• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saram inan çok üzüldüm...inşallah hırsızlar ve çaldıkları şeyler bulunur....o hırsızları da Allah bildiği gibi yapsın......Allah kolaylık versin saram sana...

:5::5::5::5::5:

:52::52::52::52:geçmiş olsun saram allah nasıl biliyosa öyle yapsın hırsızları:47::47::47::47: nasıl vicdan hiçmi allahtan korkmuyolar yaaa. ben bu konuda tecrübeliyim şekerim. bize evlenmeden önce 3 kere girmişti. memleketeyken yazlığa yazlıktayken memlekettekine. en sonuncuda da biz evdeyken girdi. yastığımın yanından telefonumu komidin üzerinden laptopumu çantamı almış gitmiş. diğer odalara girmemiş ama çok korkmuştum ya bize bişey yapsaydı diye:53::53: allah sizi korusun canım mala gelsin cana gelmesin. seni özlemiştim dahada özlücem demekki. kendine dikkat et canım allaha emanet olun:58::58::58::58::58:

saracım çok geçmiş olsun ya...çok üzüldüm canım benim...Rabbim bir daha böyle şeyler yaşatmasın hiç kimseye...kendini özletme gülüm...evinede hg tatlım..:nazar::38::38:

saol bitanem..inşallah öyle olurum..güzel dilek ve duaların için Allah razı olsun saracım...senin yerine koklayacam yavrumu sara teyzesi...çok öpüyorum gülüm seni...:nazar::38::38:

eçmiş olsun kuzumm yaaaa
diğer topikte bir arkadaşın evinede girmiş hırsız kızıntüp bebk parasını çalmış rabbim gelemkten korusun

amin canım..insallah :16: ayy tatlım ben bile heycanlanıyorum düsündükce.. Leyla ya sorardım heyecan varmı diye, o sırasını savdı :nazar::emir_bebek: darısı basına.. ne güzel misafirmiş öyle toplayıp, temizleyip giden.. ben daha hayatımda görmedim öylesini anam.. darısı benim misafirlerin başına hehe...:34:

masallah canım.. Allah analı-babalı sağlıklı hayırlı büyütmeyi nasip etsin insallahh..:nazar::nazar: böyle arada bizede haberlerini ver canım merak ediyorusss..

ayy tatlım ya gercekten üzüldüm yanii:30::30::30::30: gercekten sinir bir durum, ama iyiki siz varken girmemiş, öylesi daha beter cidden.. yaa tabii ki cana gelen mala gelsin, giden yerine konsun ama hırsızlarada :57::57::57::57: yani.... kapıyımı kırmışlar dicem ama onlar bacadan bilem girer... bu son olsun insallah..

tatlım sen genede cok özletme kendini :38::38::38::29::29::29::29::29:

metukam ve zelalim kızlar sizden ne haberler? :29::29::29::29:

merhaba kızlar nasılsınız...ben cevap veriyin sizin yerinize leyla gayet iyi maşallah bebişi doğurmuş gayet mutlu Rabbim korusun sağlıkla büyüt inşallah yavrunu canım...çok sevindim canım analı babalı büyüsün..darısı tüm isteyenlere inbşallah...saram geçmiş olsun canım hırsızlık olayı olmuş evinde çok korkmuşsundur canım..çok çok geçmiş olsun canını< sağ olsun canım benim...doğumu yaklaşan arkadaşımız nehirede hayırlı doğum diliyorum inşallah canım sağlıkla bebini kucağına alırsın inşallah canım..herkese önce sağlık sonra hayırlı evlatlar nasip atsin Rabbim inşallah..çok öptüm dudaklarım ahada burada:54::54::54::54:hüp diye içime çekerim sizi:9::9::9::9::9::9::82::82::82::82::82:artisim ben artis bay şekerler:51::92::92::92::92::92::92::74::74:Çzelalin selamı var hoşçakalın ama boş kalamayın:61:

canım ya çok üzüldüm geçmiş olsun sizlere bişi olmamışya bunla teseelli edelim kendimizii allah korusun ya siz evdeyken girseydi o pislikler çok çok geçmiş olsunn

demek busemiz geldi ha :nazar::66::66::66::66::66::65::65:
saralar iyiler inş nasıl olmuş........:53::53::53:

casper hamile mi?çok sevindimmm allah nehir;zeyno ve caspere bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin..:nazar:
cadım inş hayırlı haberlerini alırız...:49::49::49:

ben bunları duydum çooook iyi oldum:66::66::66::66::66::66::66:

merhaba kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum geçmiş olsun dilekleriniz ve iyi dilekleriniz için.Allah sizden razı olsun hiç kimseye ve bana da böyle bi tecrübe yaşatmasın bi daha Rabbim.iyiki varsınız ve sizi tanımaktan dolayı çok mutluyum.

zelalim tatile gitmiş inşallah dönüşü muhteşem olur hamiş olarak gelir :49::49::49::49::49::nazar::nazar::nazar::nazar::48::48::70::70::70::70::70:

metuşum yokluğumda çok ağlamışsın tızım ağlamak yok gülmek var unutma biz yılmaz savaşçılarız hiç bi zorluk bizi yıldıramaz bu veletler de elbet yolunu şaşırıp bize dönecekler canım menim :70::70::70::70::70::70::48::48::48::48::48::48::48:

zeynoooom tatlı şekey anne sen ve mercimeğin inşallah iyisinizdir dualarım sizlerle :nazar::nazar::nazar::nazar:

nehirim sanırım hamilelik hormonları tavan yapmış eniştemin ne günahı var kız sen oğluşuna kız mence :9::9::9::9::9: am yok yok onada kıyamamki yerim onu men az kaldı nehirim accık daha sabır sonra hooop ege kollarında :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ececim çok geçmiş olsun rahatsızmışsın şimdi nasıl oldun inşallah önemli bişeyin yoktur canım :26::26::26::26::26::26:

cadıcım test yaptınmı sonucun inşallah pozitiftir :49::49::49::49::49:

yetercim seni çok seviyom tızım yaaaaa meni 118 80 reklamlarındaki yeşil karaktere benzetmişsin çok güldüm :9::9::9::9:Allahda seni güldürsün mende 118 33 reklemını seviyom 33 33 :32::32::32::32::32: :70::70::70::70::70: umarım eşinin tahlilleri iyi çıkar bir an önce sağlığına kavuşur

kardelencim yokluğumda sende gelmiş gitmişsin umarım sende iyisindir :69::69::69::69::69:

leylacım balkanların ve uzak doğunun en güçlü süper annesi busemiz nasıl sen nasılsın umarım ikinizde çok iyisinizdir :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

maonyam günüm geçti demişsin inşallah hamilesindir :49::49::49::49::49::49:

prensesim ev taşıyomuşsun kolay gelsin canım gözün nasıl oldu :26::26::26::26:

kızlar unuttuğum varsa kusura bakmayın

hepinizi çok seviyorum ve merak ediyorum ben bi süre anca böyle arar ara gelebilirim yeni bi laptop alana kadar oda ne zaman olucak kimbilir kendinize iyi bakın hepinizi çok öpüyorum :48::48::48::48::48::48::48::48:Allaha emnaet olun byyyyyy

Son düzenleme:
merhaba kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum geçmiş olsun dilekleriniz ve iyi dilekleriniz için.Allah sizden razı olsun hiç kimseye ve bana da böyle bi tecrübe yaşatmasın bi daha Rabbim.iyiki varsınız ve sizi tanımaktan dolayı çok mutluyum.

canımın ici bacım.. :48::48::48::48:cokk özledik seni yaa... :29::29::29:nerdesin sen canım, :52::52::52:olmuyor sensiz, yoklugun cok hissediliyor bak.....:77::77: daha sık gel ama baccım.. bak bende Ağustosta olmayacağım, gene arada girip haber vermeye calisirim tabii ki ama cok sık olmaz...

