku durak kalmadı bizde...şimdiden 2 kilo verdim bile..yatmamla kalkmam bir oluyor...Rabbim sağlığını versinde uyku her zaman uyunur...o ağlayınca dayanamıyorum...Allahtan annem yanımda o olmasa ne yapardım bilmiyorum çok yardımcı oluyor saolsun...:nazar::38::38:

saol arzucum...güzel duaların için Allahım razı olsun gülüm...seni çok öpüyorum tatlım...:nazar::38::38:

leyloşum anne olmak kolay değil boşuna demiyolar anne olmadan annenin değeri bilinmez diye inş. Rabbim bizlerede nasip etsin bizde uykusuz kalalım gözlerimiz şişsin ortalıkta sarhoş gibi dolanalım:9::9::9::9:ayyy kıyamam leyloşum elma yağı sürsene topuklarına gazı alırmış busemiz gaz sancısı çekmesin :nazar:Rabbime emanet olsun inş. busemiz:nazar::38::38::38:

hb balım kuzu seni görmedim aşşağıda kimse yok diye çıktım:38:ben iyiyim canım sen nasılsın kasık ağrıların geçtimi:48::48:

slm kıslarr nasılsınız canım zelalim sorun degil anladım zaten görmedigini bende çıktım kimse yok diye hemen evet canım kasık agrım şimdilik iyi bi sorun yok 4-5 gün sogan kürü yaptıydım sanırım o iyi geldi akıntım oluyor şuanda agrım yok ama ben yinede ihmal etmeyecem ank gittigimde gideyim diyorum dr

Günaydın kızlar hepinize güzel neşeli mutlu umutlu güzel haberlerle dolu bi h. Sonu diliyorum:))))))

saol zeynocum...darısı tüm hamilelerin ve içindede sizlerin başına tatlım...Rabbim herkese nasip etsin inşallah....fırsat buldukça girip yazmaya çalışıyorum ama buseden fırsat olmuyor tatlım...iki gecedir bize nöbet tutturuyor..bu ara gaz sancısı var yavrumun...uyku durak kalmadı bizde...şimdiden 2 kilo verdim bile..yatmamla kalkmam bir oluyor...Rabbim sağlığını versinde uyku her zaman uyunur...o ağlayınca dayanamıyorum...Allahtan annem yanımda o olmasa ne yapardım bilmiyorum çok yardımcı oluyor saolsun...:nazar::38::38:

saol arzucum...güzel duaların için Allahım razı olsun gülüm...seni çok öpüyorum tatlım...:nazar::38::38:

Leylacım doğum yapmışsın gelmiş buse hanım .Allahım saglıklı,mutlu,anne babasıyla uzun bi ömür versin inşallah.

yeterim hadi senin için bi beste yapayım :38::38::38::9::9::9:

:24:saram yokluğunda topik bir hal oldu
yeterim üzüldü topik boş kaldı
haydiyin kızlar gelin canım sıkıldı
toplanın canlar buralar ıssızlaştı
aman nere gidem kimse yazmadı
ben biliyom niye böyle oldu
yaz gelince kızlar gevşedik mesajlar durdu
sayfalar bi türlü ilerlemez oldu
geçecek yeterim kışa ne kaldı:9::9::9::9:tey tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Günaydın kızlar hepinize güzel neşeli mutlu umutlu güzel haberlerle dolu bi h. Sonu diliyorum:))))))

zelalim ne güzel beste yapmışsın sen öyle güldürdün beni valla:9::9::9::9: sanada güzel hafta sonu arkadaşım:29:

selam kızlar:3::3::3: naber? haftasonu planları varmı? benim eşim işte ben evdeyim plan falan yok :61:
hava çooooooooooook sıcak yanıyorum pişiyorum :52::52::52::52: klimayı açtım serseriler gibi dağıttım kendimi yatıyorum:27:

kızlar merhaba nasılsınız? umarım hersey yolunda gidiyordur... benim kardesim burda ondan giremedim bir zamandır.. 2 gün daha olmam gibi.. :38::38::38:kendinize iyi bakın tatlılar,byeeeeee :3::3::3::3:

kızlar merhaba nasılsınız? umarım hersey yolunda gidiyordur... benim kardesim burda ondan giremedim bir zamandır.. 2 gün daha olmam gibi.. :38::38::38:kendinize iyi bakın tatlılar,byeeeeee :3::3::3::3:

zeynom bizde seni merak ediyoduk bu sabah metuşumla konuştuk bu kız nerde diye :9::9:tatlım iyi olunda kardeşinle eğlenmenize bakın şeker bu arada gözün aydın :69: Allaha emanet olun canlarım öpt. byyyyy:nazar::48::48::48:

özlemcim şeker bayadır görüşemiyoz nasılsın neler yapıyosun iyimisin :70::69::69:

iyiyim canım dış gebelik geçirdim laporoskopi oldum 2 ay oldu korunuyoduk bu ay bıraktık korunmayı.onun dışında çalışıyorum işler yogun o yüzden giremiyorum fazla.Sen nasılsın?

canlar nasılsınız ben annelmlere geldim buradan nete giremeye bilirim

hoşgeldin canım kardeşine bol bol selamlarımızı ilet:71: sen nasılsın? minişimiz nasıl? bulantıların varmı? kendini nasıl hissediyosun?

selam zeloşummm....:38:

selam kızlar:3::3::3: naber? haftasonu planları varmı? benim eşim işte ben evdeyim plan falan yok :61:
hava çooooooooooook sıcak yanıyorum pişiyorum :52::52::52::52: klimayı açtım serseriler gibi dağıttım kendimi yatıyorum:27:

selam nehirim ve egem...:54::54::54:

oooo harika ....gözünaydın...güle güle gez ama kendine dikkat et...:38:

iyiyim canım dış gebelik geçirdim laporoskopi oldum 2 ay oldu korunuyoduk bu ay bıraktık korunmayı.onun dışında çalışıyorum işler yogun o yüzden giremiyorum fazla.Sen nasılsın?

geçmiş olsun özlemcim...hadi hayırlısı...:71::71:

canlar nasılsınız ben annelmlere geldim buradan nete giremeye bilirim

tmm yeterim kendine iyi bakkk:38::38:

sarammm özledim seniii..nerdesinnnnnnnnn:5::5::5::5::5:

maoniii nasılsınnn kuzummmmm???:3::3::3:

cadıcımmm az kaldı ......:49::49::49::49:

ececimmmm sen nasılsınnnn???:71::71::71:

​

selam zeloşummm....:38:

selam nehirim ve egem...:54::54::54:

oooo harika ....gözünaydın...güle güle gez ama kendine dikkat et...:38:

geçmiş olsun özlemcim...hadi hayırlısı...:71::71: