Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nasılsınız sesiz topiğimiz hepsi saranın yokluğunda o olsaydı hepimize cevap yazardı ortamı toparlardı zelalim beste yapmıyor artık cadım anne olacakkk heycanlı nehiri bebeişi rahat bırakmıyor
hele leylaaaaaaaaaaa onunda bıdıkı izin vermiyorki gelsinn metukam bir görünüp bir kayboluyor
ecem sana bir şey demiyorum netinde sorun vardı
veeeeeeee diğer bacılarrrr hadi çoşturun şu topiği yaaaaaa
yeterim bu topik kendinden geçmiş.saram gelmeden biraz zor düzelir...........![]()
saol zeynocum...darısı tüm hamilelerin ve içindede sizlerin başına tatlım...Rabbim herkese nasip etsin inşallah....fırsat buldukça girip yazmaya çalışıyorum ama buseden fırsat olmuyor tatlım...iki gecedir bize nöbet tutturuyor..bu ara gaz sancısı var yavrumun...uyku durak kalmadı bizde...şimdiden 2 kilo verdim bile..yatmamla kalkmam bir oluyor...Rabbim sağlığını versinde uyku her zaman uyunur...o ağlayınca dayanamıyorum...Allahtan annem yanımda o olmasa ne yapardım bilmiyorum çok yardımcı oluyor saolsun...
saol arzucum...güzel duaların için Allahım razı olsun gülüm...seni çok öpüyorum tatlım...![]()
hb balım kuzu seni görmedim aşşağıda kimse yok diye çıktımben iyiyim canım sen nasılsın kasık ağrıların geçtimi
![]()
Günaydın kızlar hepinize güzel neşeli mutlu umutlu güzel haberlerle dolu bi h. Sonu diliyorum:))))))
saol zeynocum...darısı tüm hamilelerin ve içindede sizlerin başına tatlım...Rabbim herkese nasip etsin inşallah....fırsat buldukça girip yazmaya çalışıyorum ama buseden fırsat olmuyor tatlım...iki gecedir bize nöbet tutturuyor..bu ara gaz sancısı var yavrumun...uyku durak kalmadı bizde...şimdiden 2 kilo verdim bile..yatmamla kalkmam bir oluyor...Rabbim sağlığını versinde uyku her zaman uyunur...o ağlayınca dayanamıyorum...Allahtan annem yanımda o olmasa ne yapardım bilmiyorum çok yardımcı oluyor saolsun...
saol arzucum...güzel duaların için Allahım razı olsun gülüm...seni çok öpüyorum tatlım...![]()
yeterim hadi senin için bi beste yapayım
saram yokluğunda topik bir hal oldu
yeterim üzüldü topik boş kaldı
haydiyin kızlar gelin canım sıkıldı
toplanın canlar buralar ıssızlaştı
aman nere gidem kimse yazmadı
ben biliyom niye böyle oldu
yaz gelince kızlar gevşedik mesajlar durdu
sayfalar bi türlü ilerlemez oldu
geçecek yeterim kışa ne kaldıtey tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
![]()
Günaydın kızlar hepinize güzel neşeli mutlu umutlu güzel haberlerle dolu bi h. Sonu diliyorum:))))))
Günaydın zelal.
kızlar merhaba nasılsınız? umarım hersey yolunda gidiyordur... benim kardesim burda ondan giremedim bir zamandır.. 2 gün daha olmam gibi..kendinize iyi bakın tatlılar,byeeeeee
![]()
özlemcim şeker bayadır görüşemiyoz nasılsın neler yapıyosun iyimisin![]()
kızlar merhaba nasılsınız? umarım hersey yolunda gidiyordur... benim kardesim burda ondan giremedim bir zamandır.. 2 gün daha olmam gibi..kendinize iyi bakın tatlılar,byeeeeee
![]()
selam kızlarnaber? haftasonu planları varmı? benim eşim işte ben evdeyim plan falan yok
hava çooooooooooook sıcak yanıyorum pişiyorumklimayı açtım serseriler gibi dağıttım kendimi yatıyorum
![]()
![]()
iyiyim canım dış gebelik geçirdim laporoskopi oldum 2 ay oldu korunuyoduk bu ay bıraktık korunmayı.onun dışında çalışıyorum işler yogun o yüzden giremiyorum fazla.Sen nasılsın?
canlar nasılsınız ben annelmlere geldim buradan nete giremeye bilirim
selam zeloşummm....
selam nehirim ve egem...
oooo harika ....gözünaydın...güle güle gez ama kendine dikkat et...
geçmiş olsun özlemcim...hadi hayırlısı...
tmm yeterim kendine iyi bakkk
sarammm özledim seniii..nerdesinnnnnnnnn
maoniii nasılsınnn kuzummmmm???
cadıcımmm az kaldı ......
ececimmmm sen nasılsınnnn???
​