insallah senden ve diger arkadaslardan da güzel haberler alırız canım...:49::49:
bacım benim kendine cokkkkkkk coooooooook iyi bak...:29::29::29:

benimde kontrolüm var bu hafta perşembe gnü. bakalım nasılmış ege bey:69::69: ya benim tickerı metuşum hazırladı. ama ben ona son adet tarihimi yazdım. ancaaak benim son adet tarihimle egenin gelişimi uymadı geç döllenme olmuş diye. 25 ekim 9 kasım olarak değiştirildi ama ben onu unuttum böyle görünüyo. aslında şimdi ege 35. haftasının ilk gününde:61: 2 hafta önde görünüyorum ticker da. ilgi istiyo azcık anlayış istiyo evi dağıtmayan bir eş istiyo:9::9: zor gelmeye başladı herşey kendimi çok yorgun hissediyorum. e bide ev sürekli dağılınca çıldırasım geliyo aslında en büyük etkenlerden biri de bu oldu evimizin düzeni:61: neyse ki atlattık. konuştuk anlaştı bitti gitti.inşallah doğurasıya kadar yine hormonlarımın oyununa gelmem :9::9::9::9::9: doktordan gelince mutlaka yaz bize. nasılmış mercimeğimiz anlat bizeunutma. öptüm canım:3:

cok sevindim herseyin yoluna girmesine canım...:66::66: daha iyi hissetmene de tabii ki... hmmmmm demek daha 35. hafta senin o zaman beklesin egecimiz biraz daha insallah...(hayırlısı olsun) bazen iste insanın ruh hali incir cekirdegi bile etmeyecek seyden canını sıkabiliyor... aman tatlım bırak dağınık kalsın :34::34: hehe:60::60: üzme kendini sen yeterki :29::29: tatlım insallah hayırlısıyla yarın gidip geleyim yazarım tabii ki... kendine cok iyi bak minnoş...:48::48:

metusummmm :48::48::48::48::48::48:

canımın ici bacım.. :48::48::48::48:cokk özledik seni yaa... :29::29::29:nerdesin sen canım, :52::52::52:olmuyor sensiz, yoklugun cok hissediliyor bak.....:77::77: daha sık gel ama baccım.. bak bende Ağustosta olmayacağım, gene arada girip haber vermeye calisirim tabii ki ama cok sık olmaz...

insallah senden ve diger arkadaslardan da güzel haberler alırız canım...:49::49:
bacım benim kendine cokkkkkkk coooooooook iyi bak...:29::29::29:

canım menim fırsatım olsa gelmzmiyim hiç mende sizleri çok özlüyom ama bu yaşadığım tatsızlık yüzünden sizden ayrı düştüm yinede bunada şükür ağustosta memlekete gidiyosunuz demek ne güzel gezmene eğlenmene dinlenmene bak pikeyide dönüşte orda bırak taam mı canım içi gözümün nuru bacım. yarın kontrolünüzmü var inşallah herşey yolundadır ve bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrenir yüksek moralle bize müjde verirsin.zeynom biliyonmu içime doğuyo senin oğluşun olacak.sağlıklı hayırlı vefalı olacak menim yeğenim tıpkı annesi gibi yarın ultrasonda görünce ona de ki sara teyzesi onu çok seviyo

Son düzenleme:
canım menim fırsatım olsa gelmzmiyim hiç mende sizleri çok özlüyom ama bu yaşadığım tatsızlık yüzünden sizden ayrı düştüm yinede bunada şükür ağustosta memlekete gidiyosunuz demek ne güzel gezmene eğlenmene dinlenmene bak pikeyide dönüşte orda bırak taam mı canım içi gözümün nuru bacım. yarın kontrolünüzmü var inşallah herşey yolundadır ve bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrenir yüksek moralle bize müjde verirsin.zeynom biliyonmu içime doğuyo senin oğluşun olacak.sağlıklı hayırlı vefalı olacak menim yeğenim tıpkı annesi gibi yarın ultrasonda görünce ona de ki sara teyzesi onu çok seviyo

canım bacımmmmmmmm.. geldin ha anca gördüm seni, öbür topikte eski sayfaları okuyordum......... nasılsın balım? :29::29::29::29: canım bacım insallah yarın bi göreyim hayırlısıyla icim daha rahatlıyacak insallah... canım saglıkla hayırla doğsun, büyütmek nasip olsunda kız olsun erkek olsun .... hayırlısı olsun insallah...

sen nasılsın bacım? bilgisayar gitti di mi? bir haber cıktı mı hırsızlardan? nasıl girmisler ya... hemende olmadığınızı anlamışlar yanim... tatlım güvenlik yok mu sitede? gerci giren hersekilde giriyor ama...istanbulun gözünü seveyim öyle bir yer iste... bizde burda okadar rahata alıştık ki araba da cüzdan bırak kapı açık, hiçbisey olmaz... (yani yapmıyoruz tabii ki ama anla iste)

canım bacımmmmmmmm.. geldin ha anca gördüm seni, öbür topikte eski sayfaları okuyordum......... nasılsın balım? :29::29::29::29: canım bacım insallah yarın bi göreyim hayırlısıyla icim daha rahatlıyacak insallah... canım saglıkla hayırla doğsun, büyütmek nasip olsunda kız olsun erkek olsun .... hayırlısı olsun insallah...

sen nasılsın bacım? bilgisayar gitti di mi? bir haber cıktı mı hırsızlardan? nasıl girmisler ya... hemende olmadığınızı anlamışlar yanim... tatlım güvenlik yok mu sitede? gerci giren hersekilde giriyor ama...istanbulun gözünü seveyim öyle bir yer iste... bizde burda okadar rahata alıştık ki araba da cüzdan bırak kapı açık, hiçbisey olmaz... (yani yapmıyoruz tabii ki ama anla iste)

canım menim malesef bilgisayar gitti hırsızlardan henüz bi haber yok bilgisayar sigortalıydı ondan bi haber bekliyoruz ama henüz ondanda haber yok güvenlik var canım heryer kamera polis kamera kayıtları inceliyo inşallah bulunurlar en kısa zamanda. aman sizde temkinli olun olmaz olmaz demeyin canım menim Allah korusun sizide herkeside

canım tabiki önemli olan sağlıklı olması sadece bi his benimkisi yeğenim erkek olacak

Son düzenleme:
canım menim malesef bilgisayar gitti hırsızlardan henüz bi haber yok bilgisayar sigortalıydı ondan bi haber bekliyoruz ama henüz ondanda haber yok güvenlik var canım heryer kamera polis kamera kayıtları inceliyo inşallah bulunurlar en kısa zamanda. aman sizde temkinli olun olmaz olmaz demeyin canım menim Allah korusun sizide herkeside

canım tabiki önemli olan sağlıklı olması sadece bi his benimkisi yeğenim erkek olacak

aaaboww:30::30::30::30: o kadar güvenliğe rağmen girmişler yanim.. bravoo yani yuuuhh..dicem... ayy büyük geçmiş olsun tekrar canım... insallah bulunur yani ve sigorta öder kaybınızı.... oluyoruz canım, biz zaten cok paranoyak insanlarız, ee istanbulda doğduk büyüdük normal ama di mi? ama buranın genel havası öyle gene alıstık biraz, ilk başta çok garip geliyodu herkes ne kadar rahat diye...

ehehe.. ozaman yani erkek olursa en cok ananesi sevinir gibime geliyo, kadının hiç oğlu yok erkek toruna delirir sanırsam... belki birasda babası sevinebilir ...:69:

hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım içi önemli olan bu inşallah sorunsuz bi hamilelik ve doğum yaşarsın.inan bunu yürekten istiyom zeynom.

Son düzenleme:
hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım içi önemli olan bu inşallah sorunsuz bi hamilelik ve doğum yaşarsın.inan bunu yürekten istiyom zeynom.

amin........ cümlemizin insallah canım.. Allah razı olsun olsun tatlım... insallah sana da hayırla doğuracağın bir hamilelik kısmet olur bacımm... bende bunu yürekten istiyorum senin için bacım..

amin........ cümlemizin insallah canım.. Allah razı olsun olsun tatlım... insallah sana da hayırla doğuracağın bir hamilelik kısmet olur bacımm... bende bunu yürekten istiyorum senin için bacım..

sağol canım menim amiiiiiiiin diyorum inşallah duan kabul olur hayırlı tarafından

zeynom men çıkıyom kendine iyi bak seni çok öpüyorum byyyyyy

saraaaaa.. ne yemek yapıcaksın ? :26::26: ben annemin sarıp gönderdigi dolmalardan yapıcam eheh..:77::77::17::17::17: cok güzel oluyo hazırcacık....:82:

mrhbbb nasılsınız herkesler iyidir inşşşş bende evime geldim kızlar aslında yarın dönecektik ama eşimi akrep soktu bende hemen has aciline getirdimm iğne ilaç serum yapıldı çokşükür bir sorun olmadııııı
zelalim tatile gitmiş inşallah dönüşü muhteşem olur hamiş olarak gelir :49::49::49::49::49::nazar::nazar::nazar::nazar
metuşum yokluğumda çok ağlamışsın tızım ağlamak yok gülmek var unutma biz yılmaz savaşçılarız hiç bi zorluk bizi yıldıramaz bu veletler de elbet yolunu şaşırıp bize dönecekler canım menim :
zeynoooom tatlı şekey anne sen ve mercimeğin inşallah iyisinizdir dualarım sizlerle :nazar::nazar::nazar::nazar:

nehirim sanırım hamilelik hormonları tavan yapmış eniştemin ne günahı var kız sen oğluşuna kız mence :9::9::9::9::9: am yok yok onada kıyamamki yerim onu men az kaldı nehirim accık daha sabır sonra hooop ege kollarında :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ececim çok geçmiş olsun rahatsızmışsın şimdi nasıl oldun inşallah önemli bişeyin yoktur canım :26::26::26::26::26::26:

cadıcım test yaptınmı sonucun inşallah pozitiftir :49::49::49::49::49:

yetercim seni çok seviyom tızım yaaaaa meni 118 80 reklamlarındaki yeşil karaktere benzetmişsin çok güldüm :9::9::9::9:Allahda seni güldürsün mende 118 33 reklemını seviyom 33 33 :32::32::32::32::32: :70::70::70::70::70: umarım eşinin tahlilleri iyi çıkar bir an önce sağlığına kavuşur

kardelencim yokluğumda sende gelmiş gitmişsin umarım sende iyisindir :69::69::69::69::69:

leylacım balkanların ve uzak doğunun en güçlü süper annesi busemiz nasıl sen nasılsın umarım ikinizde çok iyisinizdir :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

maonyam günüm geçti demişsin inşallah hamilesindir :49::49::49::49::49::49:

prensesim ev taşıyomuşsun kolay gelsin canım gözün nasıl oldu :26::26::26::26:

kızlar unuttuğum varsa kusura bakmayın

hepinizi çok seviyorum ve merak ediyorum ben bi süre anca böyle arar ara gelebilirim yeni bi laptop alana kadar oda ne zaman olucak kimbilir kendinize iyi bakın hepinizi çok öpüyorum :48::48::48::48::48::48::48::48:Allaha emnaet olun byyyyyy

sarammmmmmmmm hoş geldin bebğim sensiz topik öksüzdü kuzummm sarammmmmmmm bunu yadımkatan sonra düşündüm acaba kırılırmı sarammm diyeeeee :17::17::17::17:
ben o karekterinn enerjisine bezetiyorum senin enerjini aman yanlışlık olmasınnn :38::38::38::38::38::38:

sarammmm canım arkadaşım seni özledik valla:58: bizde seni çok seviyoruz bide yolunu gözlüyoruz:61: tatlım canını sıkma cana gelceğine mala gelsin. üzülme hiç. sorma hormonlarımın oyununa geldim kaprislendim bi kaç gün. ama şimdi gayet iyi ve de hoşum:9: sesim soluğum çıkm ıyo ege uykumda depremler yaratıyo uyandırıyo kasılıyorum bu ara sancılarım var sen gelesiyekadar doğurabilirim heran:9::9::9:

pikecim sağol bitanem. inşallah azcık daha bekler ege. ama pek durcak gibi gelmiyo bana. doktor kontrolümüzde konuşucam doktorla bağlasın beni nst ye durumum ne bilmek istiyorum:9::9: senin güzel haberini de bekliyorum şekerim. unutma yazmayı:71:

yeterim geçmiş olsun canımbenim. allahım korusun sizi. sen bi tavuk falan kestir bari :59: şimdi nasıl eşin? sen nasılsın tatlım*

sarammmm canım arkadaşım seni özledik valla:58: bizde seni çok seviyoruz bide yolunu gözlüyoruz:61: tatlım canını sıkma cana gelceğine mala gelsin. üzülme hiç. sorma hormonlarımın oyununa geldim kaprislendim bi kaç gün. ama şimdi gayet iyi ve de hoşum:9: sesim soluğum çıkm ıyo ege uykumda depremler yaratıyo uyandırıyo kasılıyorum bu ara sancılarım var sen gelesiyekadar doğurabilirim heran:9::9::9:

pikecim sağol bitanem. inşallah azcık daha bekler ege. ama pek durcak gibi gelmiyo bana. doktor kontrolümüzde konuşucam doktorla bağlasın beni nst ye durumum ne bilmek istiyorum:9::9: senin güzel haberini de bekliyorum şekerim. unutma yazmayı:71:

yeterim geçmiş olsun canımbenim. allahım korusun sizi. sen bi tavuk falan kestir bari :59: şimdi nasıl eşin? sen nasılsın tatlım*

canım biz geçen hafta kurban kestik yasin okutukkk allah kabul etsin
ama artık gerçekten bir şey olduğunu düşünüyorum sürekli bir şeyler oluyor :14::14::14::14::14::14::14::14::14:

canım biz geçen hafta kurban kestik yasin okutukkk allah kabul etsin
ama artık gerçekten bir şey olduğunu düşünüyorum sürekli bir şeyler oluyor :14::14::14::14::14::14::14::14::14:

bili,yorum hatta yorulmuştun baya bi. konuşmuştuk seninle. allahım bugününü<zü aratmasın yeterim. terslikler arka arkaya diziliyor hep maalese. ama biticek nasıl olsa diye düşün hep:59:

nehircim NSTye girmek iyi fikir enazından duruma hakim olursunuz canım, sen sezeryan mı yaptiracaktın yoksa normal doğum mu ? hatırlayamadım kusura bakma canım ama merak ettim :26::26:

yetercim cokk cok gecmis olsun sana ve esine... nasıl da aksilik olmus öyle, neyse iyiki bisey olmamış.. evet kursun döktür birde ..

zelalim gezmelerde hala tabi

Son düzenleme:
nehircim NSTye girmek iyi fikir enazından duruma hakim olursunuz canım, sen sezeryan mı yaptiracaktın yoksa normal doğum mu ? hatırlayamadım kusura bakma canım ama merak ettim :26::26:

yetercim cokk cok gecmis olsun sana ve esine... nasıl da aksilik olmus öyle, neyse iyiki bisey olmamış.. evet kursun döktür birde ..

zelalim gezmelerde hala tabi

ben epidural normal düşünüyorum bir terslik olmazsa eğer. şuan sorun yok gibi ama son anda bişey çıkarsa diyede düşünmeden edemiyorum sanırım sezeryan derlerse hazırlıklı olmaya çalışıyorum kendimceç sezeryan istemiyorum kesinlikle. hem kistlerim dende normal doğum sayesinde kurtulucam bunu bilmek gerçekten çok güzel. bende normal insanlar gibi adet görücem doğumdan sonra ne güzel:65::65::65::65:

Back
X